کد خبر: ۵۹۲۶۹
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۲
در آستانه ازسرگیری اعتراضات اتفاق افتاد:

بازداشت 45 معلم در همدان

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در پی اعتراضات و تجمعات معلمان در تهران و کرمانشاه و دستگیری تعدادی از اعضای کانون صنفی معلمان در این دو شهر، کانون صنفی معلمان همدان که یکی از گروه‌های 30 گانه شورای سراسری تشکل‌های صنفی معلمان سراسر کشور است در جلسه 9 فروردین ماه 86 با صدور اطلاعیه‌ای در تهران، بر ادامه اعتراضات صنفی معلمان تا حصول نتیجه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، بر مبنای این اطلاعیه خواسته‌های معلمان به طور مشخص عبارتند از:
- اجرای لایحه مدیریت خدمات کشوری
- عذرخواهی دولت از ضرب و شتم معلمان در وقایع 23 اسفند 85
- عزل وزیر آموزش و پرورش 

براساس این گزارش، عصر روز شنبه 18 فروردین ماه، اعضای کانون صنفی معلمان همدان در محل دفتر این کانون جلسه عادی تشکیل دادند و به بحث و بررسی پیرامون مسایل جاری معلمان پرداختند. 

این گزارش می‌افزاید: «اواخر جلسه راس ساعت 20 ماموران نیروی انتظامی وارد محل برگزاری جلسه شدند و حاضرین در جلسه که 30 نفر بودند را دستگیر کردند. ماموران نیروی انتظامی براساس حکم قضایی که در دست داشتند این اقدام خود را توجیه کردند. 

براساس این گزارش، پس از دستگیری 30 نفر حاضر در جلسه روز شنبه معلمان در همدان، ماموران نیروی انتظامی با مراجعه به منازل 15 نفر از معلمان و فعالان صنفی معلمان آنها را نیز بازداشت کردند که بدین ترتیب تعداد معلمان بازداشت شده به 45 نفر رسید. 

از سرگیری اعتراضات
بازداشت معلمان در همدان در حالی صورت می‌گیرد که کانون صنفی معلمان در سراسر کشور اعلام کرده که 26 و 27 فروردین ماه 86 در ادامه اعتراضات خود در مدارس تحصن خواهند کرد و از حضور در کلاس‌های درس خودداری می‌کنند. معلمان اعلام کرده‌اند در صورتی که خواسته‌های آنها برآورده نشود مجددا روز 19 اردیبهشت در مدارس تحصن کرده و روز 12 اردیبهشت که مصادف با روز «معلم» است در مقابل ادارات آموزش و پرورش حضور می‌یابند و نهایتا بیستم اردیبهشت ماه در مقابل مجلس تجمع خواهند کرد. 

سرنوشت پرابهام لایحه خدمات کشوری
موضوع اصلی اعتراض معلمان مربوط به تصویب نشدن لایحه خدمات کشوری است. این لایحه 18 بهمن ماه 85 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید اما با مخالفت شورای نگهبان رو به رو شد. علت مخالفت شورای نگهبان تامین نشدن بار مالی این لایحه از سوی مجلس اعلام شد. 

نمایندگان مجلس در آخرین تلاش خود، دولت را موظف کردند که در سال 86 حقوق کارمندان و بازنشستگان را براساس فصول 10 و 13 لایحه مدیریت خدمات کشوری افزایش دهد که پس از مخالفت مجدد شورای نگهبان، این بند از لایحه بودجه 86 حذف شد، و احمدی‌نژاد هم در کنفرانس مطبوعاتی خود در فروردین امسال مجددا بر افزایش پلکانی و غیرنقدی حقوق کارمندان تاکید کرد و لایحه مجلس را، لایحه‌ای پر از ایراد و نیازمند بررسی بیشتر دانست. 

این در حالی است که برخی از نمایندگان مجلس معتقدند که مجلس وظیفه خود را انجام داده و لایحه خدمات کشوری را تصویب کرده است و این لایحه آماده اجرا از سوی دولت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین