کد خبر: ۶۱۵۱۰۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸

زنان سیاستمدار آلمان؛ هدف نفرت پراکنی راستگرایان افراطی

خصومت و نفرت‌پراکنی علیه سیاستمداران زن در آلمان ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است. تحقیقی تازه در آلمان نشان می‌دهد ۹۰ درصد از زنان نماینده مجلس آلمان، هدف نفرت بوده‌اند.
زنان سیاستمدار آلمان؛ هدف نفرت پراکنی راستگرایان افراطی
آفتاب‌‌نیوز :

به نوشته تارنمای فارسی دویچه وله ،کاتارینا شولتسه، نماینده حزب سبزها در مجلس ایالتی بایرن آلمان می گوید که مسلم است که حس خوبی نیست وقتی صبح زود از خواب پا می‌شوی و گوشی همراهت را دست می‌گیری و می‌خوانی که نوشته‌اند، چه‌قدر احمق یا چه قدر زشت هستی. البته که روی آدم تأثیر می‌گذارد.»

نتایج یک تحقیق تازه در آلمان نشان می‌دهد که نفرت‌پراکنان در پی قربانیانی می‌گردند که برای نمونه بتوانند صدای آنها را به هنگام کارزارهای انتخاباتی خفه کنند. به عنوان مثال در انتخابات ایالتی سال ۲۰۱۸ قرعه به نام شولتسه به عنوان نامزد اصلی حزب سبزها در ایالت بایرن افتاد. کارزاری علیه او در شبکه‌های اجتماعی از سوی فعالان راستگرا شکل گرفت؛ آنها کاربران را فراخواندند که دنبال "آشغال‌ها" بگردند و آنها را به طور گسترده‌ای انتشار دهند.

او اما تنها زن سیاستمدار آلمانی نیست که با سخنان تنفرآمیز دست و پنجه نرم می‌کند و بارها و بارها با تهدید روبرو شده است.
هر چند وی سیاست را در بایرن متحول کرد و از پاییز سال پیش، ۳۸ کرسی پارلمان ایالتی بایرن متعلق به حزب سبزهاست، اما موفقیت برای این زن سیاستمدار که یکی از رهبران اپوزیسیون در پارلمان ایالتی بایرن است، روی زشت و بی‌رحمانه‌ای داشته است.

تحقیقات مجله تلویزیونی "رپورتر مونشن" شبکه اول تلویزیون آلمان نشان می‌دهد که نفرت در شبکه‌های اجتماعی به ویژه علیه زنان سیاستمدار شکل‌های افراطی جدیدی به خود گرفته است.
بر این اساس نتایج نظرسنجی مربوط به این تحقیق که نمایندگان زن پارلمان آلمان در آن شرکت کرده‌اند، شوکه کننده است بطوری که ۸۷ درصد از این زنان تاکنون هدف نفرت‌ و تهدید در شبکه‌های اجتماعی بوده‌اند و برخی می‌گویند تقریبا هر روز با این مسئله روبرو هستند.

در ۵۷ درصد از موارد نیز سخن از خصومت‌ها و حمله‌های جنسی است.

۳۸ درصد گفته‌اند که علیه این تهدیدها و توهین ها شکایت کرده‌اند، با این حال در دو سوم موارد روند حقوقی رسیدگی به شکایات متوقف شده و دیگر موارد هم مسکوت مانده‌اند. برخی مسوولان حقوقی آلمان مسئولیت بیشتر در این زمینه را متوجه پلتفرم‌هایی مانند فیس‌بوک می‌دانند که فضایی برای توهین‌هایی از این دست در اختیار نفرت‌پراکنان قرار می‌دهند.

۱۱ درصد از پرسش‌شوندگان زن سیاستمدار گفته‌اند که حجم توهین‌ها و تهدیدها باعث شده، به عنوان سیاستمدار به شغل خودشان به دیده تردید بنگرند.

ماریا ورزیگ، رئیس کانون وکلای زنان آلمان می‌گوید، دسته‌ای از توهین‌ها دارای مؤلفه‌های کیفری هستند و در این مورد می‌توان با استناد به حقوق مدنی با آنها مقابله کرد. او از حق قانونی فرد مورد حمله قرار گرفته در برابر آنکه مرتکب این عمل شده، سخن می‌گوید.

او اما همزمان با اشاره به کاستی‌های حقوقی در این زمینه می‌گوید: «شاید موضوع هنوز آن طور که باید و شاید در حوزه پیگرد حقوقی، جدی گرفته نمی‌شود.»

شبکه اول تلویزیون آلمان، از تمامی ۲۲۱ نماینده پارلمان برای شرکت در این نظرسنجی دعوت کرده است. اما تنها ۷۷ نفر به این دعوت پاسخ مثبت داده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین