کد خبر: ۶۷۶۷۰۸
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
تهران منبع ویروس است اما یک اتوبوس هم اضافه نشد

هشدار و گلایه‌های تند وزیر بهداشت: می‌ترسم در سیاه‌چاله‌ای بیفتیم که خروج از آن بسیار دشوار است/ چقدر باید التماس کنیم؟

وزیر بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده در جهت مقابله با کرونا در کشور و ایثارگری کادر بهداشت و درمان در این دوران، از برخی ناهماهنگی ها و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی گلایه کرد.
هشدار و گلایه‌های تند وزیر بهداشت: می‌ترسم در سیاه‌چاله‌ای بیفتیم که خروج از آن بسیار دشوار است/ چقدر باید التماس کنیم؟
آفتاب‌‌نیوز :

سعید نمکی در ستاد استانی پیشگیری و مدیریت بیماری کووید-۱۹ استان آذربایجان غربی، با بیان اینکه من همواره خودم را یک سرباز کوچک و کوچکترینِ نظام مقدس جمهوری اسلامی و زیر بیرق رهبری می‌دانم. من هیچ گاه خودم را فراتر از این ندیدم. مقام سرداری لایق بزرگوارانی همچون شهید بر باد رفته در یاد مانده، شهید قاسم سلیمانی است و ما حتی در بالاترین مقامی که شهادت هم هست، هنوز سرباز چنین سردارانی هم نیستیم.

به سیاه چاله ای نیفتیم که در آمدن از آن دشوار باشد

وی افزود: حضور امروز من بیشتر به دلیل خسته نباشید و خدا قوت گفتن به همکارانم در سطح استان است و از سویی برای دل نگرانی‌هایی است که برای امروز و فردای مملکت دارم. دیروز خدمت رییس جمهور بودم و عرض کردم که در هشت و ۹ ماه گذشته یک شب را به یاد ندارم که پیوسته یک ساعت خوابیده باشم و یاد ندارم که روز تعطیلی را در طول این مدت گذرانده باشم. تنها بار دلگشای من در این ایام دو بار رفتن بر سر تربت مادرم بوده است. با این اضطراب و نگرانی و تشویش خاطر که چه خواهد شد. وقتی هر شب آمارهای استان ها را می خوانم یکی از اضطراب‌هایم این است که به سیاه چاله‌ای بیفتیم که در آمدن از آن کار دشواری است.

نمکی ادامه داد: در اواخر دی ماه که خبر حضور این ویروس را در کشور چین شنیدم با توجه به دو سابقه علمی و اجرایی که در گذشته داشتم؛ یکی سابقه برخورد با اپیدمی‌هایی مانند مالاریا و ... در روزهای سخت سیستان و بلوچستان در ۳۰ سال قبل و یکی هم سابقه علمی به عنوان یک ایمنولوژیست، می‌دانستم که این ترکیب نامیمون، ترکیب وحشتناک و هراسناکی برای بشریت است. دوستانم را اوایل بهمن ماه صدا زدم و گفتم باید حواسمان را جمع کنیم. زیرا با یکی از پیچیده‌ترین موجودات مواجهیم و گفتم موجودی که می‌بینم با تمام موجوداتی که تاکنون مطالعه کردم، متفاوت است. حال اینکه این موجود از کجا آمده را کالبدشکافی نمی‌کنم. زیرا مشکلی را از ما حل نمی‌کند، به جز اینکه به یک سیاهچاله سیاسی و بین‌المللی بیفتیم که کار ما نیست.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در آن زمان اعلام کردم که باید خودمان را برای درگیری سنگین با این ویروس آماده کنیم، گفت: این نگاه و عدم سهل‌انگاری باعث شد که گام‌های بلندی برداریم. در سنگرهای نظامی می‌گوییم که اگر دشمن را حقیر شمردی، بازی را باختی، اگر به جنگ با روباه می‌روی با سلاح شیر برو. اگر خودت را برای یک اپیدمی سهمگین آماده کردی، اما کوچک بود، اشکال ندارد. اشتباهی که اروپایی‌ها کردند. میزان تخت ما در طرح تحول سلامت اضافه شد، اما هنوز هم شاخص تخت حدود ۱.۵ است. در حالی که در ضعیف‌ترین کشور اروپایی هفت تخت به ازای ۱۰۰۰ نفر جمعیت است و پرستارشان سه برابر ماست.

وی ادامه داد: آنچه که ما را در این زمینه حمایت کرد، علاوه بر فضل الهی، یکی از ویژگی‌های ممتاز در نبرد با این ویروس پیش‌بینی‌های خوبی بود که در وزارت بهداشت اتفاق افتاد. من امروز این حرف‌ها را نمی‌زنم تا خودم را اثبات کنم. من نیامدم برای خوشنام شدن، من برای فدا شدن و نابود شدن آمده‌ام، من برای دود شدن در ساحت مقدس جمهوری اسلامی آمده‌ام. فکر می‌کنم شاید با این روی مین رفتم و فنا شدن بتوانیم قطره‌ای از تقدس خون شهدا را پاسخ دهم. در هر استانی وقتی به مزار شهدا می‌روم در دل خودم می‌گویم خدایا مرا در نهایت شرمسار خون شهدا و خانواده‌های آنها نکن. بنابراین حرف‌هایم برای اثبات خودم نیست.

داغ ژنرال های بزرگی را بر دل دارم

نمکی افزود: در این مدت داغ عزیزان زیادی را بر دل دارم. فقط داغ سرباز بر دل ندارم، بلکه داغ ژنرال‌های بزرگی را بر دل دارم. دکتر زارع را که همشهری من بودم از دست دادم که مانند پروانه دور بیماران مبتلا به کرونا می‌گشت، دکتر حسنی و... را از دست دادیم. برای دفاع از این عاشقان بی‌بدیل نمی‌توانم بنشینم تا کاستی‌های دیگران را کسی به حساب این عزیزان بنویسد. اگر حرفی می‌زنم در اثبات حقانیت راهی که وزارت بهداشت خردمندانه طی کرده است، به دلیل دفاع از حیثیت شهدای سلامت است. در تمام زندگی‌ام اجازه ندادم اهانت یا کم لطفی به خانواده یا شهید از دست رفته‌ای شود. این وظیفه اخلاقی من است تا زمانیکه زنده‌ام.

وی گفت: وزارت بهداشت برنامه‌ریزی مفصلی انجام داد، همه را جمع کردیم. اولین بار آمدیم و گفتیم راه‌های هوایی به چین را ببندیم. وقتی این حرف را می‌زدم عده‌ای با لبخندها و نگاه‌های عاقل اندر سفیه می‌کردند، به ما نگاه می‌کردند که چه می‌گویی. یکی از عزیزان به من گفت که شاهد بودم که در ابتدای اپیدمی اعلام کردی که آتشی بر نیستان این کشور خواهد افتاد که دامن تک تک خانواده‌ها را خواهد گرفت. در بهمن ماه ایستادم تا در ۳۶ ورودی این مملکت گیت بازرسی بگذاریم. بعد از گرفتاری در گرداب قم، بعد از دو هفته تازه تعدادی کیت PCR به صورت چمدانی یکی از دوستانم از ژنو آورد، اما در روز اول بهمن ماه کیت PCR را برای شناسایی کووید-۱۹ در انستیتو پاستور طراحی کردیم و ۵۷ دانشجوی خودمان را که از ووهان آوردیم، در همینجا تست کردیم.

نمکی همچنین گفت: بعد از ورود ویروس، دکتر جان‌بابایی را به تک تک استان‌ها فرستادم که تخت آماده کنند. بر همین اساس ۲۰۰۰ تخت آی سی یو و ۹۰۰ ونتیلاتور در عرض دو هفته آماده شد. این رکورد در تاریخ جهان هم بی بدیل است. اولین موارد ویروس را شناسایی کردیم. روزهای بسیار سختی بود. روزنگار این ایام سخت را نوشته‌ام، بعضی از تلخی‌ها، تنهایی‌ها، غربت‌ها و عدم درک متقابل‌ها آدم را به شدت می‌سوزاند. کمبود لباس و ماسک و... و. در اوج غربت این سرزمین و در اوج بی رحمی دشمن. بعد از واقعه کربلا، ملت شیعه چنین ظلمی را که امروز ما تحمل می‌کنیم، نکرده است.

وی افزود: ناجوانمردی که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در کرونا بر ما روا داشتند، هیچ ملت شیعه‌ای تجربه نکرده است. هواپیما به فرودگاه عمان می‌آمد و خوشحال بودیم که دو بامداد ماسک و حفاظ برای پرستاران و پزشکان می‌آورد، اما زنگ می‌زدنند که مسیر قفل شده است. یک فرمانده بی سلاح و سربازان خط مقدم بی دفاع بودند. به یکی از پزشکانی که مبتلا شده بود گفتم چرا ماسک نزدی، اما بغض کرد و گفت ماسک زده بودم، اما وقتی دیدم پرستارم ماسک ندارد، ماسکم را درآوردم. خود دکتر گویا رفت در قم بیماران را ویزیت کرد. بعد متوجه شدم که این نازنین برای اینکه رزیدنت‌ها و پزشک و پرستار نترسند، ژنرال من تن به آتش زد تا سربازانش نترسند و بیمار را ویزیت کنند.

وی ادامه داد: فرق ما با دفاع مقدس این بود که در دفاع مقدس خط را می‌شناختیم و می‌دانستیم دشمن از کجا می‌آید، اما در اینجا نمی‌دانستیم صمیمی ترین دوست بمب ویروس است. نمی‌دانستیم حریم کجاست و ناگهان نقطه نقطه بمب‌های ویروس می‌خورد و نابود می‌کرد. از قم به گیلان از گیلان به نیشابور و... کجا دانند حال ما سبکباران ساحل‌ها. هیچکس نمی‌تواند عمق درد جامعه پزشکی و پرستاران را در این ایام در اوج تحریم، اوج خالی بودن خزانه و بانک مرکزی را درک کند.

