محمدعلی ویشکایی در جلسه ستاد ساماندهی سواحل شهرستان رشت با اشاره به دستورالعمل ممنوعیت اخذ عوارض در ورودی های سواحل، اظهار کرد: با توجه به اینکه میزان هزینه کرد در ارائه خدمات در این حوزه بسیار بالا بوده، باید تصمیمی در جهت جبران این هزینه های اتخاذ شود که دریافت هزینه بابت خدمات ارائه شده مانند پارکینگ می تواند از جمله راهکارهای جبرانی هزینه های مربوطه باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری رشت با اشاره به تعطیلات پیش رو و پیش بینی ورود تعداد کثیری از مسافران در سواحل شهرستان رشت، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا، شنا در سطح سواحل تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.
وی مدیریت مناطق خطرآفرین ساحلی و تفرجگاهی را در سال های اخیر با ابلاغ حکمی از سوی ستاد، بر عهده دهیاران خواند و گفت: پیشنهاد این امر از سوی فرمانداری شهرستان رشت بوده که خوشبختانه در طی چند سال گذشته با مدیریت دهیاران و همکاری نجات غریقان، آمار کشته شدگان در دریا به حداقل رسیده است به طوری که با تلاش ناجیان غریق ۱۱۳ نفر از خطر غرق شدگی نجات یافتند.
ویشکایی با بیان اینکه ۵۵ نقطه خطرآفرین در سطح ۲۲ کیلومتر سواحل شهرستان رشت شناسایی شده است، افزود: برای پوشش این ۵۵ نقطه به ۱۱۰ غرق نجات نیاز خواهد بود.
وی ادامه داد: در صورت بازگشایی طرح های شنا همانند سنوات گذشته، ۶ طرح ساحلی هتل نرگس، مروارید خزر، تالش محله، حاجی بکنده، امین آباد، و صداوسیمای زیباکنار به مسافران خدمات ارائه خواهند کرد.