کد خبر: ۶۴۹۱۸۰
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۱

تاثیر رمدسیویر برای درمان کرونا

مقام‌های آمریکایی می‌گویند شواهد روشنی وجود دارد که داروی ضدویروسی موسوم به "رمدسیویر" می‌تواند به مبتلایان به ویروس کرونا کمک کند روند بهبودی را سریع‌تر طی کنند.
آفتاب‌‌نیوز :

رمدسیویر در کارآزمایی کلینیکی در بیمارستان‌های اطراف جهان دوره علائم بیماری را از ۱۵ روز به ۱۱ روز کاهش داده است.

جزییات کامل این مطالعات هنوز منتشر نشده، اما متخصصان گفته اند در صورت تایید نتایج، هرچند این دارو "راه حلی سحرآمیز" نخواهد بود، اما "نتیجه‌ای درخشان" به حساب می‌آید.

تاثیر رمدسیویر برای درمان کرونا

یک داروی موثر به طور بالقوه می‌تواند جان بیماران را نجات دهد، فشار بر بیمارستان‌ها را کم کند و زمینه لغو برخی مقررات منع تردد را فراهم کند.

رمدسیویر اصلا به عنوان درمانی برای ویروس ابولا ساخته شد. این یک داروی ضدویروسی است و به آنزیم‌هایی که ویروس برای تکثیر در درون سلول‌های ما به آن نیاز دارد حمله می‌کند.

کارآزمایی‌های بالینی تازه زیر نظر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا انجام شد و ۱۰۶۳ نفر در آن شرکت داشتند. بیماران به دو گروه تقسیم شدند که یکی داروی اصلی و دیگری یک دارونمای ساختگی دریافت کرد.

دکتر آنتونی فاوچی، مدیر موسسه ملی بیماری‌های واگیردار آمریکا، گفت: "داده‌ها نشان می‌دهد که رمدسیویر دارای تاثیری روشن، قابل توجه و مثبت در کاهش دوره بهبودی است. "

او گفت این نتایج ثابت می‌کند که "می توان این ویروس را با دارو مسدود کرد" و "راه را بر این واقعیت باز می‌کند که امکان درمان بیماران را داریم. "

با این حال تاثیر آن در جلوگیری از مرگ به این روشنی نبود. آمار مرگ در کسانی که رمدسیویر مصرف کردند ۸ درصد و در کسانی که یک دارونما مصرف کردند ۱۱.۶ درصد بود، اما این بخش مطالعه از نظر آماری قابل توجه نبود یعنی دانشمندان نمی‌توانند بگویند تفاوتی واقعی ایجاد می‌کند یا نه.

هنوز معلوم نیست دارو به نفع کدام دسته از بیماران است. آیا فقط کمک می‌کند کسانی که به هرحال خوب می‌شدند سریع‌تر بهبود یابند؟ یا مانع نیاز به مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) می‌شود؟ آیا دارو در جوان‌ها بیشتر اثر کرد یا افراد مسن؟ یا کسانی که به سایر بیماری‌ها مبتلا بودند یا نبودند؟ و آیا بیماران باید زود درمان شوند؟

این‌ها سوالات مهمی است که انتشار جزییات کامل مطالعه باید به آن‌ها پاسخ دهد.

توضیح: سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا (اف دی ای) روز چهارشنبه گفت که درحال گفتگو با شرکت سازنده این دارو، گیلیاد، برای عرضه آن به بیماران است. این دارو قبلا به عنوان درمان هیچ نوع بیماری‌ای تایید نشده است. با این حال اف دی‌ای ممکن است برای درمان کووید-۱۹ به آن مجوز تولید اضطراری بدهد.

منبع: بی بی سی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین