آفتابنیوز : آٰفتاب:محمود احمدینژاد، رییس جمهوری، صبح امروز در شصت و دومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل ضمن برشمردن مهمترین چالشهای اصلی امروز جهان به بررسی دلایل و در نهایت راهكارهای رفع آنها پرداخت.
وی در این نشست كه رهبران ارشد ۱۲۰كشور جهان در كنار شمار زیادی از وزیران امور خارجه اعضای سازمان ملل حضور داشتند، گفت: در فضای پر التهاب كنونی و غلبه فریادها، تهدیدها و تنشها و در دورانی كه تدابیر قدرتهای بزرگ از حل مشكلات ناتوان، عدم اعتماد در عرصههای منطقهای و بینالمللی روز افزون و امنیت روانی جوامع، تحت هجوم سنگین طراحیهای تبلیغاتی و سیاسی مخدوش و ناامیدی از اثربخشی سیاستها و اقدامات سازمانهای بینالمللی در برقراری صلح و امنیت پایدار و صیانت از حقوق ملتها رو به گسترش است، قصد دارم به برخی چالشهای مهم و اصلی امروز جهان و علل و ریشههای آن اشاره و راههای برون رفت از آنها را بررسی نمایم.
رییس جمهوری افزود: میخواهم از ضرورت اصلاح وضع موجود و چشمانداز امید بخش و روشن آینده، دوران تجلی همه زیباییها، عشقها و كرامتها، برپایی عدالت و شكوفایی همه استعدادهای الهی انسان و حاكمیت خداپرستی و تحقق وعده خداوند حكیم با شما سخن بگویم.
"همچنین قصد دارم موضوع هستهای ایران را به عنوان یك واقعیت و آزمایشگاه سنجش صداقت و كارآمدیها و ایستادگیها و پیروزیها در معرض قضاوت شما قرار دهم و در پایان پیشنهادات خود را ارایه نمایم.
دوستان و همكاران گرامی میدانید كه بشریت، امروز با چالشهای مهم، متعدد و متنوعی مواجه است كه به برخی از آنها اشاره میكنم:
1. تلاش سازمان یافته برای فروپاشی خانواده و كاهش منزلت زن
خانواده مقدسترین و با ارزشترین بنیاد انسانی است كه به منزله كانون پاكترین عشقها و محبت متقابل مادران، پدران و فرزندان و محیط امن برای تربیت نسلهای بشری و بستر شكوفایی عاطفهها و استعدادها، همواره مورد احترام همه اقوام و ادیان و فرهنگها بوده است.
امروز شاهد یك هجمه سازمان یافته از ناحیه دشمنان انسانیت و چپاولگران اقتصادی برای فروپاشی این نهاد اصیل هستیم كه با ترویج لاابالی گری و خشونت و شكستن حریمهای عفت و پاكدامنی در صدد انجام آن هستند.
وجود ارزشمند زن به عنوان مظهر جمال الهی و نقطه جوشش محبت، عاطفه و پاكی، در دهههای اخیر، دستخوش سوء استفاده گسترده اصحاب قدرت، رسانه و ثروت شده است.
در برخی از جوامع این وجود عزیز را در حد ابزار تبلیغاتی،ساقط كرده -اند و همه پردههای عفت و حریم زیباییها و پاكیها را شكستهاند.
این یك خیانت بزرگ به جامعه بشری و نسلهای متوالی و ضربهای جبران ناپذیر به پایه انسجام اجتماعی یعنی خانواده است.
2. نقض گسترده حقوق بشر، توسعه تروریسم و اشغالگری
امروز متاسفانه حقوق بشر به طور وسیع توسط برخی قدرتها به ویژه از ناحیه مدعیان انحصاری آن،مورد تعرض قرار میگیرد، برپایی زندانهای مخفی، ربایش افراد و محاكمه و مجازات مخفیانه و بدون رعایتمعیارهای دادرسی، شنود گسترده مكالمات، بازگشایی نامهها و احضارهای مكرر به مراكز پلیسی و امنیتی به امری عادی بدل شده است.
با اعلام نظر دانشمندان و مورخان در موضوعات مهم جهانی و تاریخی مخالفت و آنان را محاكمه و زندانی میكنند.
بهبهانههای گوناگون كشورها را اشغال و ناامنی و اختلاف ایجاد میكنند و همینها را بهانه استمرار اشغالگری قرار میدهند.
بیش از ۶۰سال سرزمین فلسطین به عنوان جبران خسارتی كه در جنگ در سرزمین اروپا دیدهاند در اشغال رژیم غیرقانونی صهیونیستی است. مردم آن آواره و یا تحت فشارهای سنگین نظامی و تحریمهای اقتصادی و یا در زندانهای مخوفند.
اشغالگران حمایت و تمجید میشوند و مردم مظلوم مورد هجوم سیاسی و نظامی و تبلیغاتی قرار میگیرند.
به جرم آزادیخواهی آب و برق و دارو را بر مردم فلسطینی و در شهر و دیار خودشان میبندند و با دولت بر آمده از رای آنها،مخالفت میكنند.
جریانات تروریستی زیر سایه سیاستمداران و نظامیان قدرتهای بزرگ، سازمان مییابند و به جان و مال ملتها، تعرض میكنند.
با اعلام قبلی، صهیونیستهای بیفرهنگ، مردم را در خانه و شهرشان ترور میكنند، تروریستها مدال صلح میگیرند و حمایت میشوند.
از طرف دیگر عدهای از مردم یهودی را با تبلیغات دروغ و به بهانه رفاه و شغل و غذا از نقاط مختلف دنیا،آواره كردهاند و در سرزمین اشغالی فلسطینی اسكان میدهند و آنان را تحت سختترین محدودیت ها، فشار روانی و تهدید دائمی نگه میدارند.
از بازگشت آنان به وطن اصلی شان جلوگیری میكنند و با زور و تبلیغ آنان را وادار به كینه ورزی نسبت به مردم بومی فلسطین میكنند.
سرزمین عراق به بهانه اسقاط دیكتاتور و كشف سلاح كشتار جمعی اشغال میشود. دیكتاتور عراق كه زمانی طولانی مورد حمایت همین اشغالگران بود، میرود و سلاحی كشف نمیشود ولی اشغالگری به بهانههای گوناگون همچنان ادامه مییابد.
هر روز مردم كشته، زخمی و آواره میشوند و اشغالگران نه تنها پاسخگو و شرمنده نیستند بلكه درگزارشی، ایجاد بازار فروش سلاح را به عنوان دستاورد لشگركشی خود معرفی میكنند.
حتی با قانون اساسی، مجلس و دولت برآمده از رای مردم عراق نیز مقابله و مخالفت میكنند و در عین حال شجاعت پذیرش و اعلام شكست قطعی خود و خروج از عراق را نیز ندارند.
متاسفانه شاهد این واقعیت تلخ هستیم كه برخی قدرتها جز برای خود و حزب و گروهشان برای هیچ انسان و ملتی ارزش قائل نیستند. از نظر آنان حقوق بشر برابر با درآمدها و منافع كمپانیهای آنان و دوستانشاناست. حقوق و حیثیت مردم آمریكا نیز قربانی خودخواهیهای برخی قدرتمندان است.
3. همجمه به فرهنگهای بومی و تحقیر ارزشهای ملی ملتها
فرهنگ، نماد هویت و رمز ماندگاری ملتها و اساس تعامل آنان با یكدیگر است. در یك حركت سازمان یافته، فرهنگهای بومی كه پیام آور یكتاپرستی، عشق و برادری هستند مورد هجوم گسترده تخریبی قرار میگیرند، هدف از این ترویج روحیه تقلید، مصرف گرایی، دوری از خدا و ارزشهای انسانی و شكستن مقاومت ملتها و چپاول منابع آنان توسط قدرتهای بزرگ است.
4. گستره فقر، بیسوادی و محرومیت از بهداشت و فاصله فقیروغنی در جهان در حالی كه بخش مهمی از منابع طبیعی در آسیا، آفریقا و آمریكای لاتین با تسلط سیاسی و اقتصادی برخی قدرتها به یغما میرود، وضعیت فقر و محرومیت بسیار هشداردهنده است به برخی آمارهای منتشره توسط سازمان ملل توجه كنید.
روزانه حدود ۸۰۰میلیون نفر گرسنه سر بر بالین میگذارند و حدود ۹۸۰میلیون نفر در فقر مطلق هستند یعنی روزانه كمتر از یك دلار قدرت خرید دارند.
مردم ۳۱كشور یعنی ۹درصد جمعیت دنیا دارای طول عمر متوسط ۴۶سال یعنی ۳۲سال كمتر از متوسط كشورهای برخوردار هستند.
