ایالات متحده آمریکا همچنان در صدر جدول کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد و نیویورک کانون شیوع این بیماری در این کشور به حساب میآید.
به رغم وجود تعداد فزایندهای از افراد آلوده به کروناویروس جدید، در کشورهای متعددی موارد جدید ابتلا کاهش پیدا کرده و مقامات این کشورها پس از گذشت هفتهها و ماهها از اعمال محدودیتهای تردد و منع رفت و آمد، اقدام به حذف تدریجی این محدودیتها کردهاند.
در ژاپن شینزو آبه، نخست وزیر این کشور با اعلام پایان "وضعیت اضطراری" به محدودیتها در بعضی مناطق این کشور که هنوز این اقدامات در جریان بود، خاتمه داد.
همچنین ممنوعیت سفر به جزایر یونان از روز گذشته (دوشنبه) با هدف رونق مجدد صنعت گردشگری در این کشور برداشته شده است.
در اسپانیا نیز در حالیکه چند منطقه بزرگ و پرجمعیت مادرید، بارسلون و کاستیا و لئون وارد مرحله اول کاهش محدودیتها شدند در سایر مناطق، مرحله دوم کاهش محدودیتها آغاز شده و بسیاری از کسب و کارها و اماکن عمومی به روی مردم باز شده است.
همچنین بر اساس آخرین گزارشهای ورلداُمتر، از روز گذشته ایران از فهرست ۱۰ کشور اول جهان به لحاظ بالاترین تعداد مبتلایان خارج شده است.
در حال حاضر پنج میلیون و ۵۹۰ هزار و ۴۵۸ نفر در جهان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده که از این بین ۳۴۷ هزار و ۹۱۵ نفر جان خود را از دست داده و دو میلیون و ۳۶۶ هزار و ۷۱۸ نفر از مبتلایان نیز بهبود پیدا کردهاند.
بنابر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
۱. ایالات متحده یک میلیون و ۷۰۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا، ۹۹ هزار و ۸۰۵ قربانی
۲. برزیل ۳۷۶ هزار و ۶۶۹ مبتلا، ۲۳ هزار و ۵۲۲ قربانی
۳. روسیه ۳۵۳ هزار و ۴۲۷ مبتلا، ۳۶۳۳ قربانی
۴. اسپانیا ۲۸۲ هزار و ۴۸۰ مبتلا، ۲۶ هزار و ۸۳۷ قربانی
۵. انگلیس ۲۶۱ هزار و ۱۸۴ مبتلا، ۳۶ هزار و ۹۱۴ قربانی
۶. ایتالیا ۲۳۰ هزار و ۱۵۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۸۷۷ قربانی
۷. فرانسه ۱۸۲ هزار و ۹۴۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۳۲ قربانی
۸. آلمان ۱۸۰ هزار و ۷۸۹ مبتلا، ۸۴۲۸ قربانی
۹. ترکیه ۱۵۷ هزار و ۸۱۴ مبتلا، ۴۳۶۹ قربانی
۱۰. هند ۱۴۵ هزار و ۴۵۶ مبتلا، ۴۱۷۲ قربانی