بازار سهام در پنج روز معاملات هفتهای که گذشت، روزهای پرنوسانی را سپری کرد و اصلاحی نه چندان عمیق را نسبت به بازار هفته گذشته تجربه کرد.
شاخص بورس در اواسط هفته به کانال یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد ورود کرد و با توجه به اعلام کارشناسان درخصوص مقاومت جدی نماگر بورس بر روی این کانال، بازار در مسیر اصلاح قرار گرفت و با افت و خیزهای بسیاری همراه شد.
شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۸۸ هزار واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۱۸ تیر ماه) با عدد یک میلیون و ۷۵۳ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۲۵ تیر ماه) به عدد یک میلیون و ۸۴۱ هزار واحد رسید.
چرا عرضه اولیه متوقف شد؟
همچنین شاخص کل (هموزن) در پایان هفته گذشته ۴۷۸ هزار و ۶۸۶ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۴۸۱ هزار و ۱۹۸ واحد و شاخص قیمت (هموزن) از ۳۱۵ هزار و ۱۶۴ واحد به عدد ۳۱۶ هزار و ۶۷۹ واحد رسید.
در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای بانک ملت، پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، گسترش سرمایهگذاری ایران خودرو، سرمایهگذاری خوارزمی، بانک تجارت، فولاد مبارکه اصفهان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
در هفتهای که گذشت گروه بانکها، خودرو و قطعات، فلزات اساسی، شیمیاییها، فرآرودههای نفتی، سرمایهگذاریها، سیمان، کانیهای فلزی، بیمه و بازنشسته، صنایع غذایی به جز قند و شکر، مواد دارویی و کانیهای غیرفلزی با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.
در هفتهای که گذشت فلزات اساسی، فرآوردههای نفتی، چندرشته ای صنعتی، شیمیاییها، صنایع غذایی به جز قند و شکر، بانکها و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، سرمایه گذاریها، کانههای فلزی، سیمان، آهک و گچ، مواد دارویی، محصولات فلزی، رایانه، بیمه و بازنشستگی، صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله، انبوه سازی املاک و مستغلات، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطهگریهای مالی و پولی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.
همچنین فرآوردههای نفتی، بانکها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، شیمیایی، خودرو و قطعات، چندرشتهای صنعتی، سرمایهگذاریها، محصولات فلزی، کانههای فلزی، مواد دارویی، سیمان، آهک و گچ، صنایع غذایی به جز قند و شکر، حمل و نقل، رایانه، بیمه و بازنشستگی، محصولات فلزی، انبوهسازی املاک و مستغلات، واسطهگریهای مالی و پولی و صندوق سرمایهگذاری قابل معامله بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.