کبری خزعلی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در حساب توییتری خود نوشت: خون رومینا اشرفیها بر گردن مسئولانی است که با آموزشهای نامناسب(۲۰۳۰) و رها کردن فضای مجازی باعث شدهاند نوجوانان به بلوغ جنسی زودرس برسند! و اگر جوان بخواهد از راه درست ازدواج کند به او برچسب کودکهمسری میزنند، و جامعه را بر علیه آن میکنند تا جایی که پدر قاتل فرزند خود میشود!
عضو شورای عالی؟؟؟؟ انقلاب فرهنگی.
خیلی دوست دارم بدونم الان وضعیت عفاف و حجاب و معیارهای اسلامی چطوریه؟
شخصاً خواستگاری چندتا از دانشجوهای اونجا رفتم. با آرایش های خیلی غلیظ و لباس های آنچنانی....ویژگی بارز همهشون هم ثروت دوستی و جاه طلبی بود.
سالهاپیش که دانشجوی حقوق بودم ارتباط بسیار خوبی با اساتید و کارمندهای دانشگاه داشتم و این ارتباط سبب می شد تا هروقت اراده کنم در دادگاه هایی که اساتیدم قاضی آن شعبات بودند حضور داشته باشم و پشت میزی بنشینم و البته دسترسی به پرونده ها و پیگیر روند دادرسی ها در زمان قاضی القضات بودن آیت الله یزدی که دادسرا را برچیده بود و محاکم حقوقی و کیفری در شعبات جداگانه ای نداشت.
یکی از شعباتی که به آن زیاد رفت و آمد داشتم از اساتید ارجمندم به نام قاضی ...... بود و پرونده ای داشت که دختری ۱۵ ساله به همراه مردی ۳۵ اقامه دعوا کرده بودند تا از دادگاه به دلیل مخالفت خانواده دختر اجازه عقد بگیرند.
پدر و مادری که مثل مار به خود می پیچیدند و دختری که کوتاه نمی آمد و مردی که اتفاقا یک بار ازدواج هم کرده بود منتظر بود تا اجازه عقد بگیرد و دختر نوجوان را با حکم دادگاه به حجله ببرد.
قاضی در ابتدا دختر را فراخواند و حرف هایش را شنید. سپس خواستگار را فراخواند و با پرخاش و تندی و حتی تهدید به او فهماند که تا پایان حکم اگر بفهمد هرگونه ارتباطی به هر شکل با دختر داشته باشد عواقب وحشتناکی خواهد داشت.
سپس مادر دختر را صدا کرد. از مادر پرسید آیا شده پدر دختر نوازشش کند و شب ها برایش قصه بخواند یا با او حرف بزند تا بخوابد؟ زن گفت به هیچ عنوان اجازه نمی دهم یعنی چه. چه معنی دارد پدر به دختر دست بزند! قاضی نگاهی کرد و گفت آیا شما این کار را انجام می دهی و تاکید کرد واقعیت را بگو. مادر گفت نه این کار را نمی کنم. گفت از چه سنی دیگر دخترت را حمام نمی کنی؟ مادر گفت از کودکی به او آموختم خودش حمام کند. و چند سوال دیگر نظیر این سوال ها پرسید و جواب هایی شبیه این جواب ها گرفت.
سپس قاضی دستور داد پدر هم بیاید داخل و به پدر و مادر گفت با این ازدواج مخالفید؟ آن ها گفتند بله ...
قاضی گفت برای سه ماه آینده وقت تعیین می کنم. در این مدت باید به دستوراتی که می دهم عمل کنید. هر شب پدر باید دختر را نوازش کند با او حرف بزند تا بخوابد. مادر هم باید مدام فرزند تان را نوازش کنید و حتی گاهی او را به حمام ببرید و ... دستور های دیگری که برای من عجیب بود.
تاریخ سه ماه بعد را جایی یادداشت کردم و راس مقرر هماهنگ کردم و در شعبه حضور یافتم. به شدت هم می ترسیدم با اصرار دختر و آن مرد به دلیل بلوغ و رشد دختر قاضی و سایر شرایط که مهیا بود قاضی رأی به ازدواج آن دو بدون اذن پدر دهد. در کمال ناباوری دختر به همراه پدر و مادر در شعبه حضور یافت و اعلام کرد که دیگر تمایلی به ازدواج ندارد و ماجرا به اتمام رسید.
پس از خروج آن ها استاد رو به من کرد و گفت من خودم هم دختر دارم این دختر بچه عاشق نبود و شوهر نمی خواست نیاز به نوازش و لمس و توجه داشت.
حال من با شما دوباره قصه ای را مرور می کنیم رومینا دختری سیزده ساله بود ... و پدر رومینا با داس در حالی که دختر خواب بود گردنش را برید...
رومینا و رومیناها نه عاشقند و نه مشکل ناموسی دارند این دختر ها - زن ها- توجه و احترام و لمس و نوازش نیاز دارند که از پدر و مادر دریافت نمی کنند و برای رفع مشکل به سمت بیرون از خانواده می روند. رومینا که رفت اما ما یاد بگیریم که دختر های مان نیاز به توجه و عشق و لمس و نوازش پدر و مادرهای شان دارند.
با گفتن اینکه رومینا عاشق بود، نگوییم کودک همسری چاره درد است ، نگوییم این بچه خودش هم مشکل اخلاقی داشت و چرا به دنبال آن مرد رفت و ...و... بدانیم با این جملات ماهم داس برداشته و گلوی رومینا و رومیناها را می بریم.
24 سال قبل وقتی سمیه 16 ساله و شاهرخ 13 ساله داشتند برادر و مادر سمیه را میکشتند تا به عشق کورشان برسند فضای مجازی وموبایل و2030 وجود داشت ؟؟؟؟!!!!!
قتل یه دختر توسط پدرش در ایران هر چند خیلی دردناکه ولی باید دید چرا باعث میشه اینطوری بهره برداری کنن ازش
دخترم هم دچار بلوغ زود رس شد.خالا بنظر شما کدوم مسول مقصر هست؟
فرهنگی هستم.
اون چیزی که شما میگید ما هم آموزش نمیدیم
شاید اگر به بچه آموزش داده بشه که چجوری ا خودشون مراقبت کنند خیلی بهتر باشه.
الان تو کلاس دختر کلاس پنجم رو که در باره بلوغ بش میگی،
میگه خانم چیه؟
چرا ی دختر 10با 11 ساله نباید این چیزا رو بلد. باشه،
چون خیلی مادر ا شاید روشون نشه درباره خیلی مسایل به دختراشون صحبت کنند،
پس باید در این زمینه فرهنگ سازی بشه.
برا جلوگیری از بلوغ زودرس باید فکری به حال مواد غذایی هورمونی بکنیم.
گیرم ازدواج کنن دومأ پول کجاست کدوم خونه حالا طلا هیچ
بنظر شما زود جدانمیشن اونوقت دیگه بدتر
اگر قوانین حقوقی مدنی تا 16 سال پدر ومادر را فقط حامی بدانند و نه مالکیت فرزندان به خصوص دختران و کودکان را 16 سال معرفی کند و به کفالت و قیمومیت تغییر دهد هموم مطابق 2030 که خانم خزعلی در اظهاراتشان آورده اند و بعد به آنها استقلال انتخاب و زندگی بدهد بدهد جامعه طی چندین نسل شاید از این باورهای کهنه بی منطق رهایی یابدو این حق بیمه زنان است که باید تعریف شود ( دیگر پسر 30 ساله مجرم بوده و پدر توان کشتن نداشته است)
چرا پلیس و قاضی دوباره بدون توجه به در خطر بودن جان کودک او را به نزد پدر برگردانده این اشکال قوانین است
چرا وقتی پسری رابطه دارد کسی با داس به قصد کشت به سراغش نمی رود
شماها 2030 را قبول نداری وردار خودت 2040 بنویس برای دخترت ببینیم چی می نویسی بده تصویب کنن به درد خورد است برای خودتون و فرزندان و دختران جامعه