«محمد فرجود» این موضوع را روز شنبه در آیین رونمایی از سامانه یکپارچه هوشمند حریم شهر تهران عنوان کرد .
وی گفت: عکسبرداری و تهیه مدل سه بعدی و نقشه پایه از حریم دیگر اقدامات بوده است این عکسبرداری دقیق اهمیت زیادی دارد و عکسبرداری از حریم برای بار اول انجام خواهد گرفت.
فرمود افزود: چندی پیش موضوع گام اول هوشمند سازی شهر تهران با دستور معاون شهردار تهران آغاز شد.
وی خاطر نشان کرد: بحث حریم بسیار مهم است و باید مدیریت شود زیرا شامل حاشیه نشینی و تراکم جمعیتی در نقاط مختلف تهران می شود.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران عنوان کرد: اطلاعات زیادی برای پایش حریم شهر تهران نداریم و لازم است سامانه ای برای کنترل حریم وجود داشته باشد.
وی درباره تخلفات در حریم هم گفت: موضوع تخلفات حریم موضوعی جدی است که در بستر سامانه یکپارچه مکانی حریم، ساماندهی خواهد شد و این سامانه میتواند برای آینده تهران اطلاعات لازم را جمع آوری کند.
وی ادامه داد: سامانه جامع مدیریت و کنترل شهرداری و سرویس های مرتبط با نام سرنا از جمله بحث حریم بان و شهربان در این میان دیگر اقدامات برای مقابله با تخلفات است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران بیان کرد: امروزه موضوع حریم به بحث شهرسازی هوشمند تاکید دارد که امیدواریم در سال ۹۹ هر چه بیشتر بتوانیم به سمت هوشمند سازی و مدیریت یکپارچه برویم .
«حمید موسوی» شهردار منطقه یک تهران به نمایندگی از ۱۱ شهرداری که دارای حریم هستند، در این آیین سخن گفت.
وی گفت: بر اساس قانون حریم، حریم نقاط بلافصل پیرامون محدوده شهر است که نظارت و کنترل شهرداری در آن ضرورت دارد و از مرز تقسیمات کشوری شهرستان و بخش مربوط تجاوز نکند .
موسوی افزود: در طرح جامع حریم پنج هزار و ۱۸ کیلومتری داریم که فرمانداری ها و شهرداری ها به آن اعتقادی ندارند.
موسوی تاکید کرد: اگر مردم در ترافیک اطراف شهر می مانند به این دلیل است که ما حریم ها را تجهیز نکردیم .
به گفته شهردار منطقه یک، نیازمند مدیریت یکپارچه در حریم هستیم .
شهرداران پروژه توریستی تفریحی در حریم تهران تعریف کنند
«مجتبی شکری» مدیر کل حریم شهر تهران هم در مراسم رونمایی از سامانه یکپارچه هوشمند حریم شهر تهران اظهار داشت: برخی از سامانههای افتتاح شده، خروجی خاصی ندارند اما سامانه هوشمند حریم تهران اینگونه نیست و خروجی همه دیتاها را میتوانیم تحلیل کنیم.
وی ادامه داد: این سامانه شامل مجوزهای صادره از سوی مناطق بوده و تغییر کاربریهای قبل و بعد از سال ۷۴ در آن ثبت خواهد شد.
شکری ادامه داد: این سامانه میتواند در سناریوهای مختلف آینده پژوهی به مدیریت شهری کمک کند.
وی تاکید کرد: وقتی بتوانیم دادههای موجود را تحلیل کنیم میتوانیم روشهای بهتری در امور به کار بگیریم.
مدیر کل حریم شهر تهران عنوان کرد: توقع بنده از شهرداران مناطق این است که حداقل یک پروژه توریستی تفریحی ایجاد کنند، چرا که اگر حداقل ۱۰ یا ۱۱ مرکز توریستی خدماتی و تفریحی داشته باشیم اقدام شایستهای است و نتایج مثبتی در پی دارد.