کد خبر: ۶۸۴۸۵
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۸۶ - ۱۴:۴۲
دانشجو خطاب به کاندیداهای مجلس :

نباید هر ناشدنی را به مردم قول داد

آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب : کامران دانشجو استاندار تهران اظهار داشت که اگر در نظام اسلامی زندگی می کنیم باید در چارچوب اسلام گام برداریم و نباید هر ناشدنی را به مردم قول داد و سفره های آنچنانی پهن کرد و برای اینکه دو تا سه رای بالا و پایین شود همه چیز را زیر سئوال ببریم.

دانشجو در همایش مسوولان اجرایی انتخابات مجلس هشتم که صبح شنبه برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه برگزاری انتخابات مجلس هشتم قرار داریم، با مسئله ثبت نام ها و بررسی صلاحیت ها وارد مرحله ای می شویم که انتخابات به مهمترین مسئله کشور تبدیل می شود، به گونه ای که سایر مسائل را تحت الشعاع خود قرار می دهد.

وی افزود: در تهران و سایر شهرهای کشور برای برگزاری انتخابات مجلس هشتم آمادگی کامل وجود دارد و با توجه به تجربه ای که در انتخابات گذشته داریم انتخابات را باید به گونه ای برگزار کنیم تا اعتماد مردم جلب شود.

وی با اشاره به اینکه امسال با نام سال اتحاد ملی نامیده شده است، خاطر نشان کرد: برگزاری یک انتخابات مطلوب و سالم می تواند باعث نشاط، شادابی، اقتدار، عزت و سربلندی ایران اسلامی باشد و این امر می تواند یکی از موثرترین راه ها برای اتحاد ملی را رقم بزند.

استاندار تهران با طرح این سئوال که انتخابات مطلوب و سالم چه شاخص هایی دارد و کدام انتخابات می تواند در مسیر اتحاد ملی قرار بگیرد و انسجام را ایجاد کند، اولین شاخص را قانونگرایی برشمرد و افزود: تمامی عوامل موثر در امر انتخابات باید منطبق بر قانونگرایی حرکت کنند زیرا قانونگرایی یکی از شاخص های مهم برگزاری انتخابات سالم از سوی مجریان است.

دانشجو اظهار داشت: قانونگرایی از سوی مجریان انتخابات به این معناست که نگاه سیاسی و حزبی را در این موضوع مهم کنار بگذاریم و در مسئله اجرا و برگزاری انتخابات هیچگونه نگاه، سرویس و خدمات ویژه ای را برای کسی قائل نباشیم و اگر خدماتی هست باید برای همه یکسان باشد.

وی در ادامه، شاخص دوم برگزاری انتخاباتی مطلوب و سالم را در رقابت سالم دانست و افزود: باید فضا را برای رقابت سالم فراهم کنیم، چرا که انتخابات بدون رقابت معنای اصلی خود را از دست می دهد، بنابراین وجود رقابت یک اصل است.

استاندار تهران ادامه داد: رقابت سالم یعنی حرکت کردن در چارچوب قانون اساسی و شرع مقدس، یعنی اینکه کاندیداها، خود را در چارچوب قانون به مردم معرفی کنند.
وی خاطر نشان کرد: اگر کسی بخواهد به عنوان رئیس دولت مطرح باشد و یا به مجلس و سایر ارکان نظام ورود پیدا کند باید این اصول را رعایت کند، چرا که چنین شخصی می خواهد ارزش های اسلامی را پیاده کند و این یک امر مقدس است.

دانشجو تصریح کرد: افرادی که میلیاردها تومان در انتخابات گذشته هزینه کرده اند اکنون سخنانی به زبان می آورند که تعجب همگان را برمی انگیزاند و لذا اگر ناظران در گذشته درست نظارت می کردند باید متوجه می شدند که این کاندیداها این پول ها را از کجا آورده اند.

وی تاکید کرد: در این مسیر از هر پولی نباید استفاده شود و در انتخابات نمی توان از هر پوستری استفاده کرد و هر شعاری را به زبان آورد.

دانشجو افزود: اگر در نظام اسلامی زندگی می کنیم باید در چارچوب اسلام گام برداریم و نباید هر ناشدنی را به مردم قول داد و سفره های آنچنانی پهن کرد و برای اینکه دو تا سه رای بالا و پایین شود همه چیز را زیر سئوال ببریم.

استاندار تهران تصریح کرد: نباید در انتخابات حرکت تصنعی داشت بلکه کاندیداها باید همانگونه که هستند خود را به مردم معرفی کنند نه آنگونه که مردم دوست دارند.

دانشجو در ادامه شاخص سوم در برگزاری انتخاباتی مطلوب و سالم را حاکمیت اخلاق عنوان کرد و گفت: ما درصددیم یک جامعه اخلاقی را بنا کنیم، بنابراین اگر در جامعه اخلاق حاکم نباشد در جامعه لاابالی گری حاکم می شود. همچنین اگر اخلاق در فرهنگ و علم حاکم نشود، علم، ابزاری برای سلطه می شود و این امر خیانت به علم است.

استاندار تهران افزود: کدام بداخلاقی بدتر از این است که مدام به سیاه نمایی و بهانه جویی بپردازیم .

دانشجو یکی دیگر از مسائل مهم در انتخابات را رعایت اصل بی طرفی مجریان انتخابات خواند و تصریح کرد: مجریان، باید اصل بی طرفی را رعایت کنند و برای آنان نباید متعلق بودن کاندیدایی به گروه و جناح خاصی مهم باشد.

استاندار تهران باید بعدی در امر انتخابات را رعایت عدالت در بررسی صلاحیت ها دانست و گفت: مهمترین اصلی که همه ما باید در انتخابات آن را مدنظر قرار دهیم، عملکردهایمان است.

وی متذکر شد: فرایند انتخابات باید افزایش امید و اتحاد ملی در میان مردم باشد.

دانشجو همچنین افزود: با این بایدها، نبایدهایی هم مطرح است که پرهیز از تخریب چهره نظام و سیاه نمایی کردن از جمله آنهاست. این نبایدها با اتحاد ملی، اقتدار و سربلندی کشورمان همسویی ندارد.

استاندار تهران در ادامه نقد را متفاوت از سیاه نمایی دانست و گفت: به بهانه نقد نمی توان به سیاه نمایی و بهانه جویی پرداخت چرا که این امور با نقادی متفاوت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین