شورای حکام آژانس اتمی اولین قطعنامه ضد ایرانی از سال ۲۰۱۲ را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس، تصویب کرد.
منابع دیپلماتیک و خبری از وین گزارش دادند که شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز (جمعه) قطعنامه تروئیکای اروپایی علیه ایران را تصویب کرد.
«لارنس نورمن» خبرنگار نشریه «والاستریتژورنال» به نقل از دیپلماتهای حاضر در نشست حضوری شورای حکام گزارش داد: «این قطعنامه تصویب شد. اعضای شورای حکام آژانس اتمی از ایران به دلیل عدم همکاری با تحقیقات آژانس انتقاد کردند. این اولین قطعنامه علیه ایران از سال ۲۰۱۲ است».
منابع دیپلماتیک میگویند قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران، با ۲۵ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع تصویب شده است.
«گرهارت کانتزل» نماینده آلمان در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین، طی سخنرانی در این نشست، مدعی شد: «ممانعت ایران از دسترسی [به چهار مکان] - آنهم بر خلاف پیام بسیار روشن شورای حکام در نشست قبلی - چالشی برای رژیم پادمانی جهانی است».
به نوشته صفحه توئیتر نمایندگی آلمان، کانتزل سپس خواستار واکنش شورای حکام به ایران شد: «اقدامات یک دولت در ممانعت از دسترسی قانونی آژانس برای چهار ماه و تعامل ناکافی به مدت یک سال، سزاوار واکنشی از سوی شورا است».
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی با بیان اینکه شورای حکام با تصویب این قطعنامه از ایران خواست دسترسی به دو مکان مورد نظر را فراهم کند، گفت: «روسیه و چین [به این قطعنامه] رأی منفی دادند».
نمایندگی روسیه در وین توضیح داد: «برای رسیدن به نتایج مثبت، آژانس و تهران باید به گفتوگو مطابق با روشهای معمول ادامه دهند و نگرانیهای طرفها در نظر بگیرند. در عین حالی که بر لزوم حل فوری مشکل این مشکل توسط تهران و آژانس تاکید [میکنیم]، باور داریم این قطعنامه میتواند مخرب و غیرسازنده باشد».
تروئیکای اروپایی روز دوشنبه طی نشست شورای حکام، با استناد به گزارش ادعایی آژانس اتمی مبنی بر اجازه ندادن ایران برای دسترسی به چهار مکان، پیشنویش قطعنامهای را تنظیم کردند که تهران را به اجازه دادن برای این تحقیقات و همچنین همکاری کامل با آژانس ملزم میکند.
«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران، پیشتر در واکنش به پیشنویس این قطعنامه گفته بود: «شورای حکام آژانس نباید به دشمنان برجام اجازه دهد که منافع عالی ایران را به خطر بیندازند... ما چیزی برای پنهان کردن نداریم».
منطق ما از ديدگاه شما چيه؟
اميدوارم كلمات شما در پاسخ اين سوال در حال و هواي سالها پيش نباشد و منطبق با وضع الان جامعه ايراني(از هر نظر)باشد.
ايا دولت نبايد ريالي هزينه كرده و تمامي مخارج و هزينه ها و تلفات براي مردم؟
نه
اون كشورهايي كه گفتي دولت انها پيشتاز بود در مقاومت و صداقت و پاكي و رعايت حق و مال مردم.
تا ما کی شروع کنیم
برجام ۲را برای خنثی
کردن قطعنامه ها
بی مزد والبته با تحریمهای
فلج کننده !...
بهتر است همه را کنار بزنیم و برای یکبار هم که شده با سیاست با امریکا پشت یک میز بنشینیم
حتی ظاهری
چرا ظاهری چون با این کار میشود با توجه به سیاست کاری را که دوست داریم انجام دهیم
می شود
سالهاست که این مدل سیاست ما دستمایه همه دنیا شده ودیگر کشورها از امریکا امتیاز میگیرند که که با ایران نباشند و بعضی امتیاز میدهند که امریکه با ایران نباشد
نتیجه
همیشه هیچکس در دنیای سیاست با ما نیست
شاید باید با آمریکا پشینیم روی میز شاید جواب بده؟!
دیگر حرف کی را باور کنیم
را به رفراندوم بگذار
اين تهديدهاي پوچ و توخالي ريشه اقتصاد و صنعت كشور را خشكاند و سرمايه و پول جيب همه ايرانيان را پوچ و توخالي.
جالبه كه بعضي هنوز در توهم دست و پا ميزنندو واقعيت هاي جامعه را نميبينندو هنوز اين تهديد ها را بي اثر.
بله براي از ما بهتران و ژن هاي خوب كمال فرصت و بهانه ست براي غارت بيت المال و چپاول أموال وسرمايه مردم.
ولي جاي شگفتي دارد كه بعد از اين چند ده سال باز هم توقع دربست در خدمت كشور بودن را فقط از مردم انتظار دارند
ما باید بپذیریم در دنیایی زندگی میکنیم که زورگویی و گردن کلفتی شده اساس پیشبرد اهداف اقتصادی سیاسی در جهان و ریشه این روحیه در آمریکای سرمایه داری کاملا مشخص و عیان است . جالبه که بعد از گذروندن این همه زورشنیدن و اطاعت کردن ریشه این جبر بی منطق رو هیچگاه درک نکردیم . تهدیدها و تحریمها بی اثر میشن اگر بتونیم و بخواهیم همونطور که طی این سالها خواستیم و توانستیم در بخش اقتصادی تکیه به فروش نفت رو کمتر و کمتر کنیم و این خودش دستاورد بزرگی ست که به جیب آیندگان میره نه امروز من و شما . بله منم موافقم که خیلی از ژنهای خوب و از ما بهتران که نه فقط در کشور ما که در بدنه دولتها و حکومتهای غربی هم هستند دارن ما و ملتهاشون رو و ثروتهامون رو به چپاول میبرن ولی نباید فقط نیمه خالی لیوان رو دید و اظهار شگفتی کرد قطعا نیمه پر لیوان میتونه شیرین باشه اگر بخواهیم آینده رو هم ببینیم و مهمتر درک کنیم و بخواهیم حمایت کنیم . باید خیلی حسابگرانه ، حساب سیاست خارجی رو از سیاست داخلی جدا کنیم و هرکدوم رو مجزا از هم تحلیل کنیم . در خدمت ایران بودن وظیفه هر ایرانی ست . در بست معنیش این نیست که ملت مطالبه گری نباشیم ولی باید در زمان تهدید بی منطق غرب همدل و هم صدا باشیم و در ادامه بتونیم مشکلات و معضلات سیاست و اقتصاد داخلیمون رو حل کنیم و این کاری ست که تمام جوامع پیشرفته انجام دادن و میدن .
همين قطع نامه هاي بي اثر و پوچ؟
يا بي درايتي برخی مسؤولين ؟
مردم ما خيلي حق هاي ديگري هم دارند
همين انرژي هسته اي هم گل گرفتيد و رفت.
مردم حق زندگي و امنيت اجتماعي ،كار،تحصيل،رفاه،بهداشت و درمان رايگان
و
زندگي أرام و شادي را دارند زير سايه سلامت.
شاين فهم و هضم اين موضوع براي بعضي مشكل باشد كه مسائل و مشكلات و در ضمن موفقيت و پيشرفت داخلي و خارجي مكمل همديگرند.
اقاي ظريف
اين منافع عالي چيه؟؟؟