کد خبر: ۶۵۶۲۹
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۵

علت اعتصاب کارگران هفت‌تپه چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :  آفتاب: سیدجاسم ساعدی نماینده شوش تجمع کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه را تایید کرد و گفت: در جلسه‌‌ای عصر سه شنبه دکتر داوودی، وزرا، رییس بانک مرکزی و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به این مساله رسیدگی می‌کنیم.

رییس کمیسیون کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب در خصوص خبری مبنی بر اعتصاب و تجمع کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه گفت: تجمع مسالمت‌آمیزی برپا شد که فرماندار و مدیرعامل شرکت نیز در آن جلسه سخنرانی کردند و قرار شد 50 میلیارد ریال کمیته بحران خوزستان در اختیارات شرکت قرار دهد تا حقوق کارگران که دو ماه پرداخت نشده، پرداخت شود.

ساعدی تصریح کرد: کارگران حقوق مرداد و شهریور را دریافت نکرده بودند و قرار بود چند نماینده از آنها برای صحبت با فرماندار حضور یابند منتهی حدود 200-300 نفر مراجعه کردند و فرماندار هم ضمن قول مساعد برای رسیدگی به موضوع گفت که چنانچه هر روز تجمع داشته باشند مشکلی حل نمی‌شود و تنها یک هفته مهلت دهید، کارگران هم بدون درگیری محل را ترک کردند.

وی اظهار داشت: شرکت نیشکر هفت تپه اولین شرکت نیشکر است که در داخل ایران راه‌اندازی شد و در سال 81 نیزرکورد تولید 100 هزار تن شکر سفید را شکست، اما به علت سرمازدگی و یخبندان در سال 83 و 84 و استهسال شکر از نی و این که شغل زیان‌آور شناخته شد و 1400 کارگر بازنشسته پیش از موعد داشت و نزدیک به 15 میلیارد تومان هزینه تعمیرات کرد به یکباره تمام اینها جمع شده و در حال حاضر 70 میلیارد تومان بار مالی دارد.

نماینده شوش افزود: پیش از تجمع کارگران در نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی و هنگام سفر دکتر داودی به خوزستان در هفته دولت از ایشان تقاضای یک کمک بلاعوض و وام مناسب برای شرکت هفت تپه کرده بودیم که در جلسه عصر امروز(سه شنبه) با دکتر داودی، وزرا، رییس بانک مرکزی،‌ رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و معاون اجرایی دولت دکتر صمصامی موضوع رسیدگی خواهد شد.

ساعدی در پاسخ به این سوال که واردات زیاد شکر توسط دولت نیز به شرکت هفت تپه ضرر زد، گفت: نه تنها برای این شرکت بلکه برای تمام نیشکر و چغندرکاران نیز مشکلات زیادی به وجود آورد. در این خصوص جلسات مختلفی با وزیر بازرگانی داشتیم.
وی اظهار داشت: زیرا علاوه بر یک میلیون شکری که دولت وارد کرده، 2 میلیون تن نیز شکر از طریق بخش خصوصی وارد کشور شده که چنانچه دولت تعرفه را بالا ببرد زمینه رانت برای بخش خصوصی فراهم می‌شود و ما خواستار صادرات شکر به کشورهای نیازمند شدیم.

نماینده شوش همچنین خبر حضور نیروی ضدشورش را در محل تکذیب کرد. گفتنی است برخی از سایت‌ها گزارش دادند که کارگران نیشکر هفت تپه روز سه شنبه در چهارمین روز اعتراضات و تحصن ازساعت 9 صبح تظاهرات خود در سهراهی شوش را آغاز کرده و به سمت فرمانداری راهپیمایی کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین