کد خبر: ۶۳۸۸۷۱
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳

کمون کرونایی را جدی بگیرید

رییس علوم پزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه دوره کمون بیماری کرونا دو تا 14 روز است، باید در شرایط موجود، انجام تمامی توصیه‌های بهداشت فردی و بهداشت محیط را جدی بگیریم تا در یک هفته آینده با پیک این بیماری مواجه نشویم.
آفتاب‌‌نیوز :

محمد جمالیان در گفت‌وگوی ویژه خبری شب گذشته شبکه آفتاب، با بیان اینکه کل استان را درخصوص بیماری کرونا رصد می‌کنیم، افزود: در حال حاضر در ساوه و دلیجان باید بیشترین مراقبت‌ها انجام شود، در محلات و آشتیان هم نمونه‌های مشکوکی بوده اند که اکثرا منفی شدند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر باید دوره کمون این بیماری را بگذرانیم، افزود: دوره کمون این بیماری دو تا 14 روز است، بر این اساس نباید به کنترل وضعیت موجود مغرور شویم و احساس کنیم که بر بیماری مسلط شده‌ایم چرا که با توجه به اینکه این بیماری دوره کمون دارد ممکن است در حال گذران دوره کمون باشد و کسانی به آن مبتلا شده باشند اما چون علامتی مشاهده نمی کنند حس کنند وضعیت خوبی دارند، در حالی که بدون اینکه خود بدانند، در حال انتشار ویروس هستند.

کمون کرونایی را جدی بگیرید

جمالیان اظهار کرد: با توجه به این مهم، ممکن است در یک روز پیک شدید بیماری را شاهد باشیم به همین دلیل است که اصرار داریم مردم در خانه بمانند و رعایت‌های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مراسم‌هایی چون عروسی و عزاداری مکان‌های بسیار مناسبی برای انتشار ویروس هستند، از مردم خواست با توجه به شرایط موجود و برای جلوگیری از انتشار ویروس این بیماری، مراسم عروسی را به تعویق بیندازند و از رستوران‌دارها نیز خواست برای لغو مراسم با مردم در این خصوص همکاری کنند.

جمالیان با بیان اینکه در خصوص مراسم عزاداری نیز با توجه به اینکه فرهنگ همنوع دوستی در جامعه ما وجود دارد، مردم هزینه این مراسم را صرف امور خیریه کنند.

وی اظهار کرد: معمولا افراد مسن بیشتر در نمازهای جماعت شرکت می‌کنند. از مردم می‌خواهیم در صورت شرکت در نماز جماعت از سجاده و مهرهای مشترک استفاده نکنند و تا حد ممکن نماز را فرادا بخوانند تا در نهایت وضعیت این بیماری در استان کنترل شده باقی بماند.

جمالیان درخصوص تامین ملزومات و تجهیزات برای کادر درمان استان گفت: براساس دستورالعمل کشوری ماسک‌های N95 برای همه افراد نیاز نیست و به جز کادر درمانی بیمارستان خوانساری نیازی نیست دیگر کادر درمانی از آن استفاده کنند، ولی در مجموع ماسک معمولی روز چهارشنبه در کل استان توزیع شده و تهیه کیت‌های محافطتی برای بیمارستان خوانساری حتما انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارستان سینا اراک اعلام کرده که توانسته است لباس‌های محافظتی مورد استفاده در بخش قرنطینه را تولید کند و حدودا روزی 30 عدد از این لباس‌ها تولید می شود. قرار شده این لباس ها به بیمارستان آیت الله خوانساری اراک اهدا شود. در روزهای بعد نیز ماسک و مواد شوینده و الکل توزیع خواهد شد، البته قرار شده تمامی این تولیدات در اختیار وزارتخانه قرار بگیرد و از این طریق بسته به بحرانی بودن استان‌ها بین آنها توزیع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین