امدادگران هلالاحمر همراه با سایر نیروهای امدادی و مردمی شهرستان کردکوی و سایر شهرها وجببهوجب این منطقه نسبتا بزرگ را زیرورو کردند. با وجود این، هیچ رد و نشانی از این دختر جوان به دست نیامد. حالا محمدباقر محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر اعلام کرده موضوع ناپدید شدن سها برای بررسی بیشتر به مراجع قضائی و انتظامی ارجاع شده. خانواده این دختر طبیعتگرد هم معتقدند اتفاق دیگری برای او افتاده و به احتمال زیاد ربوده شده است. به همین دلیل خانواده رضانژاد برای پیگیری این پرونده وکیل گرفته و همزمان خودشان هم با حضور در دادسرا شکایت کردهاند.
سها هجدهم تیرماه در قالب یک تور گردشگری به مقصد ارتفاعات جهان نمای استان گلستان از تهران خارج شد. او ٤٨ ساعت بعد، یعنی روز جمعه به طرز مشکوکی ناپدید شد. همراه سها آخرین بار او را صبح زود درحالیکه یک مسواک در دستش بوده و از چادر خارج میشده، دیده. بعد از آن دیگر هیچکسی او را ندیده و از چند ساعت بعد از آن هم نیروهای امدادی پس از اطلاع از ماجرا راهی این منطقه شدند.
امدادگران هلالاحمر استان گلستان از همان ساعتهای نخست انتشار خبر ناپدید شدن این دختر، عملیات جستوجو را آغاز کردند. عملیاتی گسترده که بیش از ٢٠ روز طول کشید. آن طور که مسئولان هلالاحمر میگویند در این مدت بیش از ۱۵۰ امدادگر در قالب ۳۶ تیم با تمامی امکانات برای یافتن این دختر به صورت بیستوچهار ساعته تلاش کردهاند. همه تجهیزات و وسایل لازم برای این عملیات گسترده فراهم شد و حتی چند قلاده سگهای تربیتشده جستوجو و نجات هم از تهران به استان گلستان اعزام شد. چندین دستگاه خودروی مخصوص با همه امکانات لازم کار پشتیبانی از امدادگران حاضر در منطقه را انجام میداد. با این همه و با گذشت بیش از ٢٠ روز هیچ رد و نشانی از این دختر به دست نیامد.
به گفته محمدباقر محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر، پایان عملیات جستوجو برای سها رضانژاد در منطقه از سوی فرمانداری اعلام و موضوع برای پیگیری بیشتر به مراجع قضائی انتظامی ارجاع شد.
او در توضیح بیشتر میگوید: «در چند روز اخیر گمانهزنیهای مختلفی درباره محل گم شدن این دختر مطرح شد و از سوی تیمهای نجات بررسیهای مجددی صورت گرفت اما باز هم اثری از دختر پیدا نشد. با این حال اگر نشانهای وجود داشته باشد، امکان جستوجوی مجدد وجود دارد. اما هیچ نشانی از این دختر در منطقه به دست نیامده و حرفهای ضدونقیضی درباره حضور او در این منطقه بیان شده است.»
اما پایان عملیات به معنی پایان کار برای خانواده رضانژاد نیست. پدر، برادر و تعدادی از اقوام نزدیک این دختر که از همان روزهای نخست شانه به شانه نیروهای امدادی به دنبال نشانی از سها بودند، همچنان در این منطقه حضور دارند و حالا با توجه به قوت گرفتن احتمال ربوده شدن این دختر، این ماجرای عجیب را از طریق دستگاه قضائی پیگیری میکنند.
آن طور که محمدرضا کنعانی، مدیر یگان حفاظت محیطزیست استان گلستان اعلام کرده، محیطبانان این سازمان هم در این مدت تلاش کردند تا شاید ردی از این دختر به دست بیاورند: «ما مناطقی را که حتی یکدرصد تصور میکردیم ممکن است این دختر در آنجا باشد گشتیم. در همه جستوجوها خانواده سها کنار ما بودند، حتی شبها در پایگاههای محیطزیست استان اسکان پیدا میکردند.»
خانواده سها از آژانس مسافری و گردانندگان این تور هم شکایت کردهاند؛ بنابر اعلام مسئولان قضائی هیچ مجوزی به این تور برای صعود به قله داده نشده بود و این افراد بدون مجوز و از راههای فرعی خودشان را به منطقه رسانده بودند. همین هم شده که معاون اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور، مجوز آژانس مسافرتی که سها و همسفرانش را به این منطقه برده، به مدت سه ماه تعلیق کرده و مجوز تورلیدر هم بهطور کامل باطل شده.
اما این همه ماجرا نیست، آنطور که نزدیکان این دختر میگویند، کار رسیدگی به این پرونده به یک وکیل باتجربه سپرده شده و مستندات و مدارک لازم هم برای به جریان افتادن پرونده وجود دارد.
زن برادر سها در اینباره میگوید: «اصرار ما برای جستوجو به این دلیل بود که پلیس قانع شود برای سها اتفاق دیگری افتاده. ما از همان روزهای نخست به این حادثه مشکوک بودیم. اما زیاد به صحبتهای ما توجه نشد. اما حالا که نیروهای امدادی اعلام کردند هیچ نشانی از او وجود ندارد و پرونده هم به دادسرا فرستاده شده، پلیس با جدیت بیشتری موضوع آدمربایی را دنبال میکند. قطعا او ربوده شده و حادثهای جنایی است که باید به آن رسیدگی شود.»