نمکی افزود: با جیب خالی هم مملکت را اداره کردن، کار بسیار سختی است. درست است که در شرایط وفور منابع، مدیریت کار آسانی نیست، اما در شرایط بی پولی و بی ارزی هم مدیریت بسیار کار بسیار صعبی است. ما ارز نداشتیم، ریال نداشتیم، مطالبات پرستار و پزشک در کارانه ماه‌ها گذشته بود، اما این قوم شریف و نجیب، یکبار نگفتند که ما بستانکاریم، بلکه گفتند ما به ملت ایران بدهکاریم. وقتی همه فرار کردند، اینها مثل پروانه به آتش زدند و دور بیمار طواف کردند، وقتی عده‌ای پول پارو کردند، اینها در بیمارستان‌ها رنج جارو کردند، وقتی عده‌ای در هوای خوش رمیدند، این‌ها بر سینه بیمار خمیدند و مبتلا شدند. در یک شهر من روزانه ۱۲ تا ۱۳ پرستار دارد مبتلا می‌شوند.

آمار ایران، از شفاف ترین آمارهای کرونا در دنیاست

وزیر بهداشت اظهار کرد: اگر در کمتر از 60 روز توانستیم بستری را به 20 درصد کاهش دهیم و میزان مرگ و میرمان را به کمتر از 40 نفر در روز برسانیم، با کمک فداکاری خدمتگذاران عرصه سلامت بود که هیچوقت از خاطره مملکت گم نخواهد شد. ما در عرض دو ماه به یک دستاورد عظیم رسیدیم. ما تنها کشوری بودیم که با بی پولی و تحریم، خنجر از پشت دشمن را با گرای داخلی داشتیم. مانند دفاع مقدس که به صدام از داخل گرا می دانند تا سنگر بچه‌های ما را بزند، در این دوران هم در داخل افراد وطن فروش و ناجوانمرد، گرا می‌دادند که VOA، بی بی سی و ایران اینترنشنال ما را بزند؛ تا زمانیکه موج خودشان را گرفتار کرد. البته ما هرگز برای دردمندی هیچ فردی روی زمین خوشحال نیستیم، اما دیدید که پشت در بیمارستان‌ها و در پارک‌هایشان چه افتضاحی به بار آمد، کشورهایی که 10 برابر ما تخت داشتند، آی سی یو داشتند و 20 برابر ما پرسنل داشتند که حقوقش را به موقع می‌گرفت. بعد هم اعلام کردند که ایران تعداد مرگ‌ها را به درستی اعلام نمی‌کند، اما خدا را شاهد می‌گیرم که یکی از شفاف‌ترین آمارهای جهان، آمار جمهوری اسلامی است که تماما قابل دفاع و مبتنی بر بروزترین مستندات است.

نمکی گفت: البته در اوج این گرفتاری و فراز و فرود عزیزان زیادی هم به کمک ما آمدند. نیروهای مسلح و ... در روزهای اول در دفترم نشسته بودم که سردار سلامی زنگ زد که ما با همه بچه های سپاه هستیم. فرمانده ناجا زنگ زد که ما هستیم، از بسیج زنگ زدند که ما با همه بچه‌های بسیج هستیم. نیروی انتظامی با همه قدرت آمد و روز 13 به در فرمانده ناجا تا چهار صبح کف خیابان بود. از همه مهمتر نفس قدسی مردی به نام مقام معظم رهبری بود که آنقدر دلگرم‌کننده بود و حمایت‌هایشان ما را سرافراز کرد که نمی‌توان آن را وصف کرد. در عین حال کمک‌های مومنانه، سازمان های مردم نهاد و ... انجام شد و یک موج عظیمی شکل گرفت که برای این سرزمین افتخار آفرید.

می خواهم واقعیتها را بگویم
وزیر بهداشت با اشاره به شرایط فعلی کرونا در کشور، تصریح کرد: اما امروز می‌خواهم واقعیاتی را بگویم که چرا امروز آمدیم و در استان آذربایجان غربی نشستیم و گرفتار یک خیز عجیب و زیاد بیماری هستیم که وزیر مضطرب می‌شود و می‌آید تا هم خسته نباشید بگوید و هم بگوید که چه باید انجام دهیم.

