کد خبر: ۶۱۱۱۹
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۶ - ۱۴:۱۲
یک مقام ضداطلاعات پنتاگون مدعی شد:

اتحاد جاسوسان ایران، چین و روسیه علیه آمریکا

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بنا به اظهارات یک مقام ارشد بخش ضد اطلاعات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مبادله اطلاعات جاسوسان کوبایی با دشمنان آمریکا نظیر ایران، روسیه و چین و همکاری اطلاعاتی این جاسوسان، آمریکایی‌ها را سردرگم ساخته است.

«اسکات کارمیچل» مقامی بلند مرتبه در سازمان دفاع از اطلاعات (D.I.A‌) در آمریکا است که ریاست کمیته تحقیقاتی را برعهده داشت که در سال 2001 موفق به برملا ساختن راز «آنا مونتز» تحلیلگر سابق D.I.A‌ شد که برای مدت زمانی طولانی برای کوبا جاسوسی می‌کرده است.

«کارمیچل» که کتابی درباره «مونتز» با نام «متعهد واقعی» (True Believer)‌ به رشته تحریر درآورده است، در موسسه آمریکایی اینترپرایز (A.E.I)‌ بیان داشت که «سهل بودن ورود» آنا مونتز تعلیم دیده به درون سیستم، مرا به این فکر واداشت که به یقیین افراد دیگری نیز از این نوع وجود دارند.

این شکارچی جاسوسان در بیان علت نگارش این کتاب چنین اظهار می‌کند که «خواست من این بود که میزان هوشیاری مردم نسبت به تهدیدهایی که با انجام عملیات جاسوسی از سوی کوبا، امنیت ملی ما را در معرض خطر قرار می‌دهد را بالا ببرم.»

به ادعای وی جاسوسان کوبایی اطلاعات خود را با عواملی از کشورهایی نظیر ایران، چین، روسیه و کشورهای دیگری که ممکن است منافع آن‌ها با طرف‌های آمریکایی خود در تضاد باشد، تقسیم یا مبادله می‌کنند.

«مونتز» به جرم بیش از دو دهه جاسوسی برای کوبا، محکوم به 25 سال زندان در تگزاس شد. او با مجازات مرگ نیز روبرو بود اما با اعلام موافقت خود به همکاری با بازرسان فدرال آلمان از آن رهایی یافت.

«مونتز» در سال 1985 پس از پیوستن به (D.I.A) که در ارتش معادل(C.I.A) است ارتقاء یافت و با لقب «ملکه کوبا» در کمیته اطلاعاتی آمریکا نقشی متنفذ در شکل‌گیری خط مشی سیاست دولت ایفا کرد.

البته «خانم مونتز» اعتراف کرده است که پیش از این تاریخ، یعنی در سال 1984 توسط اداره جاسوسی کوبا تعلیم دیده است. او هرگز یک سکه ده سنتی از روسای خود در هاوانا نگرفت و به عنوان کارمند نمونه، سال‌ها با تماس‌های اندک خود با آنان به کار خود ادامه می‌داد و مقامات آمریکایی را متقاعد ساخته بود که سیاست آن‌ها در مورد «فیدل کاسترو» کاملا اشتباه بوده است.

به گفته «کارمیچل» رسانه‌های آمریکا علیرغم این که «مندز» یکی از خطرناک‌ترین جاسوس‌های عصر حاضر است به او توجه زیادی نشان ندادند. او به عنوان یک جاسوس تمام عیار به میان ما آمد و به مدت 16سال علیه ما اقدام کرد تا آن که در 21 سپتامبر 2006 دستگیر شد. این دستگیری در فضای پر هرج و مرج پس از 11 سپتامبر انجام شد. زمانی که از شدت تهدیدهای صورت گرفته به وسیله بسته‌های پستی حاوی میکروب سیاه زخم در شهرهای آمریکا کاسته شده و نقشه‌های آمریکا برای حمله به افغانستان تحت کنترل طالبان، کشیده شده بود.

هیچ مفسری در رسانه‌ها او را همسنگ جاسوسان بدنامی همچون «رابرت هانس» مامور F.B.I‌ که برای روسیه جاسوسی می‌کرد یا «آلدریچ آمس» افسر C.I.A‌ که نام او در فهرست حقوقی مسکو یافت شده بود، قرار نداد. او ادامه می‌دهد. «خساراتی که آنا مونتز بر ما تحمیل کرده است به سنگینی تمام خسارات آن‌ها که نامشان ذکر شده نرسیده است و ما باید متوجه امکان وجود آنا مونتز های دیگری در میان خود باشیم».

«راجر نوریگا» مقام ارشد در امور سیاست‌گذاری مربوط به آمریکای لاتین به موسسه انترپرایز(A.E.I)‌ گفته است، کوبایی‌ها در میان ملت‌هایی که علیه آمریکا عملیات جاسوسی انجام می‌دهند، منحصر به فرد هستند. او برای این ادعای خود به یک پایگاه روسی – کوبایی به نام «لوردز» در فاصله کمتر از 100 مایل (160 کیلومتر) از «کی وست» در «فلوریدا» اشاره می‌کند که به آن‌ها امکانات عظیمی در دسترسی به فضای آمریکا را می‌دهد.

منبع:AFP
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین