مجتبی شجاعی افزود: تخریب منازل، تلف شدن دامها، تخریب اراضی کشاورزی، آب بردگی لوازم خانگی مردم عمده خسارتهای مردم روستایی و عشایری دلگان بوده و از سویی به زیرساختهای شهرستان صدمه جدی وارد شده و محورهای مواصلاتی تخریب، زیرساختهای آب آسیب جدی و بسیاری از تیرهای برق شکسته است.
رئیس ستاد مدیریت بحران دلگان بیان کرد: پیش بینی اولیه از تخریب حداقل 3 هزار و 500 تا 5 هزار هکتار اراضی کشاورزی مردم و تلف شدن حداقل ۲۵ هزار دام سبک مردم دارد و مردم به صورت جدی از سیل خسارت دیده اند و اکنون نیازمند کمک جدی و امداد رسانی هستند.
وی ادامه داد: جز عزم ملی و اراده عمومی نمی توان خسارات مادی مردم محروم منطقه که قبل از این هم بسیاری از حیث مالی کم بضاعت بودند و اکنون بسیار آسیب دیده اند، را جبران نمود و لذا منتظر توجه ویژه هستند.
شجاعی گفت: جبران خسارتهای کشاورزی و دامداری مردم، می بایست اولویت اصلی مسئولان کشوری و استانی بعد از امداد رسانی ها باشد، مردم باید خود را بازیابی کنند و پس از امداد رسانی بتوانند به زندگی خود ادامه دهند، لذا از هماکنون منتظر تشکیل کارگروههای مختلف برای جبران خسارات ارزیابی شده هستیم و مردم امیدشان پس از خدا به مسئولان بوده و لازم است همه وزارتخانهها همت جدی کنند.