افزایش تستهای روزانه کرونا

هزینه روزانه 10 میلیاردی در اوج تحریم ها

نمکی تاکید کرد: معتقدم که آنچه را که باید در وزارت بهداشت به کار می‌گرفتیم، گرفتیم. گرچه با یک رویکرد جدید داریم کار را آغاز می‌کنیم. به طوری که در حوزه بیمار یابی، وقتی طرف را یافتیم با چه ضمانت اجرایی باید ایزوله کنیم که دیگران را آلوده نکند که در این زمینه پیش‌نویس‌ها را آماده کردیم و تعداد تست‌هایمان را افزایش می‌دهیم. امروز روزانه 1200 تست را به روزی 25 هزار تست رسانده‌ایم. انجام روزانه 25 هزار تست یعنی روزی 6.5 میلیارد تومان هزینه. حال می‌خواهیم این میزان را به 40 هزار تست برسانیم یعنی روزی 10 میلیارد تومان هزینه. حال در حصر اقتصادی و وقتی 10 ماه کارانه پرستاران را عقب هستیم، روزی 10 میلیارد هزینه تست برای من تحریم زده هزینه کمی نیست. به هر حال شروع کردیم و تمام موارد مثبت در سامانه سیب ثبت شده و ردیابی می‌شوند، تمام افرادی که با موارد مثبت ارتباط داشتند، پیگیری می‌شوند و ردیابی‌های مکرر ادامه دارد تا در مراحل اولیه بیماری را زمین‌گیر کنیم. کاری که در دوره قبل با سامانه سیب و در کنار بسیج و با 4030 انجام دادیم و 80 میلیون نفر را در مرحله اول غربالگری کردیم و با 320 هزار اکیپ و در مرحله دوم بیش از 40 میلیون افراد پر ریسک و در مرحله سوم حدود 34 میلیون نفر را غربالگری کردیم. مجددا باید این اقدامات را با همدلی با سایر دستگاه‌ها انجام دهیم، اما این‌ها کافی نیست.

چقدر من و همکارانم باید التماس کنیم؟

تهران منبع ویروس است، اما یک اتوبوس هم اضافه نشد

وی گفت: یکی از دردهای درونم این است که نمی‌توان اپیدمی را با خواهش جمع کرد. طرف بمب ویروس است و وقتی به او می‌گوییم چرا ماسک نزدی، می‌گوید به کرونا اعتقاد ندارم!. چند وقت است که ما داریم التماس می‌کنیم، اما کدام یک از پروازهای ما منطبق با پروتکل‌های بهداشتی است؟. نمی دانم چه کسی باید این‌ها را حل کند. چند ماه است که داریم خواهش می‌کنیم؟ چقدر من و همکارانم باید التماس کنیم؟. کجای دنیا وزیر بهداشت و پرسنل بهداشت و درمان دارند التماس می‌کنند. در کشورهایی که در جمع کردن اپیدمی توفیق حاصل کردند، وزیر بهداشت می‌نویسد و می‌خواهد و همه مکلف به اجرا هستند. اینجا وزیر بهداشت تمنا می کند، خواهش می‌کند و زانو می‌زند، اما کسی گوش نمی دهد. کدام یک از اتوبوس‌های ما منطبق با اصول پروتکل‌های بهداشتی است؟. در تهران اعلام کرده‌ایم که داخل شهر منبع توسعه ویروس است که با جهش‌هایی که ویروس پیدا کرده، قدرت سرایتش 10 برابر شده است. گفتند تا پایان اردیبهشت اتوبوس اضافه می‌شود، اما یک اتوبوس هم اضافه نشد.

نمکی ادامه داد: اعلام شد که هرکس ماسک نزند، جریمه می‌شود. من در سه چهار روز قبل در خیابان تماشا کردم که 40 درصد از افرادی که در اتوبس بودند ماسک نزدند، آیا می‌توان به این صورت عفونت جمع کرد؟. فقط من و همکارانم باید ته رودخانه جنازه و زخمی جمع کنیم؟. بیماری که نه دارو دارد و نه واکسن و فقط راهش پیشگیری و فاصله‌گذاری است. از عالم‌ترین دانشمندان ویروس‌شناسی بپرسید که این ویروس کی تمام می‌شود، می‌گوید نمی‌دانم. بپرسید کی دارو پیدا می‌کند، می‌گوید نمی‌دانم، اما می‌گوید یک چیز را می‌دانم که این ویروس با پیشگیری قابل کنترل است. پیشگیری هم شامل فاصله‌گذاری، ماسک، شستن دست و.... است. ‌

وی گفت: یکی از همکاران چند شب قبل به بیمارستان ضیاییان رفته بود و گفت که به طور وحشتناکی بیماران جوان‌تر و بدحال‌تر جمع شده، بعد آمده بیرون و به من زنگ زده که ایستگاه صلواتی زدند و 500 تا 600 نفر بدون ماسک در صف هستند که چایی بگیرند و بخورند. می‌دانید این چه رنجی برای وزیر بهداشت و برای رهبر این کشور است؟. کسی که می‌فرماید آیا رژه نیروهای مسلح با پروتکل‌ها منطبق است و وقتی می‌گوییم خیر، می‌گوید کنسل شود. ایشان روضه می‌گذارند و فقط یک نفر در حسینیه است و چقدر رعایت می‌کنند. حال این رنج بزرگی است که در یک بیمارستان غلغله از بیمار، اما 100 متر آنطرف‌تر ایستگاه صلواتی زده‌اند و یک نفر هم نمی‌آید که این افراد را جمع کند. من که نمی‌توانم. من وقتی پرستار یا پزشک اورژانسم را کتک می‌زنند، نمی‌توانم از او هم دفاع کنم و باید دو نیرو از ناجا بیاید و او را جمع کند. من آدم ندارم، خودم و آدم های خودم را جمع کنم، چه برسد به اینکه بروم و جلو متخلف را بگیرم.

چند نفر را جریمه کردید و چه تعداد از جاده ها را بستید؟

وی افزود: در ستاد ملی تقاضا کردیم که هر کس که ماسک نزد، جریمه کنید، اما بروید آمار را دربیاورید که چند نفر را جریمه کردند. گفتیم جاده ببندید، چندتا را بستند؟. اینطور که نمی‌شود اپیدمی جمع کرد. اگر این بال شکسته ما را ترمیم نکنند، اپیدمی در این مملکت جمع نمی‌شود و ما ته رودخانه باید جنازه جمع کنیم. بعد از مدتی هم پرسنل من هم می‌بُرند و می‌روند. البته آنها به خیابان نمی‌روند، بلکه به خانه‌هایشان می‌روند. امیدوارم خداوند چنین روزی را نیاورد، اما اگر روزی خستگی و بی توجهی دیگران به حریم همکاران من شدت پیدا کرد، به خیابان نمی‌آیند و اهل غربتی بازی نیستند، بلکه می‌روند در خانه می‌نشینند و آن روز، روز سختی است و غیرقابل تحمل است.

ضعف در عدم حمایت از پروتکلهای بهداشتی و عدم برخورد با پروتکل شکن

وزیر بهداشت گفت: ما این ضعف را که ضعف بزرگی است، داریم. یعنی ضعف عدم حمایت از اجرای پروتکل و ضعف عدم ایستادن در مقابل پروتکل شکن و قانون شکن و برخورد با آنها. عده زیادی از مردم گوش می‌دهند، اما عده‌ای هم گوش نمی‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
4
49
شرمنده آقای وزیرو بعنوان یک بیمار کرونایی بهبود یافته رو و از شما و همکارانتان سپاسگزارم و با چشم دیدم فداکاری کادر درمان رو
ولی ناجا فقط با تار موی خاتمها و حجاب سریع عمل میکنه مابقی موارد در حوزه کاری دوستان نیست.
پاسخ ها
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
ربطی نداره این مقایسه. الان که توی خیابوون افراد هرجور بخوان دارن میگردن و خیلی ناجا دایما در حال دستگیر کردن کسی نیست. همونجور که بدحجابی توی جامعه هست و پلیس برخورد نسبی داره توی کرونا هم به لحاظ خدمات دهی به افراد فاقد ماسک داره نسبی عمل میشه. لطفا فرافکنی نکن دوست عزیز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
نظر شما محترم,
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
دوچرخه سوار نجف آباد چقدر سریع دستکیر شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
27
ملت ممنون شما هستند
مردم به علت فقر فرهنگی. اقتصادی.و هزاران مثیبت دیگر در رنج هستند
و محبت دوست داشتن عشق به زندگی و..همه را از دست دادند
منتطرند منتظرند تا بک اتفاقی بیافته و بتوانند دوباره با هم برای هم برای اینده کشور تلاش کنند
درود بر وزیر بهداشت و پرستاران دلسوز و سلام بر وطنم ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
1
26
دمت گرم ملتی که جان آدمی ارزش نداره همینه
ملت رد دادن مسوولین هم همکاری می کنن زودتر نون خورها کم بشن
هرچی همه بگیرن دیگه نیازی به واکسن نیست اپیدمی ایجاد شده

خدا به داد همه ما برسه
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
28
با حرف زدن که مشکلی حل نمیشه.
از اختیارات قانونیتان استفاده کنید و اگر ندارید در کابینه در اولین فرصت طرح نمایید.
شهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
5
28
دکترجان وقتی قانون باشه التماس نیاز نیست.وقتی برای انجام هیئت های مذهبی کسی صداش در نمیاد ولی از اون طرف برای ماسک نزدن و مجالس شادی سینه چاک میدهید و جریمه میکینیدنشون میده مملکت قانون نداره.وقتی امار رو واقعی اعلام نمیکنید نشون میده کرونا هنوز جا داره مرگ و میر بگیره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
چرا با دروغ همه چیز را وارونه جلوه میدهی اخه سفر اربعین و ... که کلا کنسل شد ولی همین الان وسط هفته و اخر مهر ماه یک سری به جاده های شمال بزن ببین چه خبره برخی مغازه ها و رستورانها نمیتوانی از شلوغی واردشان شوی و من شخصا یک تعویض روغنی را دیدم که ۱۷ عدد بنز و بی ام دبلیو در صف ان بودند و اکثرا جلوی پاساژها خودروهای لوکس پارک شده است چون افراد عادی نان شبشان را هم ندارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
مقایسه مسخره ای بود
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
سلام هموطن گرامی ویروس کرونا هست چه تو هیات چه تشیع شجریان آدم نباید مغلطه کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
دوست عزیز ناشناس
راه پیمایی اربعین را عراق تعطیل کرد نه ایران. لطفا دروغ نبافید و با چشمان باز و دلی صاف به واقعیات نگاه کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
10
23
چاله را شما کندید
مردم رو دعوت به محرم کردید
اگر کاری از دستون برنمیاد از کابینه خارج شوید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
24
مشکل مدیریت خود شما دولتیهاست که از اول با خواهش و تمنا و «ملت فهیم» و اینجور حرفها پیش اومدید. با «جون من» و «مرگ من» و «بالاغیرتاً» که نمیشه مدیریت کرد. ملت فهیم هستن، درست؛. مدیریت قاطعانه لازمه.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
14
باسلام خدمت همه کسانی که در خط مقدم مبارزه با این بیماری محنوس هستند
من خودم کرونا داشتم وچند روز در بیمارستان بودم و واقعا دکتر.پرستار.پرسنل خدمات از دل جون خدمت میکردند وادم شرمنده انها میشد/اجرتان باخدا
امیدوارم که همه دست به دست هم بدیم وپروتکل ها را رعایت کنیم که هم این بیماری کنترل شود وهم فشار طاقت فرسا از قشر پرستار ودکتر وغیره برداشته شود
دکتر مسعود ایرانی
|
Australia
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
1
21
با سلام
جناب وزیر محترم بهداشت جناب اقای دکتر نمکی
گلایه و شکواییه برنامه اجرایی مقابله با کرونانیست و نمیتواند باشد بفرمایید برنامه وزارت بهداشت به عنوان متولی مسایل سلامت جامعه چیست وگرنه محترمانه و سپاس از تلاش شبانه روزی دست اندرکاران و حضرتعالی با تواضع از جنابتان درخواست استعفا دارم