- نسبت برخورداری بین غنی و فقیر در برخی نقاط به ۴۰برابر رسیده است.
- در بسیاری از كشورها، اكثریت مردم از آموزش و تعلم و تربیت محرومند.
- در كشورهای در حال توسعه از هر یكصد هزار مادر در هنگام زایمان ۴۵۰ نفر میمیرند. این نسبت در كشورهای برخوردار ۷است و نسبت كودكانی كه در هنگام تولد میمیرند، ۵۹در برابر ۶است.
- یك سوم مرگ و میر در جهان یعنی روزانه ۵۰هزار نفر ناشی از عوامل مربوط به فقر است.
گمان میكنم همین تعداد عدد و رقم، گویای واقعیت بسیار تاسف بار حاكم بر مناسبات اقتصادی در جهان است.
5- برخی قدرتها تمام ارزشهای بشری نظیر صداقت، پاكی و امانتداری را برای پیشبرد اهداف خود قربانی میكنند. تردید و فریب كاری را در مناسبات بین دولتها و بین مردم رواج میدهند. آشكارا دروغ میگویند ، تهمت میزنند، برخلاف قانون عمل میكنند و فضای اعتماد و دوستی را به شدت تخریب میكنند.
آنان رسمااخلاق و ارزشهای متعالی را از مناسبات كنار گذاشتهاند و خودخواهی، برتری جویی، كینه ورزی و تحمیل را جایگزین عدالت، احترام به دیگران، عشق، محبت و صداقت كردهاند. اینان همه خوبیها و زیباییهای زندگی را فدای مطامع خود میكنند.
6- نقض قوانین و حقوق بینالمللی و نادیده گرفتن تعهدات
برخی از كسانی كه خود واضع قوانین بینالمللی هستند، آشكارا و به راحتی آن را نقض و سیاست تبعیض آلود و دوگانه اعمال میكنند. قانون خلع سلاح اتمی را وضع میكنند ولی هر روز نسلهای جدیدی از آن را آزمایش و انبارها را پر میكنند.
منشور ملل متحد را تنظیم كردهاند ولی حق استقلال و حاكمیت بر سرنوشت ملتها را محترم نمیشمارند، قراردادهای رسمی خود را به راحتی و با تغییر سیاست زیر پا میگذارند، به قوانین مربوط به حفظ محیط زیست تن نمیدهند، بیشترین تخلف از قوانین توسط چند قدرت جهانی،انجام میشود.
7- گسترش سایه تهدید و مسابقه تسلیحاتی
برخی قدرتها در مناسبات جهانی و هر كجا كه منطق آنان در میماند به راحتی از زبان تهدید استفاده میكنند. رقابت سنگین تسلیحاتی سایه تهدید را بر جهان میگستراند. مردم اروپا كه قربانی دو جنگ بزرگند و چند جنگ دیگر خانمانسوز و چند دهه جنگ سرد در قرن گذشته بودند، امروز نیز زیر سایه تهدید زندگی میكنند و منافع، امنیت و سرزمین آنان در سایه مسابقه تحمیلی از سوی برخی قدرتها،در خطر قرارمیگیرد.
یك قدرت زورگو به خود حق میدهد كه با استقرار سامانه موشكی، زندگی را به كام مردم یك قاره تلخ كند و زمینه ساز رقابت تسلیحاتی گردد.
برخی حاكمان به ظاهر قدرتمند كه تصور میكنند وسیله اقتداری در اختیار دارند، بیصبرانه و در هر موضعی و هر زمانی، از زبان تهدید استفاده میكنند و به این ترتیب سایه ناامنی را بر مردم ، ملتها و مناطق میافكنند.
8- و بالاخره ناتوانی ساز و كارهای بینالمللی برای رفع این چالشها و برپایی صلح و امنیت پایدار
آشكارا مشاهده میشود كه سازمانها و سازو كارهای موجود فاقد ظرفیت و توانمندی لازم برای حل مشكلات، رفع چالشها و تنظیم عادلانه مناسبات و برقراری صلح و برادری و امنیت هستند.
كمتر دولت و ملتی است كه برای احقاق حقوق و یا دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و منافعملی خود امیدی به این ساز و كارها داشته باشند.
دوستان و همكاران صمیمی چالشها بیش از این است و میدانم اگر هر یك از شما در این موضع سخن میگفتید موارد فراوان دیگری را ذكر میكردید لیكن من به همین بسنده میكنم.
اینك سوال مهم و تعیینكننده این است كه ریشه این چالشها و نابسامانیها چیست و در كجاست ؟
در یك ارزیابی علمی و دقیق ریشه این وضعیت در دو عامل اساسی خلاصه میشود.
بدون تردید عامل اول را باید در مناسبات برآمده از جنگ دوم جهانی جستجو كرد آنجا كه برخی قدرتهای پیروز، نقشه سلطه بر جهان را ترسیم و سیاستهای خود را نه بر اساس عدالت بلكه بر اساس تضمین منافع پیروزمندان در برابر شكست خوردگان، تنظیم كردند.
از این رو سازوكارهای برآمده از این رویكردها و سیاستها نیز ۶۰ سال است كه از حل عادلانه مسایل جهانی، عاجز است.
برخی قدرتهای بزرگ همچنان رفتار پیروزمندان در جنگ جهانی را دارند و سایر دولتها و ملتها، حتی آنان كه در جنگ هیچ مشاركت و دخالتی نداشتهاند را شكست خوردگان جنگ به حساب میآورند و از موضع ارباب و رعیتی، ملتها را تحقیر و از آنان باج خواهی میكنند.
برای خودشان حقوق برتر قائلند و در برابر هیچ سازمان و مرجع بینالمللی پاسخگو نیستند.
همكاران، جناب رییس، خانمها و آقایان
در میان همه سازمانهای ناكارآمد، متاسفانه شورای امنیت سازمان ملل در صدر قرار دارد.
شرایطی ایجاد كردهاند كه برخی قدرتها با حق ویژه و انحصاری در شورای امنیت، چه شاكی باشند و چه متهم، همزمان دادستان، قاضی و مجری حكم هم هستند، بسیار طبیعی است كه كشورها و ملتهای مورد تعرض آنان امید نداشته باشند از طریق آن شورا حقوق خود را تادیه كنند.
بشریت شاهد بود كه متاسفانه در تمام جنگهای طولانی نظیر جنگ كره، ویتنام، جنگ صهیونیستها علیه فلسطینیها و لبنان، جنگ صدام علیه ملت ایران و جنگهای نژادی در اروپا و آفریقا همواره برخی از قدرتهای عضو در شورای امنیت در یك طرف مخاصمه بودهاند و یا از یك طرف كه غالبا متجاوز بوده است و یا از اصل مخاصمه، حمایت كردهاند.
عراق را ببینید، ابتدا سرزمین را اشغال و سپس از شورای امنیت تقاضای مجوز كردند، شورایی كه همین اشغالگران با حق وتو درآن حضور دارند.
مردم عراق باید از چه كسی و به كجا شكایت كنند و امید احقاق حق خود را داشته باشند؟
در لبنان دیدیم كه برخی قدرتها مدت ۳۳روز شورای امنیت را به امید غلبه رژیم صهیونیستی از تصمیمگیری بازداشتند و زمانی كه از پیروزی آن رژیم اشغالگر مایوس شدند اجازه دادند قطعنامه آتش بس صادر شود.
در حالی كه وظیفه اصلی شورای امنیت جلوگیری از گسترش نزاع، برقراری آتش بس و متعاقب آن صلح و امنیت است. مردم لبنان باید به چه كسی و كدام سازمانی شكایت كنند؟
عالیجنابان، خانمها و آقایان حضور برخی قدرتهای انحصار طلب، شورا را از انجام وظایف اصلی خود یعنی پاسداری از صلح و امنیت بر پایه عدالت باز داشته است. اعتبار شورا مخدوش و كارایی آن در دفاع از حقوق اعضای سازمان ملل از بین رفته است.
بسیاری از ملتها اعتماد خود را به این شورا از دست دادهاند. برخی دیگر از سازوكارها مثل ساز و كارهای پولی و بانكی نیز وضعیت مشابهی دارند و به ابزار تحمیل خواسته برخی قدرتها تبدیل شدهاند.
روشن است كه این سازوكارها توان پاسخگویی به نیازهای امروز وحل چالشها و برقراری مناسبات عادلانه و پایدار باشد.
