در چابهار با پیمودن ۱۰۰ کیلومتر میتوان جاذبههایی منحصر به فرد دید که در جهان کمیاب است از کوههای مریخی که نمونهاش در آمریکای جنوبی است، تا تلاقی کویر و دریا که در آفریقا دیده میشود. مردم چابهار بلوچ هستند، و به گویش بلوچی سخن میگویند. اکثرشان اهل سنت و بسیار خونگرم و مهمان نوازند.
همجواری منطقه آزاد چابهار با دریا، نزدیکی به مدار رأسالسرطان و قرار گرفتن در مسیر بادهای موسمی شبه قاره هند و جبهههای استوایی موجب شده است که دارای آب هوایی گرمسیری معتدل با رطوبت نسبی باشد. این منطقه گرمترین نقطه کشور در زمستان و خنکترین بندر جنوبی ایران در تابستان است.
بندر چابهار با مساحت یازده کیلومتر مربع هم عرض جغرافیایی بندر میامی در شبه جزیره فلوریدای آمریکا بوده و شرایط آب و هوایی آن نیز دقیقاً مشابه بندر میامی است. بندر چابهار گرچه شاید در نخستین نگاه، ناحیهای محروم و فاقد جاذبههای گردشگری و پیشینه تاریخی به نظر آید؛ اما واقعیت آن است که چابهار بهشت گمشده ایران بخاطر جاذبههای فراوان طبیعی و تاریخیاش زیبایی بهشت گونه دارد و بخاطر عدم برخورداریاش از زیرساختهای گردشگری و راههای نامناسب دسترسی، گویی گمشده و از نگاه گردشگران پنهان مانده است.
عزیزان سیستان با کوهی از مشکلات دست و پنجه نرم میکند.
قلب دردمند سیستان با این عکس ها آرام نمیگیرد
به داد مشکلات سیستان نمیرسند
دوستان عزیز نمایش این عکس ها دردی از سیستان را دوا نمیکند
خودتان را گول نزنید