دیوید هرینگتون، نوازنده ویلن اول کوارتت زهی کرونوس، دومین سمینار تخصصی از سری سمینارهای آنلاین دانشکده موسیقی دانشگاه هنر را برگزار کرد و به بیان طرز فکر و معرفی آثار خویش پرداخت.
هرینگتون با اشاره به اینکه پس از گذشــت نزدیک به نیم قرن نوازندگی در کوارتت کرونوس، همچنان به دنبال تجربیات جدید است، گفت: «این علاقمندی مرا وادار کرد کوارتت زهی کرونوس را در شهر سیاتل تاسیس کنم که حاصل فعالیتهایش، ۶۰ آلبوم ضبطی و حدود ۱۰۰۰ قطعه اجرایی بوده است.»
این نوازنده، گروه کرونوس را حاصل همفکری تمامی اعضا دانست و گفت مهمترین اصل در نوازندگی کوارتت، گوش دادن و شنیدن صدای ساز دیگر اعضا است.
قسمت پایانی این نشست، به پرسش و پاسخ دانشجویان اختصاص داشت. در این بخش، دیوید هرینگتون به همکاری گروه کرونوس با تعدادی از آهنگسازان و خوانندگان ایرانی اشاره کرد و از اینکه نتوانسته با محمدرضا شجریان، استاد آواز ایرانی اجرای مشترک داشته باشد، ابراز حسرت کرد.
ولی ادعای انسانیت دارند
آنجا که هنرمند پیکرتراش جوانمان بطور خودجوش و از سر ارادت و علاقه صورتی از استاد را بر تنه درخت خشکی خلق میکند، عواملی که تفکری غیر از طرز فکر (یا بی فکری) خود را قبول ندارند، ماحصل عشق و ارادت را از بیخ و بُن میبرند تا به ما یادآوری کنند اینان را سر، سر به راه شدن نیست.