همكاران عزیز باز بدون تردید عامل دوم و مهمتر، روگردانی برخی از قدرتهای بزرگ از اخلاق، ارزشهای الهی و آیین پیامبران و نادیده گرفتن دستورات خدای حكیم و همچنین حاكمیت انسانهای ناصالح است افراد ناصالحی كه نمیتوانند خود را اداره و كنترل كنند چگونه میتوانند بر بشریت حكومت و امور انسانها را اصلاح كنند؟
متاسفانه آنان خود را به جای خدا قرار دادهاند! تابع هوسهای خود هستند و همه چیز را برای خودشان میخواهند برای آنان كرامت انسانی، جان و مال و سرزمین دیگران اعتباری ندارد.
قرنهاست بشر زخم عمیق برخی قدرتهای ناصالح را بر تن خسته خود دارد و همین امروز نیز ریشه اصلی مشكلات جهان، بیاعتنایی به ارزشها و اخلاق و مدیریت انسانهای خودخواه و ناشایسته است.
دوستان، خانمها و آقایان تنها راه اصلاح پایدار، بازگشت به تعلیمات انبیای الهی، یكتاپرستی، احترام به كرامت انسانها و جاری شدن عشق و محبت در تعاملات، مناسبات و قوانین و سپس اصلاح ساختارها بر همین اساس است.
برای تحقق این هدف از همگان دعوت میكنم تا جبهه برادری، دوستی و صلح پایدار برپایه خداپرستی و عدالت را تحت عنوان "همبستگی برای صلح، تشكیل دهیم و از تجاوزها و خودخواهیها جلوگیری و فرهنگ محبت و عدالت را ترویج كنیم، اعلام میكنم كه جمهوری اسلامی ایران با كمك همه دولتها و ملتهای مستقل، صلح طلب و عدالتخواه در این مسیر حركت خواهد كرد.
خداپرستی، عدالت و عشق به انسانها باید بر همه اركان سازمان ملل حاكم شود و این سازمان باید مرجع عدالت محوری باشد كه هر عضو آن از حمایتهای مادی، معنوی و حقوقی برابر با دیگران برخوردار باشد.
مجمع عمومی به نمایندگی از جامعه بینالمللی باید به عنوان اصلیترین ركن این سازمان شناخته شود تا به دور از فشارها و تهدیدهای قدرتهای بزرگ نسبت به اصلاح ساختارهای سازمان ملل اقدام كند و به ویژه شورای امنیت را از وضعیت موجود تغییر دهد و ساختار جدیدی مبتنی بر عدالت و دمكراسی برای آن تعریف كند تا بتواند پاسخگوی نیازهای موجود، حل چالشها و برقراری ثبات و امنیت پایدار باشد.
جناب رییس، عالیجنابان موضوع هستهای ایران یك نمونه آشكار از عملكرد این سازوكارها و اندیشه حاكم بر آنان است.
همه میدانید ایران عضو رسمی آژانس و پایبند به قوانین و مقررات آن است و بیشترین همكاری را در تمام زمینهها داشته است و همه فعالیتهای ایران صلحآمیز و كاملا شفاف بوده است.
طبق اساسنامه، هر عضو آژانس حقوق و تكالیفی دارد. مكلف است در مسیر صلح آمیز حركت و تحت نظر آژانس به دیگر اعضا برای بهره مندی از چرخه تولید سوخت یاری كند و حق دارد كه از حمایت آژانس برخوردار باشد و طبق قوانین با كمك سایر اعضا و آژانس، چرخه تولید سوخت را در اختیار بگیرد.
ایران تاكنون همه تكالیف خود عمل كرده است ولی از حق كمكهای فنی سایرین و آژانس و در مقاطعی از حمایت آژانس نیز بیبهره بوده است.
حدود پنج سال برخی از همان قدرتهایی كه ذكر كردم با فشار سنگین بر آژانس بینالمللی انرژی هستهای تلاش كردند از بهرهمندی ملت ایران از حقوق خود جلوگیری كنند.
موضوع هستهای را از مسیر قانونی خارج و با فضاسازی سیاسی از همه توان خود برای تحمیل خواستههایشان بهره بردند. دولت ایران برای اعتمادسازی ، تمام راهها را طی كرد ولی آنان به چیزی جز توقف كامل همه تحقیقات و فعالیتها و حتی رشتههای دانشگاهی و محروم كردن ملت ایران از حقوق خود قانع نبودند تا جایی كه حتی مراكزی كه جزو چرخه تولید سوخت و نیازمند نظارت آژانس نبود نیز تعطیل شد.
