در روزهای اخیر صوت این گفتوگو، در فضای مجازی مدام دست به دست میشود و البته این پرسش را از سوی مخاطب و کارشناسان به همراه دارد که فارغ از رفتار و نگاه این بازیگر یا به اصطلاح اینفلوئنسر که در چند برنامه محدود هم بازی کرده است، چرا گویندهای که به عنوان نماینده رسانه ملی با این مصاحبهشونده تماس گرفته است، آنطور که انتظار میرود برنامه را مدیریت رعایت نمیکند تا در نهایت آنچه روی آنتن میرود، در شأن مخاطب باشد و رسانهای باسابقه مانند رادیو.
در همین ارتباط ایسنا در گفتوگویی با مسعود محمودخواه ـ مدیر گروه برنامهریزی و مدیریت شهری رادیو تهران ـ علت بروز چنین کنش و واکنشی در رادیو را جویا شده است که وی اظهار کرد: خانم دلشاد هنرمند خوبی هستند و احترام به همه هنرمندان برای صداوسیما و همچنین رادیو تهران یک اصل است. و اصلا به طور کلی موضوع برنامهی پشتصحنهی رادیو تهران هم حفظ سرمایههای اجتماعی است. صداوسیما هم درصدد حفظ سرمایههای اجتماعی است.
او ادامه داد: خانم دلشاد قابل احترام هستند. تصور میکنم شاید ایشان خوب صحبتشان را عنوان نکردند. ایشان فرمایشی داشتند که منظورشان چیز دیگری بود و صحبت ایشان موجب سوءتفاهم برای بقیه، شنوندگان و دنبالکنندگان ایشان در فضای مجازی شد. ایشان جملهای مطرح کردند که باید من را روی سرشان بگذارند؛ در این جمله ایشان منظورشان چیز دیگری بود. به هر حال هیچ هنرمندی خودش را فراتر از عامهی مردم و جامعه نمیداند؛ به ویژه اینکه جامعه ما یک جامعه مذهبی و انقلابی است. لذا تصور میکنم منظور ایشان بد برداشت شد. من نسبت به مهمان برنامه نقدی نکردم و به ساحت هنرمندان احترام میگذارم.
این مدیر رادیو در ادامه دربارهی عملکرد گوینده رادیو تهران در این گفتوگو و ادبیاتی که به کار برد، اظهار کرد: در مورد مجری ما در رادیو، نظرمان اینگونه نیست که ادبیات غیرحرفهای داشته است. مجری شخصی است که باید مطالعه زیادی داشته باشد. به طور کلی ما اصلی در رادیو داریم که گویندگان میتوانند با بدنهی جامعه و مردم ارتباط برقرار کنند؛ لذا ادبیاتی که گوینده برنامه داشت را حمل بر بیادبی نمیدانم.
وی با بیان اینکه یک اصل است که گویندگان رادیو و تلویزیون از ادبیات حرفهای برخوردار باشند، دربارهی جایگاه کویندگان در رادیو یادآور شد: آزمونهای رادیو، آزمونهایی بسیار حرفهای و دشواری است؛ چرا که گویندگان باید استانداردهای مختلفی را طی کنند تا بتوانند در رادیو به عنوان مجری و گوینده کار کنند. یک برنامه دارای ساختاری است که در آن گوینده و کارشناس حضور دارند، گروه تحقیق و نویسندگانی هستند که مطالب را مینویسند که همه در اختیار تهیهکننده قرار میگیرد. تهیهکننده مطالب و آنچه را که مورد نیاز برنامه هست، بررسی میکند. همهی پارامترها انجام میشود تا یک کار استاندارد روی آنتن قرار بگیرد؛ لذا صداوسیما از لحاظ ساختاری لایههای زیادی برای نظارت دارد از سطح اولیه گرفته تا سطوح بالاتر.
محمودخواه درباره انتخاب گویندگان رادیو یادآور شد: انتخاب گویندگان رادیو بر اساس ساز و کاری است که در رادیو از قدیم وجود داشته و استانداردهای لازم هم از لحاظ کیفیت فنی صدا و هم از لحاظ اطلاعات عمومی و مسائل دیگر حتما باید در یک سطح قابل قبولی قرار بگیرد. کمیتههایی در رادیو تشکیل شده که به شکل کامل این مسائل را بررسی می کنند.
مدیر گروه برنامهریزی و مدیریت شهری رادیو تهران در پایان دربارهی لحن گویندگان رادیو که تا کجا مجاز هستند عامیانه صحبت کنند؟ توضیح داد: عامیانه صحبت کردن در رادیو موردی ندارد و در رادیو مرسوم است چرا که زبان مردم است. اما عوامانه صحبت کردن خط قرمز رادیوست و مورد تایید نیست. رادیو فرهنگساز است و تلاش میکند فرهنگ عمومی جامعه را ارتقاء بدهد و این بخشی از رسالت رادیوست. برنامه «پشت صحنه» هم با هدف حفظ سرمایههای اجتماعی ساخته شده است. ما در این بستر و مدیوم باید برای نکات مختلفی اهمیت قائل شویم و همچنین ما برای همهی هنرمندانی که در خدمت جامعه، کشور و اهداف نظام هستند احترام ویژه قائلیم.
گفتنی است که این بازیگر، به خاطر مصاحبههای قبلیاش نیز مورد انتقاد قرار گرفته است. او چندی پیش اظهار داشته بود که نیاز به بادیگارد دارد و رفت و آمد وی با ماشین بنز نشانه دارندگی و برازندگی است!
پیشتر از این نیز مصاحبهای دیگر از وی منتشر شده بود که در آن اظهار کرده بود طرفدارانش بیشتر از گلزار است، ولی بعدها آن را تکذیب کرد و در جایی دیگر نیز گفته بود حسن فتحی به محض اینکه چهره و اندامش را دیده و صدایش را شنیده به او گفته بدون تست برود قرارداد ببندد.
رفتار گوینده بسیار تاسف برانگیز وغیرحرفه ای بود ودرجهت تحریک خانم دلشاد سوالات را مطرح می کرد. همانگونه که همه می دانیم بازیگران وهنرمندان اعم از موسیقی -مدلینگ وغیره فقط درحوزه خودشان مسلط هستند وبا گویندگی ،مجری وخبرنگار متفاوت بوده ودرآن حوزه معمولا" تسلط ندارند.حال سوال اینجاست که چرا به مجریان وگویندگان برنامه ها تا این حد اجازه می دهند که روی ذهن مخاطب راه بروند و وارد مجادله لفظی گردند.
قطع کردن گوشی دال بر بی ادبی نبود چون به اندازه کافی سوال های گوینده حمل بر بی اخلاقی بود وایشان بهترین کار را انجام دادند واز ادامه بی اخلاقی جلوگیری کردند. شاید اگر ارتباط قطع نمی شد گوینده به خودش اجازه می داد که توهین های غیراخلاقی هم نثار خانم دلشاد کنند.حال متن را چاپ کن تا مطمئن شویم سایت آفتاب انتقادپذیر است.ممنون
قورباغه دستش به قوره نمیرسه میگه ترشه.
ثالثا آدم متأسف میشه که بیت المال رو خرج این برنامه های اراجیف و چرند میکنن
از همون اول گفت که شما که بازیگر نیستید، چرا پیشنهاد مدلی به بازیگرا نمیدن اما به شما میدن؟!
خدایا چشم حسودها رو کور کن.
در ضمن هیچ وقت عقدههاتونو نشون مردم ندین، نقطه ضعف میشه براتون!درست مث مجری برنامه که دست گذاشت روی نقطهضعف خانوم نیمچه بازیگر
واقعا توهم دادی
ما مردم ایران هیچوقت تو رک رو دستمون نمیگیریم چه برسه به سرمون دختره بی ریخت
مردم به مرام احترام میذارندنه به این جلف بازیها
بود باهاش رفتار شد،،،کار ما به جایی رسیده که هر کس
خودش اجازه میده مردم رو به هر شکلی خطاب کنه...