همچنین فرانسه، ایتالیا و اسپانیا کمترین تعداد قربانیان کروناویروس را طی چند هفته گزارش کردهاند و این درحالیست که طی روز دوشنبه در نیوزیلند موارد جدید ابتلا به صفر رسید.
برخی از کشورها پس از کاهش تعداد مبتلایان جدید آمادگی خود را برای تسهیل محدودیتهای اعمال شده اعلام کردهاند.
فرانسه، ایتالیا و اسپانیا پایینترین آمار قربانیان کووید-۱۹ را طی چند هفته اعلام کردهاند. در فرانسه حدود ۱۳۵ و در اسپانیا حدود ۱۶۴ مورد فوتی گزارش شده که از اواسط ماه مارس پایینترین رقم بوده است. همچنین در ایتالیا ۱۷۴ مورد جدید فوتی گزارش شده که در مدت دو ماه کمترین رقم بوده است.
در ایتالیا که شدیدترین محدودیتهای تردد در آن اعمال شده با بازگشایی پارکها، اقداماتی در راستای کاهش محدودیتها برداشته شده است. همچنین به مراکز تجاری و کسب و کارها مجوز داده شده تا فعالیت خود را آغاز کنند و افراد اجازه دارند تا با آزادی بیشتر در شهرها و روستاها تردد داشته باشند.
ایتالیا که از دهم ماه مارس به حالت قرنطینه درآمده ۲۸ هزار و ۸۸۴ مورد فوت ناشی از کووید-۱۹ را گزارش کرده و از کشورهای اروپایی است که بیشترین تعداد مبتلایان و تلفات را داشته است هرچند که آمارهای منتشر شده در انگلیس حاکی از آن است که این کشور در حال نزدیک شده به آمارهای ایتالیاست.
در اسپانیا قوانین مربوط به رعایت فاصله گذاری اجتماعی به قوت خود باقیست اما بسیاری از افراد اجازه پیدا کردهاند برای اولین بار پس از چهاردهم ماه مارس در فضاهای باز تردد داشته باشند. همچنین مقامات اسپانیا از اجباری شدن استفاده از ماسک برای مسافران حمل و نقل عمومی این کشور خبر داد.
در فرانسه نیز قوانین مربوط به کنترل شیوع کروناویروس از یازدهم ماه جاری میلادی به تدریج برداشته میشود و لازم است مسافرانی که وارد این کشور میشوند برای مدت ۱۴ روز در قرنطینه بمانند.
به گزارش اسکای نیوز، از سوی دیگر در نیوزیلند برای اولین بار طی چند هفته گذشته موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به رقم صفر رسید. در این کشور از شانزدهم ماه مارس به منظور مقابله با کروناویروس قرنطینه خانگی اعمال شد و این درحالیست که محدودیتهای اجتماعی به قوت خود باقیست و بسیاری از مردم این کشور همچنان از خانه کار میکنند و تحت آموزش قرار میگیرند.