کد خبر: ۵۹۵۱۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸

القدس العربی: بعد از این همه جنایت مذاکره ایران و آمریکا چه معنایی دارد؟

یک رسانه عربی با اشاره به پاسخ قاطع رهبری در رد مذاکره با واشنگتن و همچنین با اشاره به جنایت های آمریکا در منطقه نوشت: بعد از این همه جنایت مذاکره چه معنایی دارد.
آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه فرا منطقه‌ای القدس العربی در یادداشتی به قلم سعید شهابی نویسنده بحرینی تحت عنوان"بر طبل جنگ کوبیدن امنیت خلیج فارس را حفظ نمی‌کند"به تحولات اخیر منطقه از جمله اعزام ناو آمریکایی به خلیج فارس و حادثه حمله به دو نفتکش در دریای عمان پرداخت.

در بخشی این یادداشت آمده است: تنش‌های اخیر علیه ایران از سوی سه طرف با هدفی واحد انجام شد؛ طرف اول دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ است که قبل از پیروزی اش در انتخابات نیز با مسلمانان مقابله کرد و از ورود شهروندان هفت کشور مسلمان به خاک آمریکا ممانعت کرد، طرف دوم ائتلاف سعودی -اماراتی است که رهبران آن به دنبال رهبری تمام جهان عرب هستند و تمام درآمدهای امپراتوری نفتی خود را وقف این هدف کردند، طرف سوم هم رژیم اسرائیل است که ایران را اولویت تهدید وجودی برای خود می‌داند به خصوص اینکه ایران اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد، حاضر به مذاکره با آن نیست و حمایت خود از نیروهای مقاومت را متوقف نمی‌کند.

نویسنده در بخش دیگری از این یادداشت می‌نویسد: ایرانی‌ها هر گونه ارتباط با حملات اخیر در دریای عمان را رد و بر مسئولیت خود برای حفظ امنیت خلیج فارس تاکید می‌کنند زیرا نیمی از سواحل آن به ایران تعلق دارد بنابراین بعید نیست که این حملات از سوی قدرت‌هایی که به دنبال ایجاد رویارویی نظامی بین ایران و آمریکا هستند انجام شده باشد.

در ادامه این یادداشت آمده است: این قدرت‌ها و طرف‌ها به دنبال ایجاد سردرگمی و تشویش و در پی آن تقویت ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به منظور ایجاد فشار بر ایران و حتی انجام عملیات نظامی علیه آن هستند. امنیت خلیج فارس برای آمریکا مهم نیست بلکه تنها مساله مهم برای این کشور نیازهای نفتی آن است و زمانی که برای نزدیکی روابط با ایران قدم بر می‌دارد با تکبر و غرور بی حد و مرز این کار را انجام می‌دهد. علاوه بر این، این تلاش‌ها بعد از خروج واشنگتن از برجام و ایجاد تحریم‌های اقتصادی شدید علیه تهران و همچنین تلاش با تمام ابزارها از جمله تروریسم برای نفوذ به مرزهای ایران انجام شد.

نویسنده می‌گوید: ترامپ بر این باور بود که فشارها ایران را به عقب نشینی وادار می‌کنند اما زمانی که دید این راه جوابگو نیست مساله گفت وگو را مطرح کرد. ایرانی‌ها بطور قاطع و به طور علنی و غیر علنی این مساله را رد کردند و چه بسا شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن انتظار شنیدن پاسخ منفی رهبری ایران در واکنش به پیشنهاد مذاکره با آمریکا را نداشت.
در پایان این یادداشت آمده است: منطقه خلیج فارس در معرض خطرات زیادی قرار دارد که سیاست آمریکا این مساله را پیچیده‌تر و دردناک‌تر کرده است و بعید نیست که آمریکا و مزدوران آن در عملیات تخریبی اخیر در خلیج فارس دست داشته باشند و این مقدمه‌ای برای تکمیل سریال خشونت که آمریکا دیگران را به آن تشویق می‌کند و یا دست کم برای توقف آن هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد، باشد. امنیت این منطقه و خصوصاً مردم آن برای آمریکا اولویت به شمار نمی‌رود زیرا این کشور اسرائیل را بالاتر از هر مساله دیگری قرار داده است. آمریکا در مقابل پول‌های نفت ائتلاف سعودی- اماراتی که به تجاوز علیه ملت‌های عرب در بحرین، مصر، سوریه، یمن، لیبی و سودان ادامه می‌دهند به سردمدار سرکوب، استبداد و تجاوز به ملت‌های مظلوم تبدیل شده است و دماغ ارزش‌های دموکراتیک و حقوق بشر را به خاک مالیده است. بعد همه این‌ها گفت‌وگو چه معنایی دارد؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
0
1
اعراب زرنگندبروندفلسطین و رها کنندزیر بغل ماهندوانه نزارند...........
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین