کد خبر: ۶۸۲۵۸۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۵
وزیر علوم استفاده از دانش آموختگان دانشگاه ها در آموزش و پرورش را خواستار شد

نامه وزیر علوم به رهبری

وزیر علوم بر ضرورت بهره‌مندی از دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه های کشور برای تقویت کادر علمی و آموزشی مدارس تاکید کرد و گفت: وزارت آموزش و پرورش می‌تواند علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به گزینش نیروهایی که حداقل ۴ سال در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده اند، اقدام کند.
نامه وزیر علوم به رهبری
آفتاب‌‌نیوز :

منصور غلامی ضمن بیان این مطلب درباره جزییات نامه نگاری اخیر خود با مقام معظم رهبری در این خصوص اظهار کرد: تهیه و ارسال نامه خدمتِ رهبر معظم انقلاب با توجه به اهمیت آموزش و تربیت نیروی انسانی متعهد، توانمند و صالح برای وزارت آموزش و پرورش که هوشمندانه و عالمانه در فرمایشات اخیر معظم له در دیدار با مسئولین محترم آن وزارت و دانشگاه فرهنگیان مورد ابرام و تأکید بود؛ صورت گرفته است.

وزیر علوم با بیان اینکه "باور ما این است که دانشگاه فرهنگیان با هدف تربیت نیروی انسانی مبتنی بر آموزه های وحیانی و فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی، به منظور تامین نیروی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است"، تصریح کرد: موضوع اصلی پیشنهاد شده در نامه، تاکید بر استفاده از مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان برای فعال تر کردن ظرفیت های موجود در تامین نیروی انسانی متخصص و متعهد، روزآمد و شایسته برای وزارت آموزش و پرورش است که این مهم می تواند در کنار نیروهایی که دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی برای این منظور تربیت می کنند، مورد توجه قرار گیرد.

غلامی اضافه کرد: دانشگاه‌های کشور در شرایط فعلی توانایی بالایی را در تأمین نیروهای توانمند (به لحاظ علمی)، متعهد و دلسوز دارند؛ در صورتی که این موضوع به شیوه ای جدی در دستور کار قرار گیرد، وزارت آموزش و پرورش می‌تواند علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم، با هماهنگی این وزارت و با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به گزینش نیروهایی که حداقل ۴ سال در دانشگاه های معتبر تحصیل کرده و شایستگی‌های علمی و اخلاقی لازم را از خود نشان داده‌اند، اقدام کند.

وزیر علوم پیشنهاد کرد: دانشگاه فرهنگیان با حرکت در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت معلم شایسته، در چارچوب مفاد ماده ۲۸ اساسنامه با برگزاری دوره‌های یک ساله یا بیشتر، شایستگی معلمی آنها را برای خدمت در آموزش و پرورش آماده کند.

بر اساس اعلام وزارت علوم، غلامی به بیان ویژگی های دیگر مطرح شده در طرح پیشنهادی خود پرداخت و افزود: با اتخاذ این تدبیر می‌توان با تکیه بر ظرفیت‌های دانشگاهی موجود در کشور و دانش‌آموختگان شایسته‌ای که هم‌اکنون آمادگی خدمت دارند، ضمن تأمین نیروی انسانی کارآمد، هزینه‌ها و زمان مورد نیاز برای تربیت معلم و تأمین کادر وزارت آموزش و پرورش را کاهش داد و این امر می تواند ترغیب به تحصیل در رشته های علوم پایه که بایسته ای مهم و مورد تأکید معظم له است؛ نیز در پی داشته باشد.

به گفته وزیر علوم، "افزون بر این با این اقدام می‌توان بخش مهمی از مأموریت دانشگاه فرهنگیان را علاوه بر پذیرش دانشجو معلم از سطح دیپلم به سمت آموزش شایستگی‌های معلمی (در بدو ورود و ضمن خدمت) سوق داد و از توسعۀ غیرکارشناسی آن در جهت رفع نیاز انبوه مقطعی اجتناب کرد. مراتب برای دستور هرگونه اقدام به استحضار می رسد."

