«هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر از امروز با برگزاری سه دیدار به طور رسمی کلید میخورد و در حساسترین بازی، پرسپولیس، مدافع عنوان قهرمانی، باید در تهران و ورزشگاه آزادی به مصاف شهرخودرو برود. با این حال و بدون در نظر گرفتن اهمیت این بازی، دیدار حساس این هفته از رقابتهای فوتبال را فردا، تیمهای پیکان و استقلال برگزار میکنند؛ نه این که این بازی مهمترین بازی هفته چهارم رقابتها باشد؛ بلکه حساسیتش از آن نظر است که قرار شده مهدی سیدعلی، داوری این دیدار را بر عهده بگیرد.
شاید اگر هر زمان دیگر یا هر بازی دیگری بود، این که کدام داور برای استقلال بخواهد سوت بزند، اهمیتی نداشت ولی این داستان کاملا متفاوت است. تفاوتش هم برگرفته از جنجالی است که تیر همین سال رقم خورد. آن زمان هنوز فرهاد مجیدی سرمربی استقلال بود و تیمش برای برگزاری رقابتهای لیگ بعد از ایامی که کرونا وقفه به وجود آورد، راهی اهواز شد تا با فولاد دیدار کند. استقلال در آن بازی با نتیجه دو بر یک شکست خورد؛ در دیداری که علی کریمی و فرهاد مجیدی به عنوان بازیکن و سرمربی از استقلال با دریافت کارت قرمز از مهدی سیدعلی، اخراج شدند. شکست در آن بازی، پایهگذار جنجالی جدید در فوتبال ایران بود و اتهاماتی عجیب و غریب از سوی فرهاد مجیدی، سرمربی وقت استقلال به سیدعلی، داور آن بازی، زده شد.
فرهاد مجیدی در همان دیدار و زمانی که از سیدعلی کارت قرمز گرفت، جملات تندی را بر زبان آورد که به نقل از یکی، دو خبرگزاری، به سیدعلی گفته بود: «ویلای شمال ندارم که بخواهم به تو بدهم!» اگرچه آن جملات زیاد بازگو نشد ولی پُستی که فرهاد مجیدی بعد از آن بازی در اینستاگرام گذاشت، جنجال بهوجودآمده را گستردهتر کرد. مجیدی نوشت: «ویلای امیردشت...! کار در شهرداری به کمک فامیل...! عضو رایگان مدرسه فوتبال...! معرف ویزای اسپانیا...! شام و ناهار در رستوران تهرانسر...! تکوتنها هستم اما هرگز مقابل بیعدالتی سکوت نمیکنم. مردم خیلی زود متوجه حقیقت خواهند شد.»
اتهاماتی که مجیدی به سیدعلی وارد کرده بود، سنگین به نظر میرسید. او همزمان یکی از نزدیکان جواد نکونام، سرمربی فولاد را هم وارد چرخه این اتهامات کرد و وعده داد که دیگر سکوت نمیکند تا مردم متوجه حقیقت شوند.
بر خلاف فرهاد مجیدی که حملهای تندوتیز به سیدعلی داشت، داور آن مسابقه تلاش کرد به حواشی دامن نزند. او اندکی بعد از آن دیدار در گفتوگو با شبکه یک، از تهدیدشدنش از سوی هواداران فوتبال حرف زد ولی گفت نمیخواهد چیزی درباره بحثهای فرهاد مجیدی به زبان بیاورد. «با توجه به این که وارد شدن به این مبحث تولید حاشیه میکند، جواب این سؤال را نمیدهم. سعی میکنم آرامش خودم را حفظ و سکوت کنم. سکوت بهترین پاسخ است و گذر زمان ثابت میکند که شایعات واقعیت داشتند یا خیر ... . در فضای مجازی تهدید میشویم. خیلیها به دنبال آدرس خانه ما میگردند. با افتخار اهل شهرری هستم.» سیدعلی البته به این موضوع هم اشاره کرد که شکایتی از باشگاه استقلال نکرده و سیر مراحل اداری این اتفاقات را به دست دوستان کمیته و دپارتمان داوری سپرده است.
با آن که سیدعلی گفته بود سعی میکند آرامش خودش را حفظ کند ولی در اولین قضاوتش بعد از دیدار فولاد – استقلال بهوضوح نشان داد که تمرکز لازم را ندارد. او در جریان دیدار گلگهر سیرجان و شهرخودرو، پس از این که پرتاب اوت بلند بازیکن شهرخودرو به خلعتبری (بازیکن وقت شهرخودرو) رسید، با اعلام کمکداور به اشتباه آفساید این بازیکن را گرفت که بلافاصله با اعتراض بازیکنان شهرخودرو متوجه اشتباه خود شد اما او موقعیت خوب تیم مشهدی را از آنها گرفت و شانس آورد که آن دیدار با برتری مشهدیها همراه شد تا مانند دیدار فولاد و استقلال دوباره فشار روی او افزایش پیدا نکند.
با این حال و بر خلاف ادعاهای مربوط به فرهاد مجیدی که گفته بود تنهاست، ولی سکوت نمیکند و بهزودی حقایق مشخص خواهد شد، با وجود گذشت بیش از ۱۶۰ روز از آن اتفاق، هرگز مورد کوچکی از آن اتهامات گسترده روشن نشد! فرهاد مجیدی نه سند و مدرکی مبنی بر ویلای امیردشت و ویزای اسپانیا رو کرد و نه این که فدراسیون فوتبال پاسخ روشنی به اتفاقات رخداده نشان داد. در واقع هرگز مشخص نشد که آیا کمیته اخلاق به اتهامات سنگین مجیدی ورود کرده یا خیر. البته با توجه به این که هیچیک از طرفین با محرومیت مواجه نشدند، به نظر میرسد مثل بسیاری از پروندههای دیگر، فدراسیون فوتبال از کنار این موضوع هم بهسادگی عبور کرده است. واقعیت این است که اگر در این بین حرفهای مجیدی مستند بود، باید سیدعلی محروم میشد و اگر حرفهای مجیدی بیپایه و اساس بود، باید به دلیل افترا با او برخورد میشد. ناگفته مشخص است که هیچکدام از این اتفاقات رخ نداده، چون فرهاد مجیدی تا پایان فصل در استقلال ماند و سیدعلی هم به قضاوتش ادامه داد.
با فاصلهگرفتن از آن اتفاقات، پای فرهاد مجیدی بعدها دوباره به داستانهای جنجالی کشیده شد، همین یکی، دو هفته قبل بود که نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، فرهاد مجیدی را متهم به این کرد که نامش چند بار در فهرست ارزبگیران دولتی آمده است.
اگرچه فرهاد مجیدی خیلی سریع ادعای مطرحشده را تکذیب کرد ولی فردای آن روز، عنوان شد که سند و مدرکش موجود است و فرهاد مجیدی برای دریافت ارز برای شرکتی که با او همکاری میکرده، مراجعه کرده است. نکته مشترک این دو پرونده جنجالی این است که وضعیت مشخصی برای سرنوشت آنان در دست نیست. همان قدر که اتهامات فرهاد مجیدی درباره سیدعلی بدون پیگیری ماند، اتهاماتی که نماینده مجلس هم به فرهاد مجیدی زده، فعلا بدون نتیجه مانده است تا سرنوشت دو پرونده جنجالی که تقریبا ۱۵۰ روز زمان آنها را از یکدیگر جدا کرده، مبهم باقی بماند.
اما مورد مشخص این که مهدی سیدعلی قرار است فردا برای استقلال بعد از قریب به ۱۶۰ روز از آن اتفاق جنجالی سوت بزند؛ با این تفاوت که دیگر خبری از فرهاد مجیدی نیست که داستان داغ ویلای امیردشت مجددا سوژه شود.»