سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: طرح عملیاتی و سراسری مقابله با احتکار کنندگان کالا به ویژه تجهیزات بهداشتی در سطح کشور همچنان در اولویت اول مأموریت های پلیس امنیت اقتصادی است.
وی افزود: در قرارگاه مبارزه با جرایم اقتصادی نیز براساس برنامه ریزی های انجام شده مبارزه با جرم احتکار کالا تشدید و کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به صورت مستمر و شبانه روزی و بازدید میدانی از انبارهای کالا، نحوه توزیع کالا و تجهیزات بهداشتی را مورد بررسی قرار می دهند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا ضمن اعلام آمادگی این پلیس در مقابله و مبارزه با احتکار کالا گفت: در طرح سراسری مقابله با احتکار کنندگان کالا به ویژه تجهیزات بهداشتی، در بازرسی از انبارها و مراکز توزیع طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۰ تن ماده ضدعفونی کننده و ۱۰ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۳۷۶ عدد انواع تجهیزات بهداشتی شامل ۱۱۷هزار و ۵۶۵ عدد انواع ماسک، ۱۰ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۲۲۵ عدد انواع دستکش بهداشتی، ۱۲ هزار و ۵۳۵ بطری انواع مواد ضد عفونی کننده و ۵۱ طاقه پارچه مخصوص تولید ماسک و ۹۰۰۰ گالن محلول اسید دستگاه دیالیز احتکاری کشف و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع مربوطه بین مراکز بهداشتی و افراد آسیب پذیر توزیع شد.
سردار مقیمی افزود: در این رابطه ۴۰ متهم دستگیر و شش خودور نیز توقیف شد و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا احتکار کالاهای ضروری مردم در شرایط حساس کنونی را جرمی بسیار سنگین و غیر اخلاقی عنوان و تصریح کرد: پلیس امنیت اقتصادی برابر قانون با افرادی که با سوء استفاده از شرایط خاص جامعه دست به سودجویی زده و امنیت و سلامت مردم را به مخاطره می اندازند، برخورد قاطع کرده و تا پایان در کنار مردم است.
وی با اشاره به این که بیشترین کشفیات در استان های تهران، اصفهان و آذربایجان غربی بوده، از شهروندان خواست به محض اطلاع از هرگونه اقدام افراد فرصت طلب و سودجو مبنی بر افزایش قیمت، احتکار و ... موضوع را برای اقدام قانونی به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.
براساس گزارش سایت پلیس، سردار مقیمی در خاتمه گفت: در مجموع پلیس امنیت اقتصادی از شروع طرح مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی (از دوم اسفند ماه سال جاری تاکنون)، موفق به کشف ۱۰ تن ماده ضد عفونی کننده به همراه ۲۷ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۲۹۳ عدد تجهیزات بهداشتی شده است.