روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی نوشت: ماجرای انتخابات آمریکا بر تمایل ملتی که با صندوقهای رأی قهر کرده بود نیز رفتهرفته تأثیر میگذارد و شاید راه باقیمانده تا انتخابات ۱۴۰۰ آنگونه که یک جریان خاص میاندیشد آسان و هموار برایشان نباشد و تفکر اینکه با یک انتخابات حداقلی پس از مجلس، ریاست جمهوری را نیز در اختیار بگیرند توهمی بیش نباشد.
به گزارش آفتابنیوز؛ در ادامه این یادداشت آمده است: البته این دورنما برای موفقیت جریان مستقل سیاسی کشور نیز هنوز روشن نیست و باید منتظر تحولات آینده بود. دولت و دستگاه سیاست خارجی آن نباید به تهدیدات و خط و نشان کشیدنهای افراطیون اهمیتی بدهند ازجمله آنگونه که یک فعال با انصاف اصولگرا خبر از آتش تهیه آنان بر علیه شخص وزارت خارجه داده است. دولت آقای روحانی در فرصت نه ماهه باقیمانده هنوز میتواند با تدبیر، امید را به مردم برگرداند.
البته راه درست جلب رضایت مردم از راه توجه جدی به نیازهای آنان و حل مشکلات است تا آنجایی که اختیارش را دارد و هرجا هم نداشت با آنها صریحاً در میان بگذارد. توجه به داخل و همزیستی با جهان خارج رمز موفقیت است و این قطعاً به معنای ندیدن پیچیدگی و شیطنت حاکمان جدید کاخ سفید و اعتماد به آنان نیست.
اگر دستگاه دیپلماسی کشور با استقلال و صلابت راه قبل از ترامپ را دنبال کند و در کار مردم هم بهویژه سفره اقتصادی آنان گشایشی دیده شود، میتوان امیدوار بود که انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ تبدیل به یک حماسه باشکوه شود. این چیزی است که نظام به آن احتیاج دارد و تداوم عزتمند آنرا تضمین میکند و امید است جریانهای مختلف سیاسی و نهادهای انتخاباتی و تأثیرگذار نیز این فرصت طلایی را بفهمند و در آن مسیر حرکت کنند.
کیهان: 6 ماه وقت داریم، تحریم ها را دور بزنیم /باید اصلاحات اقتصادی داشته باشیم
روزنامه کیهان نیز در واکنش به پیروزی بایدن نوشت: شکست دونالد ترامپ، شکست سیاستهای خارجی آمریکا در مقطع «چهار ساله اخیر» هم هست و این یعنی ایران در هماوردی به پیروزی رسیده چرا که معمار سیاست فشار حداکثری میدان را ترک میکند، در حالی که حریف او همچنان هل من مبارز میطلبد و در صحنه مبارزه باقی مانده است.
بدیهی است این به معنای استقبال از بایدن نیست چرا که او نیز در دشمنی و کینهتوزی علیه ایران اسلامی با ترامپ تفاوتی ندارد. بایدن در یادداشتی که برای CNN فرستاده بود تاکید کرده بود که سیاست فشار حداکثری نتوانسته ایران را به زانو در آورد و باید تحریمهای هوشمند نیز به آن افزوده شود! این نکته نیز گفتنی است که طی ۴۱ سال گذشته دموکراتها بیشترین دشمنی و توطئه و تحریم را علیه جمهوری اسلامی ایران اِعمال کردهاند.
آنچه برای حریف در صحنه مبارزه مهم است، شکست طرف مقابل در «میدان» است وقتی حریف میدان را ترک میکند و یا زمان را از دست میدهد، این برای طرف مقابل پیروزی به حساب میآید. در خود آمریکا و میان مقامات این کشور مطرح بود که در دوره ترامپ فشار آمریکا بر ایران متراکم گردیده و دامنه این فشار به هر فرد و یا شرکت خارجی که در مظان همکاری با ایران بود هم رسید و لذا بسیاری از راههای ورود کالا به ایران و یا خروج کالا از ایران مسدود گردید.
شکست ترامپ در انتخابات دور دوم، از حیث شکست یک مقطع از سیاستهای ضدایرانی آمریکا برای ما بسیار مهم است و میتواند یک دستاورد بزرگ هم تلقی شود. در این فضا دولت جمهوری اسلامی باید از فرصت حدود شش ماههای که تا تثبیت دولت جدید آمریکا پیشرو دارد، حداکثر تلاش خود را برای رفع محدودیتهای قبلی و دورزدن تحریمها به کار گیرد چرا که آمریکا با ضعیفترین دوران حاکمیت خود روبهروست و بسیاری از کشورهای طرف تجارت ایران مانند گذشته حاضر به پذیرش دستورات دیکته شده آمریکا نیستند.
الان زمان آن است که دولت از شرایط فشل آمریکا برای کاهش فشارهای موجود بر ملت ایران استفاده نماید و همه ظرفیت خود را برای آن بسیج کند.
قطعاً این شکست -بخوانید شکست آمریکا- برای جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت، خوشایند خواهد بود. شکست اخیر آمریکا، از نظر یمنیها به مثابه شکست «سعودی متجاوز» نیز هست کما اینکه برای فلسطینیها شکست ترامپ به معنای شکست نتانیاهو و شکست سیاستهای ضدفلسطینی که در قالب معامله قرن، یا الحاق کرانه باختری و یا انتقال سفارتخانهها از تلآویو به بیتالمقدس دنبال شد هم مطرح است. در لبنان شکست ترامپ به معنای شکست جبهه آمریکایی سعودی فعال در این کشور نیز تلقی میشود. شکست قاتل خبیث سردار سلیمانی برای جمهوری اسلامی به خصوص یک نتیجه خوب به حساب میآید. این شکست از یک سو به ما فرصت میدهد تا با بهرهگیری از آمریکای فشل و گرفتار در مشکلات عدیده، فشارهای کنونی را با برنامهریزی درست از بین ببریم و از سوی دیگر شکست سیاست «فشار حداکثری» اعتماد هیئتحاکمه جدید آمریکا به این سیاست را کاهش میدهد و این برای ما در فضای بینالمللی هم وضع بهتری را رقم میزند.
البته در نهایت همانطور که دستاوردهای ما مرهون مقاومت و برنامهریزی درست ما بوده، از این پس نیز میزان موفقیت جمهوری اسلامی و ملت ایران به میزان مقاومت، خوداتکایی و اصلاحات اقتصادی بستگی دارد.
مگر معجزه یا نبوغی صورت بگیرد .
اگر مرد بودید در این چهار سال دوره ترامپ کشور را اداره میکردید
بایدن=اوباما+ترامپ
َشما کیهان برعکس میکنید و نا امیدی القآ میکنید! شما کیهان باید کینه توزی
را کنار بگذارید
لذا کدام حزبب یا جریان روش و تاکتیک های رسیدن به اهداف را تنوع میدهند.
اشخاص هم نمایش بازی میکنند. البته شخصیت و ادبیات شخص انعکاس متفاوتی در جهان ایجاد میکند. بخصوص با تأثیر روانی رسانههای جمعی که حرفه ای عمل میکنند.
2 - آنها بدنبال منافع خودشان ( شیطانی یا انسانی) ثبات رویه و انسجام داشته و پرت و پلا نمیکنند.
* ما برای دنیا و آخرت خودمان، اطرافیان، هم حزبیان، هم مذهبان، هم دینان، هم وطنان و جامعه انسانیت بشری چه کرده، چه خواهیم کرد؟!
ترامپ دقیقا خلاف رویه روسای جمهوری قبلی رفتار کرد و انسجام ظاهری امریکا را از بین برد.
خاموش شوند .
البته چین را فراموش کردی اوناهم مشغول چابیدن ،،!؟
مملکت را به دست روانپریشان دادیم
این ضربه که بی وقفه خورد بر سر ما
سنگیست که خود به دست ایشان دادیم
البته اگر دوستان شما باز از دیوار یه سفارت بالا نرن و سفارت به آتیش نکشن.
آرام شدن روابط میان ایرا ن و آمریکا فقط به ضرر اسراییل و عربستان هست, حالا هی بر طبل مرگ و دور زدن تحریم و ضدبت با همه دنیا بکوبید.....
بعد اینجوری نباشه که ما نقد بدیم و اونا نسیه
برجام تجربه خوبی بود که متاسفانه طرف مقابل زد زیرش.
این دفعه چطور مذاکره کنیم که سرمان کلاه نرود؟
حالا هی بگید کاسبان تحریم مخالف برجام هستن ؛ کاسبان تحریم واقعی کسانی هستند که با فریب مردم هشت سال مردم از اونها رای گرفتن ، همونها که ارز ۴۲۰۰ رو تصویب و حیف میل کردن پس بدوید دنبال گلابیهای برجام
واقعا عده ای چقدر خام هستند
شده دشمن
سایر کشورها که همه گوش بفرمان آمریکا هستند عملا هیچ اند وهیچ
حتی روس وچین !شده اند دوست!
یاد این ضرب المثل قدیمی بخیر که حیف شده!
دوست ودشمنت را خوب بشناس!؟
مثال: پیش بینی می کنند که چند ماه بعد فلان کشور دشمن ایران می شود
بعد از این پیش بینی به سفار همان کشور حمله می شود و پیش بینی درست از آب در می آید
دست مریزاد