آفتابنیوز : سید فاطمه ذوالقدر ، درباره شعار سال ۹۸ که از سوی رهبر انقلاب «رونق تولید» نامگذاری شد، گفت: قطعا توجه به این شعار با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد در اولویت همه دستگاهها در سال جدید قرار دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وضعیت میعشت مردم و اشتغال قطعا با رونق تولید و چرخیدن چرخ اقتصاد حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: مشکلات امروز کشور با افزایش ظرفیتهایی که موجود است و همچنین ارتقاء تولید ملی از میان برداشته میشود و باعث رونق اقتصادی ما خواهد شد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما باید ساز و کار رونق ملی را فراهم کنیم زیرا بدون ایجاد یک برنامهریزی صحیح، درست و دقیق نمیتوانیم برنامههای خود را پیش ببریم و نتیجهای را که در نظر داریم به دست بیاوریم.
ذوالقدر افزود: دولت و مجلس باید با همکاری با یکدیگر بتوانند مشکلات سر راه تولید را بردارند و زمینه را برای رونق تولید که امسال به نامش نامگذاری شده است، آماده کنند.
وی تاکید کرد: تولیدکنندهها مشکلات زیادی مالیات بر ارزش افزوده دارند که در چند نوبت باید گرفته شود و یا اینکه باید مواد اولیه کارخانجات و تولید کنندگان با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان تامین شود تا تولید کنندگان بتوانند تولید داشته باشند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد : باید شرایطی را فراهم کنیم که تولیدکنندگان بتوانند دست به تولید بزنند تا کارگران ما بیکار نشوند؛ زمانی که یک تولیدکننده مواد اولیه در اختیار داشته باشد میتواند با تولید مطلوب با نمونه خارجی کالایی که تولید میکند مقابله داشته باشد.
وی گفت: باید بستههای حمایتی و تشویقی در اختیار تولیدکنندگان از سوی دولت و مجلس قرار گیرد و رونقی که کشور به آن نیاز دارد به وجود بیاید تا شاهد ایجاد اشتغال در جامعه باشیم.
نماینده مردم تهران در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری در سخنان ابتدای سال در حرم رضوی به سوءاستفاده از سیاست غلط توسعه مراکز بانکی و مالی برای بهدست آوردن ثروتهای نامشروع از پول های مردم اشاره کردند، حال مجلس چه سازکاری را باید ارائه دهد تا از اینگونه سوء استفادهها جوگیری شود، بیان کرد: در حال حاضر در کمیسیون اقتصادی طرحهای مختلفی وجود دارد.
وی ادامه داد: عدم نظارت بر عملکرد بانکها، شفافسازی مسائل و هر سیاستی که درست و به جا نباشد قطعا تاثیر بسیار منفی روی جامعه خواهد داشت.
ذوالقدر تاکید کرد: باید این مسائل با احتیاط و کار کارشناسی انجام شود و سیاستها به گونهای باشد که مردم تشویق به سرمایهگذاری در بانکها شوند و از سوی دیگر هم بانکها ایناعتماد را به مردم بدهند که سرمایهشان جای امنی قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان، مجلس و دولت باید با یکدیگر تبادل نظر کنند و طرح و لوایحی را ارائه دهند که مشکلات بر طرف شود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سیاستهای غلط بانکی گذشته بر مسائل امروز تاثیرگذار بوده است و عبور از بحرانها هم نیازمند رفع این موانع است.
منبع: ایلنا