کد خبر: ۶۷۸۶۷۵
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
براساس نظرسنجی‌ها در اکثر ایالت‌های کلیدی، بایدن از ترامپ پیش است

احتمال شگفتی‌آفرینی مجدد دونالد ترامپ؛ آیا تکرار خطای ۴ سال پیش برای پیروزی ترامپ کافی است؟

خطای نتیجه نظرسنجی های ایالت های کلیدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ باعث شده است تا در این دوره بسیاری از ناظران با دیده تردید به نظرسنجی‌های انجام شده بنگرند.
احتمال شگفتی‌آفرینی مجدد دونالد ترامپ؛ آیا تکرار خطای ۴ سال پیش برای پیروزی ترامپ کافی است؟
آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی آمریکا چهار سال پیش در حالی که نتیجه اکثر نظرسنجی ها از پیشتازی هیلاری کلینتون در ایالت های کلیدی حکایت داشت موفق شد با پیروزی در چند ایالت سرنوشت ساز از جمله پنسیلوانیا، فلوریدا، میشیگان و ویسکانسین به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهوری ایالات متحده انتخاب شود.

جو بایدن، نامزد حزب دموکرات طی هفته های اخیر بنا به نظرسنجی ها در اکثر ایالت های کلیدی از رقیب خود محبوبیت بیشتری داشته است. به این ترتیب اگر فرض را بر صحت کامل این نظرسنجی ها بگذاریم جو بایدن رئیس جمهوری آینده آمریکا خواهد بود. با این حال همواره باید در نظر داشت که نظرسنجی ها درصدی خطا دارند و در نتیجه تنها نتایج شمارش آراء در ایالت های کلیدی مشخص خواهد کرد که این خطا به چه میزان بوده است.

مسئولان موسسه های نظرسنجی در آمریکا تاکید می کنند که از خطای افکارسنجی های خود در سال ۲۰۱۶ درس گرفته اند و در این دوره نظر شمار بیشتری از شهروندان سفیدپوست و بدون مدرک دانشگاهی را در پژوهش هایشان در نظر گرفته اند. یکی از عواملی که در دوره قبل باعث شده تا میزان خطای نظرسنجی ها در برخی از ایالت های غرب میانه بالا باشد، سهم کم شهروندان سفیدپوست و بدون مدرک دانشگاهی در جامعه آماری نظرسنجی ها بود. این گروه از شهروندان آمریکایی به طور گسترده در ایالت های غرب میانه به دونالد ترامپ رای دادند.

یکی دیگر از عواملی که در دوره گذشته بر افزایش میزان خطای نتیجه نظرسنجی ها در ایالت های کلیدی تاثیر گذاشت شمار زیاد افرادی بود که تا روز رای گیری تصمیم نگرفته بودند که به چه کسی رای خواهند داد. رای دهندگان مردد در نهایت چهار سال پیش به طور گسترده دونالد ترامپ را به هیلاری کلینتون ترجیح دادند. این در حالی است که در این دوره از انتخابات تعداد رای دهندگانی که هنوز در تردید به سر می برند کمتر از چهار سال پیش است.

فرض تکرار خطای نظرسنجی‌ها در سال ۲۰۱۶

حال اگر فرض کنیم که با وجود تعداد کمتر رای دهندگان مردد و افزایش شمار افراد سفیدپوست و بدون مدرک دانشگاهی در جامعه آماری نظرسنجی ها باز هم نتایج به دست آمده در هفته ها و روزهای گذشته در ایالت های کلیدی به اندازه چهار سال پیش خطا دارند چه خواهد شد؟

جو بایدن هم اکنون در نظرسنجی های ایالت ویسکانسین با اختلاف ۱۰ درصد از دونالد ترامپ پیش افتاده است. اگر این نظرسنجی ها مانند چهار سال پیش شش درصد خطا داشته باشند جو بایدن باز هم آرای الکترال این ایالت غرب میانه را به نام خود ثبت خواهد کرد. او در نظرسنجی های ایالت میشیگان هم اکنون با اختلاف هشت درصد پیشتاز است. در صورتی که نظرسنجی های این ایالت مانند چهار سال پیش چهار درصد به سود دونالد ترامپ خطا داشته باشند باز هم جو بایدن با اختلاف چهار درصد در این ایالت غرب میانه پیروز می شود.

احتمال شگفتی‌آفرینی مجدد دونالد ترامپ؛ آیا تکرار خطای ۴ سال پیش برای پیروزی ترامپ کافی است؟

یکی از حساس ترین رقابت های این دوره از انتخابات آمریکا در پنسیلوانیا در جریان است. نظرسنجی ها نشان می دهد که جو بایدن با اختلاف شش درصد در این ایالت از نامزد جمهوریخواهان پیش افتاده است. به این ترتیب با اعمال خطای پنج درصدی نظرسنجی های دوره گذشته در این ایالت باز هم جو بایدن برنده ۲۰ رای الکترال این ایالت خواهد شد. این وضعیت در مورد ایالت های فلوریدا، جورجیا و آریزونا نیز صدق می کند. تنها ایالتی که سرنوشت آرای الکترال آن با در نظر گرفتن میزان خطای نظرسنجی های دوره گذشته ممکن است تغییر کند کارولینای شمالی است. جو بایدن این روزها با اختلاف تنها دو درصد در این ایالت از دونالد ترامپ پیش افتاده است. این در حالی است که نظرسنجی ها در انتخابات سال ۲۰۱۶ در این ایالت پنج درصد خطا داشتند. به این ترتیب دونالد ترامپ در صورت تکرار خطای نظرسنجی های سال ۲۰۱۶ و براساس آخرین نظرسنجی های این دوره می تواند به کسب آرای الکترال کارولینای شمالی امیدوار باشد. اما ۱۵ رای الکترال این ایالت برای رساندن شمار آرای الکترال دونالد ترامپ به حد نصاب ۲۷۰ رای کافی نخواهد بود و رئیس جمهوری کنونی آمریکا به پیروزی در چند ایالت کلیدی دیگر نیز نیاز خواهد داشت.

احتمال شگفتی‌آفرینی مجدد دونالد ترامپ؛ آیا تکرار خطای ۴ سال پیش برای پیروزی ترامپ کافی است؟

به این ترتیب می توان نتیجه گرفت که تکرار میزان خطای چهار پیش نظرسنجی ها برای شگفتی آفرینی مجدد دونالد ترامپ کافی نخواهد بود. نامزد جمهریخواهان برای پیروزی در انتخابات روز سه شنبه باید امیدوار باشد که میزان خطای نظرسنجی ها از چهار سال پیش بیشتر باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
2
33
پیش بینی من این است که ترامپ بار دیگر انتخاب می شود و با سیاستهایی که در قبال ایران در پیش گرفته (صحیح یا غلط) معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظار ملت ایران و البته امریکا خواهد بود...
ناشناس
|
Sweden
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
7
36
پیروزی ترامپ بیشتر برای مردم ایران مفید است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
8
33
زنده باد ترامپ مرد عمل
صفر یک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
3
1
تفاوت آشکار دو قشر متفاوتی که از نظر حوزه های سیاسی واجتماعی و وریئس جمهوری که در دوره قبل هیچیک از نظرات نوبخگان و حتی همفکران خود را بر نتابیده انتخاب دوباره اوامریکا را با یک چالش بزرگ که در دوره دوم که فراتر از تفکر آقای ترامپ جامعه امریکا را تحت تاثیر وادامه این تنشها راهی جز تقسیم امریکا بین این دو گروه فکری نخواهد گذاشت که شاید فرار سرمایه های بسیار به سوی دیگر کشورها که این شاید مورد علاقه بسیاری از کشورهای دیگر است که مردم امریکا بارها بارها با رای خود مانع ان شدند
یک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
7
1
آیا تیم ترامپ حتی در صورت موفقیت میتواند به حمایت طرفداران افراطی خود ادامه دهد؟! انچه که تاریخ وانقلابها نشان داده است اولین کسانی که به زیر کشیده میشوند همان حامیان افراطی هستند که انتخاب یک معتدل حتی نفع انان را در بر خواهد داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
12
3
ترامپ تو برنده ای با دوز کلک
ن
|
Germany
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
11
5
به حال ما فرقی نداره ولی مسلما برای دنیا و زمین و دموکراسی بایدن بهتره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
دموکراتها منشا هر چی گروههای افراطی و آشوب هستن
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
2
15
کسانی که به کارزار ترامپ کمک مالی کرده‌اند به طبقه کارگر و کم‌درآمد تعلق دارند
دونالد ترامپ جمله ای گفت که بعدها تاریخ درستی آنرا ثابت میکند .
او گفت : رأی به بایدن رأی به واگذاری کنترل دولت به طرفداران جهانی‌سازی، کمونیست‌ها، سوسیالیست‌ها و ریاکاران ثروتمند لیبرال است که می‌خواهند شما را ساکت، سانسور، خنثی و مجازات کنند
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
1
5
کاش اروپا هم مثل ترامپ بود. اون موقع چین اینهمه نمیتونست کاراشو راحت پیش ببره
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین