با افزایش امید به زندگی در کشورهای توسعه یافته فشار زیادی به نظام تامین اجتماعی این کشورها وارد شده است چرا که اکنون آن ها باید مستمری طولانی تری را به افراد بیشتری پرداخت کنند.
به گزارش سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، در بین کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی به طور متوسط به زنان تا ۲۰ سال پس از بازنشستگی و به مردان به طور متوسط تا ۱۸ سال پس از بازنشستگی مستمری پرداخت می شود.
این سازمان از کشورهای جهان خواسته است با اصلاح نظام بازنشستگی، الگوی پایدارتری برای تامین منابع مالی مورد نیاز برای هزینه های درمانی و مستمری را توسعه دهند. در ادامه با متوسط دریافت حقوق بازنشستگی در کشورهای منتخب آشنا میشوید:
۱- فرانسه
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۲۶.۹ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۲۲.۷ سال
۲- اسپانیا
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۲۶.۶ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۲۱.۷ سال
۳- ایتالیا
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۲۵.۷ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۲۰.۷ سال
۴- آلمان
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۲۲.۵ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۱۹.۱ سال
۵- انگلیس
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۲۲.۲ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۱۸.۹ سال
۶- آمریکا
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۱۹.۸ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۱۶.۴ سال
۷- مکزیک
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۱۷.۵ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۱۲.۸ سال
۸- کره جنوبی
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای زنان: ۱۶.۳ سال
متوسط دریافت حقوق بازنشستگی برای مردان: ۱۲.۹ سال
سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در سال ۱۹۶۱ با هدف تقویت رشد اقتصادی و از میان برداشتن موانع تجاری بین کشورهای توسعه یافته تشکیل شد و مقر آن در شهر پاریس فرانسه قرار دارد. این سازمان هماکنون دارای ۳۶ عضو و پنج همکار است.
کشورهای عضو این سازمان شامل استرالیا، اتریش، بلژیک، کانادا، شیلی، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مکزیک، هلند، نیوزلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، آمریکا و انگلیس است. همچنین کشورهای برزیل، چین، هند، اندونزی و آفریقای جنوبی شرکای این سازمان هستند.
اصلا این فکر که بیاییمبرای بازنشسته ای که ۳۰سال جوانی خودش را داده و حالا به مرحله ای رسیده که به توجه نیاز داره از کجا میاد ؟؟؟؟از بی پولی دولت یا یک فکر احساسی و گذرا ؟؟ درکشورهای کفری که مایادمیکنیم بخصوص اروپا شمالی آنقدر به یک بازنشسته میرسند که نیازی نه به فرزند داره ونه فامیلی ...دولت مثل فرزند و فامیل بالای سرشان است ....تو را بخدا مبادا چنین فکری را حتی مطرح کنید
مگه شوخیه که پیش بچه ها وعیال آدم خجالت بکشه.
کم آوردن شما چه ربطی به ما داره.لطفا خوب بشینید تا خشتکتون پاره نشه.
ولطفا تیز بازی درنیارید.تاحالا که زندگی نکردیم ،اعصابمون رو بهم نریزد.