پس از سه سال مذاكره و تلاش برای اعتمادسازی، ملت ایران به این باور قطعی رسید كه دغدغه این قدرتها انحراف احتمالی فعالیتهای هستهای ایران نیست بلكه این بهانهای برای جلوگیری از پیشرفت علمی او است و اگر روند ادامه یابد تا ۲۰سال بعد هم احتمال برخورداری از حقوقش وجود ندارد.
به همین دلیل تصمیم گرفت كار را از همان مسیر درست حقوقی یعنی آژانس دنبال كند و تحمیلهای سیاسی و غیرقانونی قدرتهای زیاده خواه را كنار بگذارد.
در مدت دو سال اخیر بارها و بارها ملت ایران به واسطه سوءاستفاده قدرت ها از شورای امنیت مورد اتهام و حتی تهدید نظامی و تحریمهای غیرقانونی قرار گرفت ولی به لطف ایمان به خدا و وحدت ملی، گام به گام جلو رفت و اینك كشور ایران به عنوان دارنده چرخه تولید صنعتی سوخت هستهای با كاربرد صلح آمیز شناخته شده است.
متاسفانه شورای امنیت در این موضوع بسیار روشن حقوقی تحت تاثیر فشار برخی قدرتهای زورگو نتوانست عدالت را برپا دارد و از حقوق ملت ایران پاسداری كند.
خوشبختانه اخیرا آژانس مجددا در صدد بازیابی نقش قانونی خود یعنی حمایت از حقوق اعضا در كنار نظارت بر فعالیتها برآمده است.
ما این را رویكرد درست و عملكرد صحیح این سازمان ارزیابی میكنیم.
قبلا به طور غیرقانونی اصرار بر سیاسی كردن موضوع هستهای ملت ایران داشتند ولی امروز به لطف ایستادگی ملت ایران، كار به آژانس برگشته است و من رسما اعلام میكنم كه از نظر ما موضوع هستهای ایران خاتمه یافته و به یك امر عادی در آژانس بدل شده است.
امروز سوالهای مهم و فراوانی درباره فعالیتهای هستهای برخی از همین قدرتها در آژانس مطرح است كه باید بررسی شود البته ملت ایران همواره آماده گفت وگوی سازنده با همگان بوده و خواهد بود.
میخواهم از همه دولتها و ملتهایی كه در این دوره سخت، از حقوق قانونی ملت و سرزمین من حمایت كردند و از كشورهای عضو جنبش عدم تعهد و دیگر دوستان در شورای امنیت و شورای حكام آژانس و از كارشناسان قانونمدار و متعهد آژانس و از مدیر كل آن به خاطر ایستادگی بر قانون، تشكر كنم.
میخواهم اعلام كنم كه برخلاف قدرتهای انحصار طلب ، ملت ایران آماده است طبق تكالیف اساسنامه آژانس و زیر نظر این سازمان، تجربیات خود را در قالب برنامه آموزشی در اختیار دیگر اعضا قرار دهد.
اینك خطاب به كسانی كه حدود پنج سال مزاحم ملت ایران شدند، به مردم با فرهنگ و تمدن ساز سرزمین من توهین كردند و اتهامها زدند، نصیحت میكنم كه از تاریخ و از اقدامات اخیر خود عبرت بگیرند، با ملت بزرگ ایران بسیار بدرفتاری كردند ولی توجه كنند كه با دیگر اعضای سازمانهای بینالمللی چنین نكنند، آبروی سازمانهای جهانی را قربانی خواستههای خود نكنند.
امروز ملتها بیدارند و میایستند ، شما خودتان را اصلاح كنید دنیا اصلاح میشود.
ملتها خوبند و میتوانند با هم در صلح و صفا زندگی كنند آن قدرتها بكوشند به ملتهای خودشان خدمت كنند، دیگران نیازی به آنها ندارند.
آیا وقت آن نرسیده است كه آن قدرتهااز مسیر خودخواهی و تبعیت از شیطان به مسیر خداپرستی برگردند؟!
آیا دوست ندارند كه از آلودگیها پاك شوند، تسلیم امر خدا شوند و به خدا ایمان بیاورند؟
ایمان به خدا یعنی ایمان به صداقت، پاكی، عدالت و عشق به دیگران! آنان بدانند كه از پاكی، صداقت ، عدالت ، دوست داشتن و احترام به كرامت انسانها ضرر نمیكنند، مطمئن باشند در نزد ملتها این ارزشها زیباتر و پسندیده تر است.
این دعوت همه پیامبران الهی از حضرت آدم تا نوح و ابراهیم، موسی كلیم الله، عیسی روح الله و حضرت محمد رسول الله (ص) است.
