دفتر آیتالله شیخ یوسف صانعی، از مراجع تقلید نواندیش قم، در اطلاعیهای اعلام کرد:
إِنَّا للهِِ وإِنّا إِلَيهِ رَاجِعُونَ
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً(احزاب/23)
در ایام شهادت حضرت امام زین العابدین (علیه السلام) روح بلند آزاد مرد عرصه علم و اجتهاد، فقیه نواندیش، بقیة السلف شاگردان حضرت امام خمینی(سلام الله علیه)؛ حضرت آیت الله العظمی صانعی (قدس سره) به دیدار معبودش شتافت و کوله باری از غم و اندوه را بر دل مشتاقانش قرار داد.
او که ارادت زایدالوصفی به اهل بیت (علیهم السلام) و علوم آل محمد(صلی الله علیه و اله و سلم) داشت، بهترین ایام و اوقاتش مطالعه، تدریس و تألیف فقه و فقاهت بود و از این جهت آثار بجای مانده از ایشان سرمایهای ماندگار برای حوزههای علمیه، جامعه اسلامی و جوامع بشری خواهد بود.
ضمن عرض تسلیت به پیشگاه مقدس حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداء، ملت شریف و بزرگوار ایران، مراجع معظم تقلید و حوزه های علمیه، اعلام میدارد با توجه به وصیت آن عزیز سفر کرده، در ایام کرونا هیچگونه مراسم از تشییع و... برگزار نمی گردد.
مبارزی فداکار و عالمی شجاع و خداشناس و با تقوی بود.
خاطره ای از دوران سربازی اش در زمان شاه « عکس فرح ( شهبانو) را از روی دیوار آسایشگاه برداشته و اعلام میکند اگر این شخص مسلمان است باید عکس بیحجاب را از دید عموم برداری، اگر غیر مسلمان است اعلام کنید تا ملت بدانند. بدینگونه دربار مجبور میشود عکسهای فرح را تا مدتی از پادگانها جمع نماید.»
پس از انقلاب که دادستان بود، برای مخالفت با پارتی بازی و حق و ناحق به علت سفارشات، از مقام خود استعفاء داد تا پس از سه مرحله مورد پذیرش امام راحل قرار گرفت و به تعلیم و تربیت طلاب علوم دینی مشغول شد و منتقد فعال بیعدالتی بود.
در دنیا عاقبت بخیر شد و قطعا در آخرت چنین خواهد بود
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
امیدوارم با مقربین درگاهش محشور گردد
او انسانی بزرگ بود
یا حق