جهانگیر مرادی با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش استفاده از تلفن همراه برای دانشآموزان در مدارس ممنوع است، گفت: بر این اساس دانشآموزان نباید تلفن همراه به مدرسه ببرند.
این کارشناس ارشد علوم تربیتی با بیان اینکه خانوادهها به هیچ عنوان نباید برای دانشآموزان تلفن همراه بخرند، تاکید کرد: توصیه می شود خانوادهها از سن 18 سالگی به بعد برای فرزندان خود تلفن همراه جداگانه تهیه کنند.
وی با تاکید بر اینکه استفاده دانشآموزان از تلفن همراه در محیط خانه هم باید با محدودیت و زیر نظر بزرگترها باشد، ادامه داد: استفاده بیش از یک ساعت از تلفن همراه در طول روز برای دانش آموزان به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
این مشاور مدرسه ادامه داد: عدم تمرکز، بی دقتی و حواسپرتی از پیامدهای استفاده زیاد از تلفن همراه توسط دانشآموزان است که البته این جدا از انحرافاتی است که ممکن است در پی استفاده نادرست از تلفن همراه برای دانش آموزان بوجود آید.
مرادی تاکید کرد: دانش آموزان به دلیل داشتن تفکر انتزاعی توان تجزیه و تحلیل ندارند، لذا به راحتی ممکن است تحت تاثیر قرار گرفته و دچار انحراف شوند که این موضوع ضرورت نظارت خانوادهها به طور نامحسوس بر استفاده فرزندانشان از تلفن همراه را نشان میدهد.
این کارشناس ارشد علوم تربیتی ادامه داد: اگرچه نمی توان جلوی پیشرفت تکنولوژی را گرفت و استفاده دانشآموزان از تلفن همراه گریز ناپذیر است، اما این استفاده باید زیر نظر خانواده ها باشد.
مرادی تصریح کرد: استفاده از تلفن همراه به عنوان یک وسیله کمک آموزشی می تواند در یادگیری بهتر دانشآموزان مفید واقع شود، اما باید فرهنگ استفاده از آن نهادینه شود.