اگر دعوت را اجابت كنند نجات مییابند و اگر اجابت نكنند به سرنوشت گذشتگان دچار میشوند.
قران كریم میفرماید:
"و هر كس دعوت حق را اجابت نكند خدا را در زمین ناتوان نمیكند و برای او یاورانی جز خدا نخواهد بود و او در گمراهی آشكار است."
"سوره احقاف آیه "۳۲
آنان هیچ چیز از خود ندارند و نمیتوانند از سیطره حكومت و اراده خدا فرار كنند.
در این اجتماع مهم باید این سخن خدای بزرگ در قران كریم را به آن قدرتهای زورگو یادآور كنم كه: "آیا به قدرتها و دولتهای قبل از خود نمینگرند. اگر گذشتگان صاحب چیزی بودند آن را نگه میداشتند و اجازه نمیدادند شما جایگزین آنان شوید، خدا گذشتگان را به واسطه گناهانشان نابود كرد و كسی در برابر خدا از آنان حفاظت نكرد."
آنان بدانند راه و رسم و اندیشه مبتنی بر بیعدالتی و ظلم از بین خواهد رفت. آیا نشانههای بیداری و مقاومت مبتنی بر خداپرستی، انسان دوستی و عدالت طلبی ملتها را نمیبینند، آیا متوجه نیستند كه غروب امپراتوری ها نزدیك است. امیدوارم این دعوت پاسخ عملی داشته باشد.
عالیجنابان ملتها و دولتها مجبور نیستند كه تابع بیعدالتی برخی قدرتها باشند آنان به دلایلی كه ذكر شد شایستگی رهبری و تدبیر امور جهان را از دست دادهاند.
من رسما اعلام میكنم كه دوران مناسبات برخاسته از جنگ دوم جهانی و دوران اندیشههای مادی مبتنی بر خودخواهی و سیطره طلبی، پایان یافته است.
بشر از یك گردنه سنگین تاریخی عبور كرده است و دوران گرایش به توحید، پاكی، مهرورزی، احترام به دیگران، عدالت و صلح طلبی، آغاز شده است.
وعده الهی است كه حق پیروز است و زمین به انسانهای صالح به ارث خواهد رسید.
ای آزادگان، مومنان و مردم جهان به خدا امیدوار باشید وای تشنگان ارزشهای متعالی در هر كجا كه هستید بكوشید تا با خدمت به انسانها و عدالت خواهی، فرصت تحقق این وعده بزرگ الهی را فراهم كنید.
دوران تاریكیها پایان میپذیرد، اسیران به خانههای خود برمیگردند، سرزمینهای اشغالی آزاد میشود، فلسطین و عراق از سلطه اشغالگران آزاد می گردد و مردم اروپا و آمریكا از فشار صهیونیستها رهایی خواهند یافت.
دولتهای مهربان و دوستدار انسانها جایگزین دولتهای خشن و زورگوی قدرت مدار خواهند شد، كرامت انسانی اعاده میگردد، عطر دل انگیز عدالت منتشر خواهد شد و مردم با محبت و برادری در كنار یكدیگر زندگی خواهند كرد.
دوستان من تلاش در این راه و برای حاكمیت انسانهای صالح و انسان صالح كامل، آخرین برگزیده خدا و موعود امم، در حقیقت مرهم نهایی زخمها و حلال همه مشكلات و برپاكننده عشق، زیبایی، عدالت و حیات سعادتمند در همه دنیاست همین اعتقاد و تلاش، رمز وحدت و تعامل سازنده بین ملتها و دولتها و آحاد جامعه بشری و همه عدالتخواهان واقعی است.
بدون تردید موعود امم و مصلح كل و نجات بخش نهایی و آخرین پیك آسمانی به همراه حضرت مسیح میآید و همراه همه خداپرستان، عدالت طلبان و مهرورزان، آینده درخشان را برپا و جهان را پر از عدل و زیبایی خواهد كرد، این وعده خداست و وعده خدا تخلف نمیپذیرد.
بیایید ما هم سهمی در تحقق این همه شكوه و زیبایی داشته باشیم.
به امید آینده روشن بشری و طلوع صبح رهایی و آزادی همه انسانها و محو مظاهر ظلم، نفرت و خشونت و حاكمیت كامل عشق و محبت در سراسر جهان، آینده ای كه آن را نزدیك میبینم.