علی پناهی اظهار داشت: پس از قاملوی بیجار، ورزقان آذربایجان شرقی با منفی ۱۱.۲ درجه زیر صفر دومین نقطه سرد کشور در ۲۴ ساعت گذشته بود ضمن اینکه سقز با منفی ۹ درجه سانتیگراد، قروه با هشت درجه و بهارستان و بابارشانی هر کدام با منفی هفت درجه سانتیگراد دیگر نقاط سرد استان کردستان در این مدت بودند.
وی گرمترین نقطه استان در این مدت را نیز سروآباد با ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر اعلام کرد و یادآور شد: در این مدت دیگر دماهای گرم مریوان با ۱۱ و سنندج با ۹ درجه سانتی گراد بالای صفر بوده است.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی کردستان افزود: تا پنجشنبه ۳۰ آبان آسمان کردستان شاهد ناپایداری های جوی است که احتمال میرود این ناپایداری ها در بعد از ظهر فردا دوشنبه و صبح سه شنبه باعث بارش برف و باران شود که این بارش ها بیشتر مناطق شرق استان را فرا می گیرند.
میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان در مجموعه آمار ۳۰ ساله بیش از ۵۱۹ میلی متر است که این مقدار ۲ برابر میانگین کشوری است.
در سال زراعی ۹۸ - ۹۷ نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان کردستان به نسبت سال گذشته کاملا مثبت بود و به صورت میانگین ۵۵۵ میلی متر بارندگی داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع و به پایان شهریور سال بعد ختم میشود.