آفتابنیوز : آفتاب: جبهه مشاركت ایران اسلامی در واكنش به پخش اعترافات عوامل بیگانه اعلام كرد: سیاست های آمریكا در قبال جمهوری اسلامی غالبا دوستانه و سازنده نبوده است، در عین حال پخش چنین برنامه هایی با هدف روشنگری تحركات ضد ایرانی بیفایده است.
به گزارش روابط عمومی این حزب دفتر سیاسی جبهه مشارکت شنبه شب تشكیل جلسه داد و در آن اعضا با انتقاد از پخش اعترافات تلویزیونی آن را برنامه گروهی در آستانه انتخابات دانستند. در این جلسه پس از تبادل آخرین اخبار داخلی و خارجی، گزارش اردوی شاخه جوانان مناطق جنوبی جبهه مشاركت در شیراز ارائه شد .
در ادامه این نشست پخش برنامه «به اسم دموكراسی» از سوی سیمای جمهوری اسلامی و بازتاب های داخلی و خارجی آن مورد بررسی قرار گرفت. در این رابطه اعضای دفتر سیاسی با تاكید بر این كه سیاست های ایالات متحده امریكا در قبال جمهوری اسلامی غالبا دوستانه و سازنده نبوده است، در عین حال پخش چنین برنامه هایی را در جهت روشنگری تحركات ضد ایرانی مقامات امریكا بیفایده ارزیابی كرده و این نوع برنامهها را بیش از هر چیز دارای مصرف داخلی در جهت سیاست های محدودكننده و اقتدارگرایانه جریان حاكم در آستانه انتخابات مجلس ارزیابی كردند.
اعضای دفتر سیاسی با هشدار نسبت به زمینهسازیهایی كه در سایه چنین سناریوها و نمایش هایی برای اعمال فشار بر جامعهسیاسی كشور صورت میگیرد، تأكید كردند كه مردمسالاری و دموكراسی از مطالبات معوق ملت ایران در جریان جنبشهای اجتماعی سیاسی صد سال گذشته به ویژه انقلاب اسلامی بوده است و صورت نو شده این مطالبات در شعارها و برنامههای اصلاحطلبانه مردم در ده سال گذشته تجلی یافته است و لذا به هیچ بهانه ای نمی توان اصل شعارها و اهداف اصلاحات چون حق حاكمیت مردم، دموكراسی، حقوق بشر، توسعه، جامعه مدنی، آزادی بیان، برابری حقوقی و سایر شعارهای اصلاحات را زیر سوال برد و به بیگانگانی كه با شاغول منافع خود گاه از دموكراسی و گاه از دیكتاتوری حمایت میكنند نسبت داد، تاكید كردند كه با پخش چنین برنامه هایی نمی توان افكار عمومی را نسبت به مشكلات فراوان و ناكارآمدیهای حاصل از شیوه عمل دولت نهم و جریان حاكم منحرف كرد.
اعضای دفتر سیاسی با بیان این كه دموكراسی بهترین ضامن بقا و امنیت هر نظام سیاسی از جمله نظام جمهوری اسلامی است، وقوع انقلاب های مخملی را بر اساس تجربه در جوامع دیكتاتوری ممكن دانستند كه در آنها پیشبرد نظر اكثریت مردم از طریق صندوق های رای و انتخابات آزاد و عادلانه فراهم نباشد.
اعضای دفتر سیاسی با تاكید مجدد بر اصلاحات درونزا و دموكراتیك به عنوان بهترین شیوه حكمرانی مردمسالار، عادلانه و سازگار با مبانی دینی از كلیه جریان های مختلف اصلاح طلب خواستند تا نسبت به اهداف پنهان اقتدارگرایان در نفی شعارهای اصلاحات به بهانه های مطرح شده در برنامه هایی چون «به اسم دموكراسی» هوشیار و متحد باشند.