با احترام دکتر مسعود ایرانی
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
7
توی هر چیزی و موضوعی کسی که هنجارهای اجتماعی رو شکست باید باهاش برخورد بشه توی هرزمینه ای هنجار شکنی بده چه فرهنگی و سلامت اخلاقی و چه سلامت جسمی هر دو مهم هست در جای خودش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
17
التماس لازم نیست واقعیتها را بیان کنید آنچه را که همه وظیفه دارند برای کنترل این اپیدمی انجام دهند ولی از آن سرباز می زنند با صدای بلندفریاد بزنید حتی اگر از کابینه بیرونتان کنند.جایی که جان انسانها در خطر باشد جای مصلحت اندیشی نیست.مردم اروپا در پایبندی به قانون از ما جلوترند ولی باز هم عده ای هستند که قانون را زیر پا میگذارند که آمدند قانون جریمه را برای کسانی که پروتکلها را رعایت نکنند وضع کردند.آنوقت در این کشور هنوز باید برای رعایت دستورالعملها به مردم التماس کرد.همان مردمی که اگر دوربین و مأمور نباشد بی محابا از چراغ قرمز رد می شوند،کمربند نمی بندند،... مگر برای کنترل این افراد چاره ای جز اجرای انواع جربمه هست.خب در برابر پروتکل گریزها هم قانون محکم وضع کرده و اجرا کنید.ملت نمی داند چه مصلحتی در این مماشات کردنها وجود دارد واقعٱ برای همه سؤال شده؟؟؟؟!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
4
یعنی این ضعیفی که در آن هستیم هنوز سیاه چاله نیست ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
2
وقتی شروع مدارس رو ۱۵ روز زودتر اعلام کردند باید این مقاله رو می نوشتید الان دیگه خیلی دیره
ناشناس
|
Oman
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
5
چرا وقتی همه دنیا پروازها رو به چین بسته بودند و در عوض ایرلاینهای ایرانی شبانه روزی چارترهای ویژه برای چینیها داشتند صدات در نمیومد اقای وزیر، الان هم دیدی اوضاع خیلی خرابه و از کنترل خارج شده داری پیش میدی که پس نگیری. در این حد دیگه میفهمیم.
ناشناس
|
Spain
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
5
وزارت بهداشت برنامه‌ریزی مفصلی انجام داد، همه را جمع کردیم. اولین بار آمدیم و گفتیم (راه‌های هوایی به چین را ببندیم. وقتی این حرف را می‌زدم عده‌ای با لبخندها و نگاه‌های عاقل اندر سفیه می‌کردند، به ما نگاه می‌کردند که چه می‌گویی). یکی از عزیزان به من گفت که شاهد بودم که در ابتدای اپیدمی اعلام کردی که آتشی بر نیستان این کشور خواهد افتاد که دامن تک تک خانواده‌ها را خواهد گرفت. در بهمن ماه ایستادم تا در ۳۶ ورودی این مملکت گیت بازرسی بگذاریم. (بعد از گرفتاری در گرداب قم)، بعد از دو هفته تازه تعدادی کیت PCR به صورت چمدانی یکی از دوستانم از ژنو آورد، همیشه کی بود کی بود من نبودم هست چه کسانی یا ارگان قدرتمندی مانع توقف پرواز از چین به ایران شدند
چه کسانی یا ارگانی مانع از قرنطینه شدن قم شدند
اینها اسم ندارند؟؟؟؟؟؟تاریخ قضاوت خواهد کرد و داور خوبی است
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
5
جناب وزير شما هم مثل بقيه بالادستي هاتان فقط سخنراني ميكنيد در اين سخنراني نيز به جنگ و سردار و بالا و پايين چنگ انداختيد عين روحاني و بقيه تان فقط روضه خواني ميكنيد اصلا پاسخگو در كشور نداريم هر بار گفتيد ما كاري كرديم كه اروپايي ها از ما راهكار ميخواهند دريغ از جلسات پرسش خبرنگاران!
مگر همين ترامپ به حساب شما دلقك پاسخگو نيست؟ ببينيد فرماندار نيويورك هر روز جلسه عمومي دارد و پس از گزارش به سوالات خبرنگاران پاسخ ميدهد آنهم خبرنگاراني كه هيچ چيز را سانسور نمي كنند چرا وقتي بودجه نميدهند استعفا نمي دهيد؟ چرا وقتي راهكارتان را اجرايي نميكنند علنا با ذكر علت استعفا نمي دهيد نه نداديد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
5
خو چی شد حواستون جمع کردین ایطور شد اگه جمع نمیکردین چی میشد
اتوبوسهایی به۳۰نفر مسافر کارمندهای پتروشیمی های ماهشهر رو به سر کار میبرن.فکر کنین یه ناقل توش باشه کافیه که همه بیماربشن.داستان سرایی نکن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
4
با ارزوی سلامتی برای تمام پزشکان و پرستاران* جایی که همه ادارات تقریبا خوابن پرستاران دارن از جون خودش میگذرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
5
آیا هیچوقت از لحاظ روانشناسی اجتماعی بر رسی شد که چرا مردم حرفهای شماها را جدی نمیگیرند ؟
صفر یک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
9
هنگامی که فقر جای تاجای خانه ها روز به شب نرسیده مورد نیازترین اقلام مردم با قیمتی چند برابر با حقوقهایی که هرروز در سایه تحریم کسانی که تحریم را تحمیل کمتر کمتر چه توقعی از رعایت پروتکل های بهداشتی که هروز هر روز فشار اقتصادی مردم را بیشتر بیشتر درگیر که دراین شرایط تهیه وتامین برای حفظ خانواده حتی مرگ از کرونا نیز از یادها می رود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
12
سخنی با وزیر محترم بهداشت
جناب آقای دکتر نمکی شاهدیم که بعد از 8 ماه تلاش طاقت فرسا و نفس گیر کادر درمانی بالاخره شما یه جایی صداتون در بیاد که متاسفانه اشتباه در آمده
دکتر عزیز ، جنابعالی فرمانده و رییس ستاد ملی مبارزه با کرونا هستین، چرا همش داد و بیداد میکنین که مردم به مسافرت نروند ، چرا موقعی که برای مراسمات محرم برنامه ریزی می کردید و پروتکل می نوشتین اعلام نکردین این تجمعات هم مانند سفر رفتن عامل افزایش بیماری خواهد شد . لازم است برگردین و به فیلمهای مراسمات دهه اول محرم یه نگاهی بندازین تازه متوجه خواهین شد که مردم حق دارند به حرف های شما اعتماد نکن
لطفا بازبینی بکنین ببینین آیا در مراسم آقای محمود کریمی که هیئت سیار راه انداخته پروتکلی رعایت شده یا نه ، و یا در مراسم آقای بنی فاطمه بعد از شب پنجم محرم اصلا پروتکل معنی دارد یا نه ، و یا در مراسمی که در مسجد جمکران انجام شد و یا دسته های عزاداری که در شهرهای شیراز و کرمانشاه را که حتی رسانه میلی نشان دادن پروتکلی رعایت شد یا نه ( البته اگر منظور از رعایت پروتکل زدن ماسک زیر چونه هست بله رعایت شده به نحو احسن ) ت
آقای دکتر میشه بفرمائید به چی شما اعتماد کنیم ، دستورمی دهید مراسم عزاداری برای مرحومین انجام نشه ، چشم انجام نمی دهیم ، اما این فقط برای مردم هست و مسئولین نباید رعایت بکنند آیا شما فکر می کنین در مراسم تشیع شهدای خان طومان و یا چندین مراسم دیگه پروتکلی رعایت شده است که انتظار دارین مردم هم رعایت بکنند.
آقای وزیر شما که برای خوشون عده ای شروع به نگارش پروتکل برای انجام اجباری مراسمات می کننی چرا برای سفرهای مردم پروتکلی نمی نویسین؟ سخته ؟ یا اصلا اعتقادی بهش ندارین؟
کجا تشریف دارن ریاست سازمان تبلیغات که اعلام کردن به انجام به نحو احسن کلیه پروتکل ها در مراسمات نظارت خواهند کرد ؟ چه شد نظارت ؟
آقای وزیر راه برون رفت از بیماری همه گیری قطع حرکت دومینووار بیماری و سرایت آن است ، چه کاری انجام دادین ؟
چرا برای مدت حداقل 3 ماه کلیه سفرهای برون شهری رو ممنوع نمی کنین و مانند کشورهای دیگه برای کسانی که قرار است سفر برون شهری داشته باشند مجوز صادر نمی کنین؟
تمامی اتوبان ها و بزرگراه های کشور زیر بار دوربین های کنترلی است چرا تمامی خودروها را که از مبادی خروجی استان ها خارج میشوند عوارض سنکین چند میلیون تومانی نمی کنین؟ چرا مشخصات مالکین این خوردوها سرنشینان که اکثرا خانواده تحت تکلف هستن و به راحتی از طریق پلاک خودرو و سایز مشخصات میتوان شناسایی کرد به کلیه بیمارستان اعلام نمی کنین که خدماتی ارائه ندهند و اگر هم قرار به ارائه خرمات باشد با مبالغ چند ده و یا صد میلیون تومانی انجام شود؟
آقای وزیر میشود کنترل کرد به شرطی که اول خود مسئولین بخواهند ، وقتی رییس مجلس به قول خودشان به سفرهای نظارتی مجلس عازم شهرها و استان ها میشود تذکر داده نمی شود که باعث شیوع و انتشار بیماری خواهند شد وقتی در آن جمع ها هستند نکنه برای این موارد پروتکل دارین؟
جناب وزیر اینقدر موارد هست که دلایل انها خود مسئولین هستن حالا چطور شده که مردم بدبخت بیچاره مقصر شدند خدا داند و بس
لطفا یه سوزن به خودتون و یک جوالدوز به دیگران بزنین
پاسخ ها
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
آفرین، اینها در مورد مردم چی فکر میکنن تو شرکتهای تولیدی به کارگرها میگن ماسک بزنید ولی بعد از اتمام کار مجبور هستن چند صد نفر تو چند ده حمام دوش بگیرن، راستی به سربازها کی باید ماسک بدهد.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
7
مگه الان در سیاه چاله نیستیم
کرمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
5
در هشت سال دفاع و پاسخ به تمام احکام حضور در جبهه .
دریغ یک پیامک از دانشگاه و وزارت بهداشت که از رنج جارو کردن رنج در بیمارستان های مجروحان جنگ شمارا ارج می نماییم .
محسن شکری
|
Japan
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
5
تو سیاهچال افتادیم دیگه ،بدتر از این که روزانه صدهانفر از هموطنان مرحوم میشن سیاهچال به چی میگن؟من در همین آفتاب در باره عزاداری محرم پیام دادم که باید جوابگو باشید ای کاش پیام من بیسواد رو هم میدید ای کاش از تجربیات ملل دیگر استفاده میکردیم دقیقا بعداز محرم وضعیت بحرانی شد ،آقای روحانی که میگفتید قرنطینه یک عمل قرون وسطایی است بفرما تحویل بگیر
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۳۰
0
2
آقای وزیر میگی همه آمار درسته ،در زمان جنگ ما دویست هزار شهید دادیم کوچه ما یک شهید داشت اما حالا سی هزار کشته کرونایی داریم کوچه ما چند فوتی داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
1
2
مطمئن باشید رئیس بیمارستانهایت هم با بولدوزر پول پارو میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
2
ما همیشه در بحران بودیم اما مدیریت بحران نداشتیم. آمار کرونا در دانشگاههای علوم پزشکی پس از کلی دستکاری اعلام میشه و تصمیمگیری ها در ستاد کرونای استانها کاملا سیاسی است و تناسبی با شرایط بیماری ندارد. در این شزایط همه گیری، اولویتها مشخص نیست و پرسنل بهداشتی را مجبور به ارائه خدماتی می کنند که در شرایط کنونی کرونا اصلا اولویت ندارند که حتی منجر به آلوده شدن مراجعین در همین مراکز بهداشتی میشن چون پروتکلهای فاصله گذاری اجتماعی با توجه به تعداد مراجعین در مراکز ارائه خدمت به هیچوجه رعایت نمیشه. در این فاجعه بازار برای کاهش بار مراجعه به بیمارستانها، با توجه به کمبود نیروهای بهداشت محیط، نظارت بر اماکن همراه با آموزش باید اولویت کاری کلیه پرسنل بهداشتی باشد در حالیکه آنها مجبور به افزایش شاخصهای مراقبتی مد نظر مسئولین دانشگاهیشون هستند تا این مسئولین به خود مباهات کنند که ما همزمان با شیوع کرونا کلی مراقبت بهداشتی بدون اولویت ارائه دادیم. از آقای وزیر می خواهیم که اول از مجموعه تحت امر خودشون شروع کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
2
درکشور ژاپن نیست وزیر بعلت بیماری نه چندان سخت بعلت عدم انجام کار استعفا میدهد کره جنوبی بعلت غرق شدن کشتی دانش آموزان چندین وزیر تعاون خودکشی استعفا میدهند آقای نمکی عزیز وقتی بحرم شما گوش نمیدهند پول نمیدهند تمام تقصیرهارابکردن شما میاندازند چرا استعفا ندهید مملکت ازلحاظ سیاسی تورم مرگ ومیر کرونا سیاهچاله افتاده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
0
1
دولت چرا یک میلیارد دلاری را که جهت تخصیص به وزارت بهداشت برای کنترل کرونا از صندوق ذخیره ارزی برداشته گروگان گرفته وبه وزارت بهداشت نمی دهد؟آیا می دانیدتعداد زیادی از پرسنل وزارت بهداشت ماهها است که حقوق ،کارانه،حق الزحمه کرونا وخیلی از مزایای دیگر خود مانند حق مسکن ،حق لباس و.....را نگرفته اند؟
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین