سید مرتضی سقائیاننژاد با اشاره به حضور برخی از مردم در بوستانهای بزرگ شهر، افزود: خواهش ما از مردم این است که قرنطینه خانگی را جدی بگیرند و نهادهای مختلف را مجبور به این نکنند که خدمات خود را محدود کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قم، وی حفظ ایمنی شهر و شهروندان را یکی از اولویتهای اصلی شهرداری عنوان کرد، و افزود: بیش از ۹۰ درصد استفاده از حمل و نقل عمومی در شهر کاهش داشته و مردم بیشتر از حمل و نقل شخصی استفاده میکنند البته این به معنای آن نیست که شهرداری به وظایف خود عمل نکند و ما مستمر ناوگان را ضدعفونی کرده و بهداشت را رعایت میکنیم.
شهردار قم خاطرنشان کرد: البته این افزایش استفاده از وسایل حمل و نقل شخصی شرایط را به گونهای رقم زده که بسیاری از شهرها اقدام به تعطیلی آنها کردهاند و تلاش ما بر این است که به این سمت نرویم و تا جایی که ممکن است استمرار ارائه خدمات را داشته باشیم.
توقف فرآوری پسماند شهری تا پایان خطر شیوع کرونا
سقائیاننژاد همچنین با اشاره به وضعیت جمعآوری پسماند شهر، گفت: درگذشته تقریبا نیمی از پسماندی که در شهر تولید میشد فرآوری شده و تبدیل به کود کمپوست میشد که با توجه به آلودگی و بیماری به وجود آمده در شهر فرآوری پسماند متوقف شدهاست.
وی توجه جدی به دفع صحیح زبالههای عفونی را مورد توجه قرار داد و افزود: پروتکل خاصی که ابلاغ شده در خصوص دفع پسماند عفونی به طور کامل رعایت شده و بخشی از پسماند با استفاده از زبالهسوز دفع شده و بخشی نیز در عمق بیشتری دفن میشود.
شهردار قم با اشاره به خدمات سازمان آرامستانهای شهرداری قم، بیان کرد: سالن شست و شو در آرامستان گسترش یافته و امکانات هم توسعه یافته تا خدمات خوبی به مردم ارائه شود.
سقائیاننژاد با اذعان به اینکه شهرداری تمام تدابیر لازم را اندیشیده تا مشکلی در حوزه شیوع بیماری در شهر رخ ندهد، گفت: مکانها و فضاهای شهری نیز به طور مستمر ضدعفونی میشود.
تاکنون نتیجه آزمایش کرونای یکهزار و ۲۳ بیمار درقم مثبت اعلام شده و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹ تن به تعداد بیماران کرونایی قم افزوده شدهاست.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور بهطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۵۳ نفر براثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.