به نقل از قوه قضاییه، آیت الله صدیقی در گردهمایی فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: ابتدائاً بعد از حمد الهی با همه وجود خوشحالم که در گام دوم انقلاب خداوند کرم فرمود و پرچم مبارزه با فساد، ناهنجاریها و پلیدیها را به دست سیدی پاکباخته، عالم، مردمی و شجاع سپرد.
وی افزود: حضور آیت الله رئیسی بحمدالله در همین مدت کوتاه امواج امید را در دل اقشار مختلف مردم ایجاد کرد که این امید نشانه عنایت خداست.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خطاب به آمران به معروف و ناهیان از منکر تصریح کرد: شما به عنوان پرچمداران جذب دلها، حمایت از خوبان، برجسته کردن خوبیها، مبارزان و مجاهدان در برابر شرک و کفر و الحاد و ظلم و فساد و هرزگی و تباهی برای اولین بار در همایشی حضور پیدا کردهاید تا همدیگر را پیدا کنید و انشاءالله راهی نو در پیش گیریم.
صدیقی اضافه کرد: ما باید دعوت به خیر را جزو باورهای قطعی خودمان قرار دهیم و با اعتقاد به میدان بیاییم. اگر ظلم غده سرطانی است معالجه آن روش دارد و آمر به معروف و ناهی از منکر بمنزله طبیب است واگر ابزار نجات مریض را دارد باید به میدان بیاید وگرنه نباید ورود کند و برای درست کردن ابرو چشم را هم کور نکند.
وی تصریح کرد: وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه به فساد کشیده میشود و برای معالجه هر بیماری باید شایستگی طبیب احراز شود.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر بر اخلاق عمومی و مستمر بودن جریان امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: تابلوها را برداشتهاند، تابلو نصب کنید و چراغ قرمزها را مشخص کنید. امروز تابلوهای دین و فقه متعالی ما از یاد رفته است، تابلوهای اخلاق و فقه باید در مدارس، کانونهای تربیتی و دانشگاهها نصب شود.
صدیقی اضافه کرد: مردم از فساد جانشان به لب رسیده و فریادشان بلند است و تا پول و پارتی نداشته باشند در هیچ کجا آغوشی برایشان باز نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: از آیت الله رئیسی میخواهیم شعب ویژهای در دادگستری همه شهرها ایجاد شود و این پایگاههای قضایی دست قضات آموزش دیده باشد واز آمرین به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنند و مبارزه با خلاف شرع را جزو وظایف وجدانی، اخلاقی و قانونی خود بدانند. دادستانها مدعی العموم هستند. ما چشم آنها میشویم وگزارش میدهیم. باید فضایی ایجاد کنیم که عرصه برای فساد، بیعفتی و بدی ناامن شود.