کد خبر: ۶۴۰۲۸۹
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۸

بازگشت جیمز پترسون به فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز

مجله نیویورک‌تایمز به روال معمول هفتگی خود لیست آثار پرفروش را منتشر کرده است. این هفته جیمز پترسون، نویسنده معروف آمریکایی در جایگاه نخست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز در بخش آثار چاپی و الکترونیک قرار گرفته است.
بازگشت جیمز پترسون به فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش نیویورک‌تایمز، این مجله هر هفته فهرستی از آثار پرفروش خود در بخش‌های داستانی، غیرداستانی، و کودک و نوجوان در هفته پیش رو را منتشر می‌کند. در این مطلب نگاهی به پرفروش‌ترین آثار داستانی چاپی و الکترونیک این هفته خواهیم داشت.

«نقطه کور» نوشته جیمز پترسون و جیمز اُ. بورن در هفته نخست انتشار در جایگاه نخست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت که نشان‌دهنده علاقه و اعتماد خوانندگان به جیمز پترسون است. دوازدهمین کتاب از مجموعه جنایی کاراگاه بنت درباره قاتل زنجیره‌ای است که امنیت ملی کشور را به خطر انداخته است.

پترسون برای خلق شخصیت الکس کراس معروف است. اَلکس کراس، نام شخصیت اصلی داستان‌های پترسون است که در واقع شرلوک هولمز قاره آمریکا محسوب می‌شود؛ شخصیتی که دریافتن پاسخ سوال‌هایش تنها به توانایی‌های خاصش به عنوان یک کاراگاه تکیه نمی‌کند و روانشناس ماهری است که با تحلیل آگاهانه خود از انسان‌ها و شرایط اطرافش به گونه‌ای به سوی کشف حقیقت قدم برمی‌دارد و به قصه شاخ و برگ می‌دهد که خواننده تا آخرین فصل کتاب نمی‌تواند پایان قصه را حدس بزند و این عنصری است که نویسندگان معدودی به آن دست یافته‌اند. شاید به همین دلیل است که کتاب‌های پترسون بیشتر از نویسندگان دیگری که در این ژانر می‌نویسند مورد استقبال طرفداران داستان‌های معمایی و جنایی قرار گرفته و سال‌ها در صدر جدول پرفروش‌ترین آثار مانده است و نویسنده را تبدیل به پرفروش‌ترین نویسنده دنیا کرده است.

«پروتکل ورشو» نوشته استیو برری در هفته اول انتشار در رده دوم پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت. پانزدهمین کتاب از مجموعه کاتون مالین درباره تلاش مالوت کاتلین برای به دست آوردن نیزه‌ای مقدس است اما در میانه راه متوجه مذاکراتی سیاسی می‌شود که اگر به وقوع بپیوندد موازنه قدرت در اروپا به هم می‌ریزد.

«غبار آمریکایی» نوشته جنین کامینز پس از حضور شش هفته‌ای در فهرست پرفروش‌ها، این هفته با یک پله نزول در جایگاه سوم قرار گرفت. در یکی از جذاب‌ترین داستان‌های این فصل لیدیا، شخصیت اصلی کتاب زندگی عادی دارد، مدیر یک کتابفروشی در مکزیک است، با یک خبرنگار ازدواج کرده و فرزند پسری دارد. یک روز مردی وارد کتابفروشی می‌شود و چند کتاب می‌خرد. موضوعی ساده که عواقب فاجعه‌باری به همراه دارد. مرد در واقع مدیر یک گروه تولید و فروش مواد مخدر است و لیدیا تصمیم می‌گیرد کتابی درباره او بنویسد اما اتفاقات بدی که در نتیجه این تصمیم رخ می‌دهد لیدیا و پسرش را رهسپار ایالات متحده می‌کند.

«غبار آمریکایی» در فهرست آثار برتر ماه ژانویه به انتخاب مجله تایم قرار داشت و طی هفته‌ای گذشته حواشی زیادی پیرامون این کتاب بود. نویسندگان مکزیکی به کامینز برای توهین به مردم مکزیک انتقاد کردند و ۱۵۰ نویسنده مکزیکی از اُپرا وینفری برای انتخاب «غبار آمریکایی» برای گروه کتابخوانی و همچنین تبلیغات ویژه‌اش انتقاد کردند و از او خواستند این کتاب را کنار بگذارد. البته اُپرا پیشنهادشان را نپذیرفت و کتاب شهرت بیشتری هم به دست آورد.

«جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» نوشته دِلیا اُوِنز ۷۷ هفته است که در فهرست پرفروش‌ها قرار دارد که رکوردی کم‌نظیر به حساب می‌آید. این هفته کتاب خانم اُونز در جایگاه چهارم پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار دارد. داستانی هیجان‌انگیز از روابط انسانی و عشق و تقلای انسانی تنها برای حیات. زنی که سال‌ها به تنهایی در جنگل زندگی کرده است ناگهان متهم به قتل می‌شود و سرنوشتی نامعلوم در انتظارش است. ریس ویتراسپون، ستاره هالیوود با معرفی این کتاب در فهرست آثار گروه کتابخوانی‌اش نقش زیادی در محبوبیت داستانِ اُونز داشت. این کتاب با ترجمه آرتمیس مسعودی و همکاری نشر آموت رخت واژگان فارسی را به تن کرد و وارد بازار کتاب ایران شد.

«آتش در همه جا» نوشته سلست نگ در جایگاه پنجم پرفروش‌های نیویورک‌تایمز این هفته قرار دارد. کتابی که ۵۵ هفته پیش منتشر شد و در میان پرفروش‌ها ها هم قرار گرفته بود اما به نظر می‌رسد اکران اقتباس سینمایی این اثر در هفته‌های گذشته با بازی ریس ویتراسپون موجب استقبال دوباره خوانندگان از این کتاب شد. سلست نگ، نویسنده آمریکایی- چینی در کتاب دوم خود به موضوع خانواده، اتفاقات زندگی نوجوانان، احساسات مادرانه، و روابط انسانی می‌پردازد.

ایبنا 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین