آفتابنیوز : درست از همان ابتدا دامنه اختلافات گستردهتر شد و هر کسی ساز خودش را میزد. مرفاوی اعتقاد به بازی کردن فکری و منصوریان دارد و یونگ نظر عکس این را داشته و معتقد است باید پیروز قربانی و مرتضی ابراهیمی در ترکیب قرار بگیرند. برخی مواقع یونگ تفکرات تدافعی را به بازیکنان تزریق میکند و از طرفی مرفاوی به کار تهاجمی ابراز علاقه نشان میدهد.
در این میان بازیکنان هم گیر کردهاند که باید به کدام جهت نرمش نشان دهند تا خطری آنها را برای قرار گرفتن در ترکیب نهایی تیم تهدید نکند. واقعاً این اختلافنظرها معنای کار شورایی و اجماع تیمی را دارد که حضرات دم از کمک به استقلال میزنند؟
البته یونگ و مرفاوی به نوعی در این اختلافات سلیقهای هم مقصر هستند و هم مقصر نیستند. از این جهت مقصر نیستند که هر یک با نظر عدهای از افراد هیأت مدیره و ریاست اسبق سازمان فوتبال باشگاه روی نیمکت استقلال قرار گرفتهاند و با استعفا یا عدم حضور آنها خودشان هم دچار سرگیجه شدند.
از طرفی هم مقصر تلقی میشوند که بدون احترام به اجماع تیمی و کار شورایی به فکر به کرسی نشاندن حرفهای خود هستند و برای کسب عنوان سرمربیگری استقلال شمشیرها را از رو بستهاند. استقلال خواسته یا ناخواسته در سه دیدار اخیر خود به 9 امتیاز ارزشمند دست پیدا کرده و این مسأله فاصله آنها را با سایپای صدرنشین با یک بازی کمتر به حداقل رسانده است.
یونگ مدعی است که حضور وی این تغییرات را در استقلال بهوجود آورده و بازیکنان را وادار کرده تا بازی شادابتری را نسبت به گذشته ارائه دهند. مرفاوی هم معتقد است که تفکرات یونگ و شیوه تاکتیکهای مدنظرش منسوخ شده و نمیتواند در هماهنگی بازیکنان تأثیر بگذارد.
با این اوضاع و احوال استقلال تا همین جا هم که بالا آمده باید خدا را شکر کند و از همین حالا باید به فکر ترمیم نقاط ضعف تاکتیک تیم بیفتد. البته این مسأله در صورتی رخ خواهد داد که مرفاوی و یونگ همانند دیدار مقابل ملوان به یکدیگر پرخاش نکنند و حرمتها را زیر پا نگذارند.
نقش سازمان تربیتبدنی هم میتواند در این بین تأثیر شگرفی داشته باشد. نهادی که مالکیت استقلال را عهدهدار است و باید هرچه سریعتر تکلیف هیأت مدیره باشگاه را مشخص کند. از این پس است که دیگر هیچ یک از طرفین در کادرفنی ادعای استقلال و تکمحوری حرکت کردن را ندارند و به کار شورایی روی میآورند.
منبع: پاسجوان