وزیر علوم منظور خود را از ارسال نامه به رهبری تشریح کرد

منصور غلامی در خصوص انتشار نامه خود به رهبری در مورد لزوم به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور در تامین نیروی آموزشی مورد نیاز آموزش و پرورش گفت: متاسفانه از نامه بنده به محضر مقام معظم رهبری، سوء برداشت شده است.

وی ادامه داد: اولاً همانطور که در مطلع نامه آورده شده، به هیچ وجه نظر به کم‌رنگ شدن جایگاه دانشگاه فرهنگیان نبوده. ثانیاً بحث استفاده از نیروی انسانی تحصیل کرده موجود که همزمان مسئولین کشور، دغدغه اشتغال آن‌ها را هم دارند، بوده که بکارگیری آن‌ها در یک مقطع چند ساله مشکل تامین انبوه معلم مورد نیاز آموزش و پرورش را هم حل خواهد کرد. ثالثاً اعلام نظر کارشناسی به عدم لزوم گسترش کمی دانشگاه مذکور با تمام محدودیت‌هایی است که در ابعاد مختلف در این رابطه وجود دارد.

وزیر علوم تاکید کرد: نکته آخر اینکه عزیزانی که ابراز نگرانی کرده‌اند، قبل از اینکه حضرت آقا نامه را دریافت و ملاحظه بفرمایند، اینهمه واکنش منفی نشان داده‌اند. بنده همان‌روز و بلافاصله در مصاحبه‌ای که در رسانه ها و از جمله صدا و سیما هم پخش شد، توضیح دادم که منظور توقف روال جاری فعالیت‌های دانشگاه فرهنگیان نبوده و نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
0
0
کنکور را حذف کنید تا دست واسطه ها کوتاه شود نتوانند سو استفاده کننده وحقه بازها از کنکور سو استفاده کنند .دست اموزشگاه های ازاد کوتاه شود وکنده شوند از این کنکور این روشهای مزخرف تست زنی برداشته شودوصدا وسیما اینقدر تبلیغ کنکور را نکند.تا کی خانواده ها استرس فرزندانشان را داشته باشند .اینقدر ظرفیت دانشگاهها ره در رشته های پزشکی و دندا نپزشکی وداروسازی افزایش بدهید تا ابهت این ریشه در جامعه از بین برود واشتیاق برای این رشته ها کمتر شود.وکسی بخاطر درآمد این رشته ها تمایل نداشته باشد برود دنبا این رشته ها .این رشته هارا با افزایش ظرفیت در دانشگاههای مختلف از انحصاری شدن در بیاورید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
0
0
وزیر علوم باید کار خودشو بکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
0
0
فرا خوانهای دانشگاه علمی کاربردی برای جذب مدرس الکی است نمی دانیم چرا وزارت علوم مجوز جذب مدرس به دانشگاه علمی کاربردی نیمدهد درحالیکه قبول شدگان فراخوانها هنوز توانستند حتی یک واحد درسی در مراکز اموزشی جامع علنی کاربردی تدریس کنند وقتی مراجعه میکنند به مراکز اموزشی به انها گفته میشود ما خودمان مدرس داریم یک مشت مدرس فوق لیسانس که با پارتی حتی رئیس گروه هم شده اند ولی جا برای تدریس مدارک دکتری ندارند بسیا متاسفیم که مدارک دکتری نمی توانند در مراکز اموزشی علمی کاربردی تدریس کنند وجای انها را فوق لیسانس ها اشغال کرده اند.واقعا معلونیست چرا وزارت علوم به دانشگاه علمی کاربردی مجوز جذب مدرس میدهد در حالیکه این دانشگاه اصلانیازی به مدرس ندارد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین