آفتابنیوز : آفتاب ـ دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، با اعلام این نکته که دولت نهم نتوانسته به وعدههای داده شده عمل کند، گفت: آنچه اصلاحطلبان را نسبت به نتایج انتخابات مجلس هشتم خوشبین میکند زمینههای مناسب اجتماعی است که عملکرد دولت نهم آن را ایجاد کرده است.
«محمد سلامتی» صبح امروز در یازدهمین کنگره سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تصریح کرد: «حدود دو سال از عمر دولت نهم سپری شده است، این دولت وعدههایی به مردم داده و متعهد شده بود که بر اساس آن اقدامات اجرایی خود را سازماندهی کند و اعلام کرده بود که برای هر یک از وعدههای داده شده تدارک لازم دیده و اقداماتی جهت انجام آنها به عمل آورده است، اما در عمل چیز دیگری شاهد هستیم».
سلامتی با اشاره به عملکرد دولت نهم ظرف دو سال گذشته افزود : «دولت نهم از همان آغاز برخوردار از حمایت کامل همه ارکان نظام و قادر به استفاده از تمامی امکانات و ظرفیتها شد و این برای اولین بار بود که پس از انقلاب اسلامی ایران یک جریان توانسته است به طور کامل و یکدست بر ارکان مختلف نظام تسلط پیدا کرده و همه اهرمهای مورد نیاز برای پیشبرد برنامههای خود را در دست داشته باشد. لذا از این بابت به تعبیر مقام رهبری دولتی است که از مشروطه تا امروز نظیر نداشته است».
وی ادامه داد : «حاکمیت جدید فقط به دلیل آنچه که گفته شد بینظیر نیست، بلکه با کسب حدود 120 میلیارد دلار ارز طی دو سال گذشته از طریق بالارفتن قیمت جهانی نفت نیز موقعیتی استثنایی به لحاظ مالی پیدا کرده است. بنابراین توقع انجام وعده هایی که دولت در آستانه انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری داده و پس از آن نیز خود را متعهد به پیگیری آنها کرده است توقع بیجایی نیست و از این رو ارزیابی عملکرد دو ساله حاکمیتی که بالاترین امکانات و بهترین شرایط را در اختیار دارد، میتواند تجربه ارزندهای پیش روی ما بگذارد».
به گفته دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، «بیشترین وعدههایی که دولت نهم داده، پیرامون حل مشکلات اقتصادی مردم، تامین مسکن و حذف قیمت زمین، یک رقمی کردن نرخ تورم و سود بانکی، ایجاد عدالت اقتصادی، و آوردن نفت بر سر سفره مردم و به عبارت دیگر افزایش قدرت خرید مردم است و اگر چه وعدههای فوق بر اساس سیاستگذاری درست عمل میشد، هماکنون پس از دو سال که از عمر حاکمیت جدید میگذرد باید مردم روند بهبود زندگی خود را حداقل احساس میکردند اما آنچه عاید مردم شده و برایشان محسوس است، چیز دیگری است».
سلامتی افزود: «آثار فوق از آنجا ناشی شده که سیاست های متخذه در خصوص مسائل اقتصادی نه بر اساس برنامه چهارم توسعه تنظیم شده و نه بر اساس یک چارچوب علمی و فنی قابل قبول و قابل اتکا، به همین دلیل اقداماتی که صورت پذیرفته است این همه موجب شد تا مردم روز به روز از لحاظ اقتصادی در فشار بیشتری قرار گیرند و ناملایمات را به جای رفاه حس کنند».
وی خاطرنشان ساخت: «در عرصه سیاست خارجی، شعارهای تغییر سیاست خارجی و خروج ازضعف و انفعال و نیز ایجاد تحرک و خلاقیت در عرصه دیپلماسی و برخورد از موضع اقتدار با جهان توسط حاکمیت نتایج خوبی را برای کشور به ارمغان نیاورده است که از آن جمله میتوان به صدور دو قطعنامه در ظرف کمتر از یک سال از سوی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران و به دنبال آن تحریمهای رسمی و غیررسمی اقتصادی ایران، اشاره کرد که این امر توانسته بر روند جذب سرمایه گذاری خارجی لطمه بزند».
سلامتی ادامه داد: «دولت نهم شعار بسیج تمامی ظرفیتها در رفع معضلات اجتماعی - اقتصادی داد، ولی در عمل ملاحظه کردیم بسیاری از مدیرانی که با خرج همین ملت تجربههای ارزشمندی بدست آورده اند کنار گذاشته شدند و حتی کارشناسان نیز از این تصفیه مصون نماندند».
وی ابراز عقیده کرد: «دولت نهم به تعهداتی که داده نتوانسته جامه عمل بپوشاند و سیاستهایی اتخاذ کرده که نتایج عکس به بار آورده است. این امر موجب شده است که بسیاری از متحدین سابق دولت نتوانند از آن دفاع کنند و از آنجا که بعضا مثل نمایندگان مجلس شورای اسلامی که باید پاسخگوی مطالبات موکلین خود باشند، ناگزیر همصدا با آنها زبان انتقاد علیه عملکرد دولت را گشودهاند».
سلامتی ادامه داد: «برای استفاده از امکانات و موقعیتهای موجود و رفع تهدیدها و خطرات، مدیریتی که توان بسیج همه نیروها و اقشار جامعه را در جهت سازندگی و پیشرفت و اصولا اعتقادی که این امر داشته باشد لازم است، نه مدیریتی که حلقه خودی را روز به روز تنگتر کرده و توان بهرهگیری از نخبگان و اقشار جامعه را نداشته باشد».
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: «آنچه اصلاح طلبان را نسبت به نتایج انتخابات دوره هشتم خوشبین می کند، زمینه های مناسب اجتماعی است که عملکرد دولت کنونی آن را ایجاد کرده است به طوری که اگر روند کار به همین منوال پیش رود و انتخاباتی سالم و قانونی برگزار شود، پیروزی کامل اصلاح طلبان قابل پیش بینی است».
وی گفت: با توجه به احتمال رد صلاحیت گسترده نامزدهای اصلاحطلب، کلیه افراد و شخصیتهای واجد شرایط قانونی باید ضمن ثبت نام برای نامزدهای انتخابات، آمادگی کامل برای کناره گیری به سود نامزدهای دیگر داشته باشند .