کد خبر: ۵۹۹۲۳۷
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۰

مراقب تب کنگو باشیم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شروع فصل گرما، شرایط مناسبی را برای رشد ویروس تب کریمه کنگو فراهم می‌کند، گفت: مراقب تب کریمه کنگو باشیم.
آفتاب‌‌نیوز :

عباسی با بیان اینکه شروع فصل گرما، شرایط مناسبی را برای رشد ویروس تب کریمه کنگو فراهم می‌کند، اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی حاد تب دار مشترک بین انسان و حیوان است.

وی تصریح کرد: با وجودی که بیماری مخصوص حیوانات است ولی موارد تک گیر و همه گیری‌های ناگهانی این بیماری در انسان‌ها نیز اتفاق می‌افتد و مخزن بیماری طیف وسیعی از حیوانات اهلی و وحشی از جمله گاو، گوسفند، بز، سگ، زرافه، کرگدن، جوجه تیغی و… است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: این بیماری، اغلب در اثر گزش کنه و همچنین دستکاری و له کردن آن، تماس با دام آلوده و یا تماس با خون و ترشحات لاشه دام آلوده در زمان ذبح، مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پخته و تماس با خون و ترشحات بیمار آلوده انتقال می‌یابد.

عباسی خاطرنشان کرد: هر ساله در استان گیلان تعدادی از افراد به این بیماری مبتلا می‌شوند، در این راستا نیروهای بهداشتی درمانی اقدامات مفیدی را با کمک دامپزشکی برای کنترل این بیماری انجام داده‌اند که با همکاری مردم، این اقدامات کامل خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مردم از خرید و مصرف گوشتی که در محل‌های خارج از کشتارگاه‌ها ذبح می‌شوند خودداری کنند، یادآور شد: مردم گوشت مورد نیاز را از محل‌های مطمئن و تحت نظارت مراکز دامپزشکی و بهداشت، تهیه کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه گوشت، بعد از ۲۴ ساعت و دل و جگر و قلوه بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای معمولی یخچال مصرف شود، گفت: از له کردن کنه روی دست و یا سایر اندام‌های بدن انسان یا حیوان، خودداری شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین