سرویس سیاسی- خبرنگار روزنامه "نیویورکتایمز" در گزارشی با اشاره به وجود اختلافنظر میان اصولگرایان بر سر مذاکره با دولت فعلی امریکا مینویسد: "عالیرتبهترین فرمانده سپاه مذاکره با ترامپ را نشانه شکست میداند. رهبری ایران نیز هرگونه مذاکره و معاملهای با دولت ترامپ را رد کردهاند. با این حال، اکنون در میان اصولگرایان اختلافنظر شگفتانگیزی در مورد تنش 40 ساله با امریکا و مذاکره با ترامپ ایجاد شده است. واضحترین نشانه این اختلاف موضع محمود احمدینژاد است که عموما به دلیل شعارهای ضدامریکایی و ضداسرائیلی خود و انکار هولوکاست شناخته میشود. او در مصاحبه تلفنی با "نیویورکتایمز" میگوید: "ترامپ مرد عمل است. او یک تاجر است و اهل محاسبه سود و زیان و هزینه است و سپس تصمیمگیری میکند. ما به او میگوییم که برای تصمیمگیری، هزینه طولانیمدت دو کشور را محاسبه کند و سپس تصمیمگیری کند و مسائل کوتاهمدت را در نظر نگیرد".
به گزارش آفتابنیوز؛ این روزنامه در ادامه مینویسد: "اظهارات احمدینژاد نشاندهنده شکاف در میان اردوگاه اصولگرایان است. در این میان "محمدجواد ظریف" وزیر خارجه دولت روحانی که تحصیلکرده غرب است و تضاد و اختلاف زیادی با احمدینژاد نیز دارد همانند او به دنبال راههایی برای برقراری ارتباط با دولت ترامپ است و به نظر میرسد اخیرا با برخی از سناتورها و نمایندگان امریکایی صحبت کرده است.
در این میان، احمدینژاد نوعی نسخه ایرانی ترامپ به نظر میرسد. او در کشوری زندگی میکند که 80 میلیون ایرانی اکثرا در میان افراد کمدرآمد هستند. او شعار بهبود وضعیت اقتصادی و ارائه یارانه نقدی دولتی را به این طیف مطرح کرده است. علیرغم ردصلاحیت برای شرکت در انتخابات قبلی، او هنوز به سرتاسر کشور سفر میکند و در حال سخنرانی است و از قوه قضائیه انتقاد میکند. برخلاف سایر مخالفان او جرات انتقاد از نهادهای نظامی و ورود آنان به اقتصاد را دارد. او به طور علنی درباره مسائلی صحبت میکند که هیچکس دیگری حاضر به صحبت درباره آن و هزینه دادن در اینباره در ایران نیست. احمدینژاد اکنون معتقد است که اگر ترامپ از موضع فشار حداکثری علیه ایران عقبنشینی کند؛ به خصوص در زمینه تحریمها، امکان مذاکره ایجاد خواهد شد. احمدینژاد میگوید: "صلح، اقتصاد و فرهنگ جهانی میتواند زمینهساز همکاری ما با امریکا باشد. ما نیازمند مذاکره درباره مسائل اساسی با یکدیگر هستیم. این مهمتر از حیات یا مرگ برجام است".
احمدینژاد معتقد است برای آن که زمینه گفتوگو میان دو کشور فراهم شود ترامپ باید موضع خود را ملایمتر کند. او میگوید: "اگر شما گلوی فردی را فشار دهید و بگویید آماده صحبت با او هستید این ادعا معتبر نخواهد بود. مذاکره باید در شرایط آرامتر و محترمانهتری صورت گیرد تا بتواند در طولانیمدت نتیجهبخش باشد".
این روزنامه در ادامه مینویسد: "در کنار احمدینژاد، در هفتههای اخیر، افرادی چون "حسین علائی" فرمانده سابق سپاه و "مجتبی ذوالنور" از محافظه کاران در کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز یا خواستار مذاکره با امریکا شدهاند یا گفتهاند در مذاکره با امریکا باز است".
این روزنامه در ادامه اشاره میکند که احمدینژاد در موضعی جالب توجه در مورد نزاع فلسطین و اسرائیل در مصاحبه گفته که باید هر آنچه فلسطینیان در یک انتخابات آزاد خواستند را پذیرفت. او در مورد انتخابات 88 و حوادث پس از آن در ایران نیز گفت که در بازداشت معترضان و حصر رهبران معترض نقشی نداشته است.
عالی گفتین
ایشان باید تغییر رشته میداده ورشته های سیاسی ویا ادیان ویا حقوق بین الملل ویا اقتصاد ویا....... میخوانده مانند علی مطهری که مکانیک را به فلسفه تغییر داد و یا محسن رضایی که مهندسی را به اقتصاد تغییرداد ویا ........
عرض خود بردی
با تشکر
متن مصاحبه رو بذار مردم خودشونمی فهمند اما عجیب اینکه شما .... البته خوب...
یارو را تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدا را می گرفت
ل
هههههه درهر حال فکر کنم احمدی نژاد ظاهر سخنش با باطن عملش زمین تا آسمون فرق داره وقتی خوب رای مردم را جذب کنه ...
در دنیا جز دکتر احمدی نژاد هیچ کس نمی تواند توی دهن ترامپ و گران فروشان وفاسدان بزند.
به جون هرچی مرد احمدی بر می گرده
یادت نیست ترامپ چی گفته بود؟
گفته بود اگر من رئیس جمهور آمریکا شوم به کاخ سفید میروم .....