آفتابنیوز : آفتاب: همسر غلامحسین الهام سخنگوی دولت نهم با گذشت فقط یک ماه از دستورات رهبری درباره «اتحاد ملی»، بار دیگر حملات شدید خود علیه منتقدان محمود احمدینژاد را از سر گرفت. فاطمه رجبی که به سیاق گذشته در یکی از سایتهای افراطی حامی دولت قلم فرسایی کرده است اینبار منتقدان احمدینژاد را به مقدمه چینی برای انجام «کودتا»! علیه او متهم کرد.
فاطمه رجبی در ابتدای دستنوشته خود با طرح این ادعا که «كودتا همواره به مثابه یك حركت نظامی، خونین و براندازانه آشكار نیست» با لحنی هتاکانه اکبر هاشمی رفسنجانی را به بهانه مصوبه مجمع تشخیص مصلحت درباره لزوم «قانونمند شدن معیارهای شایستگی در عزل و نصبهای مدیران» مورد حمله قرار داده و نوشته است «چرا یكباره امروز از خواب بیدار شده، و به فكر بستن دستهای احمدینژاد با قفل و زنجیر افتاده است؟»
وی در ادامه نمایندگان مجلس را نیز از حملات خود بینصیب نگذاشته و با اشاره به مصوبه مجلس در مورد بنزین مینویسد: «مجلس ترجیح داد نظر كارشناسانه، عقلانی و در تعامل یا بهتر است گفته شود تقابل با دولت را پیش ببرد و بهانهای برای روزنامهها باشد و مشكلی برای مردم! مهمتر از همه، دستهای احمدینژاد را در خدمت به مردم، در این زمینه هم ببندند و یا كوتاه كنند!»
همسر سخنگوی دولت نهم افزوده است: «برنامه چهارم از سوی مجلسیان، هاشمی، خاتمی و قلم به مزدهای مطبوعاتی، چون وحی منزل در آمده» و «به محض هر سخن دكتر احمدینژاد پیرامون اقتصاد، سیاست و یا ... فریاد و شیون از هر سو بلند میشود كه مغایر با برنامه چهارم است».
رجبی در ادامه گریزی هم به دانشگاه آزاد و مسئله كاهش شهریه این دانشگاه زده و مدعی شده: «چینش جدید هیات امنای این دانشگاه با گذاردن سید حسن خمینی و دكتر ولایتی، خیمهزدن سیاسی در برابر دكتر احمدینژاد بود و این نیز یعنی قفل و زنجیر زدنی دیگر بر دستهای رئیسجمهوری كه شیفته خدمت است نه تشنه قدرت»!
رجبی در پایان دیدار كروبی، خاتمی و هاشمی را «تلاش برای قبضه مجدد قدرت و ماجراهای پنهان دیگر...» نامیده و نوشته است: «حال باز هم باید كنكاش كرد كه كودتا چگونه است؟ چند نوع است؟ به چه شكلهایی انجام میگیرد؟ آیا 100 نماینده مجلس اخیرا با این افراد ملاقات نكردهاند؟ و این چه معنایی دارد؟»
البته فاطمه رجبی که قبلاً احمدینژاد را «معجزه هزاره سوم» نامیده بود، در این مقاله نیز کوشش کرده مقایسهای میان مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع) با محمود احمدینژاد شهردار سابق تهران و رئیسجمهور ایران انجام دهد که البته مطالب ابتدای مقالهاش خود نشان میدهد رجبی از اعتراض اقشار متدین به این قبیل اغراقهای خلاف دین او نگران بوده است.