محسن حاجی میرزایی در بدو ورود به فرودگاه دمشق در جمع خبرنگاران از آمادگی ایران برای انتقال تجربه در بازسازی واحدهای آموزشی سوریه خبر داد.
وی اظهارداشت: با توجه به تجربیات ایران در زمینه بازسازی، بهسازی، نوسازی و تجهیز واحدهای آموزشی که در جنگ تحمیلی رژیم بعثی صدام، دچار خسارات فراوان شده بود، آماده همکاری و انتقال تجربیات به دوستان سوری در این زمینه هستیم.
وزیر آموزش و پرورش که پس از تصدی مسوولیت وزارت آموزش و پرورش، سوریه را بهعنوان اولین مقصد خارجی خود برگزیده است، از تولید محتوای آموزشی و تربیتمعلمان بهعنوان زمینههای همکاری میان تهران و دمشق نام برد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: همکاریهای دوجانبه میان ایران و سوریه در حوزه آموزشوپرورش، به شکلگیری فرهنگ مشترک میان دو ملت می انجامد که بیشک، پایگاه اصلی مکتب مقاومت اسلامی هستند.
وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران سه شنبه شب در رأس هیاتی از این وزاتخانه برای انجام سفری سه روزه به سوریه، وارد دمشق شد و در فرودگاه دمشق مورد استقبال دارم طباع معاون وزیر آموزش و پرورش سوریه و جواد ترک آبادی سفیر ایران در دمشق قرار گرفت.
همچنین وزیران آموزش و پرورش ایران و سوریه در اولین دور مذاکرات خود درخصوص گسترش مناسبات فرهنگی و آموزشی دو کشور گفت و گو کردند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، اولین دور مذاکرات محسن حاجی میرزایی با «عماد موفق العزب»، وزیر آموزش و تربیت سوریه در محل این وزارتخانه برگزار شد.
امضای یادداشت تفاهم همکاریهای آموزشی بین دو کشور در زمینههای همکاری و تعامل در عرصههای فنی و حرفهای، آموزش ابتدایی، آموزش استثنایی، کتب درسی، صنایع آموزشی و تربیتمعلم و استعدادهای درخشان از مهم ترین محور های این دیدار بود.
همچنین وزیر آموزش و پرورش کشور در این سفر با عماد خمیس نخست وزیر، حموده صباغ رییس مجلس و بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی سوریه دیدار و گفت و گو می کند.
بازدید از موزه مدرسه سوریه و مجتمع آموزش امام خمینی (ره) در دمشق و زیارت مرقدهای مطهر حضرات زینب کبری و رقیه خاتون (س) از دیگر برنامه های کاری حاجی میرزایی و هیات همراه وی است.
گر اگر طبيب بودي سر خود علاج نمودي