محمدجواد حق شناس، رئیس کمیسیون فرعی نام گذاری شورای شهر تهران در واکنش به حواشی پیش آمده در خصوص نامگذاری خیابانی بنام استاد شجریان در پیامی توئیتری نوشت:
"پس از شهادت شهید فخری زاده شورای شهر تهران به احترام این شهید والا مقام نام خیابان صنایع در منطقه یک (محل کار وی)را با قید فوریت به نام ایشان نامگذاری کرد.
بیش از ۴۵ درصد نامگذاری های این دوره به نام شهیدان سرافراز میهن بوده است.
انتظار رواداری به نمادهای جامعه خواسته زیادی نیست."
مجید فراهانی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در پیام توئیتری خود نوشت:
"نامگذاری خیابان شجریان اردیبهشت جاری مسیر قانونی خود را کاملا طی کرده است.
نیمی از نامگذاری های شورای پنجم به نام شهدا بوده و دوقطبی سازی کاذب شهدا-شجریان را جفا به شهیدان مظلوم می دانم.
خیابان شجریان در منطقه ۲ و شهید فخری زاده جنب وزارت دفاع هر دو تثبیت شده خواهند ماند."
علی اعطا، سخنگوی شورای شهر تهران نیز در رشته توییتی با اشاره به حواشی پیش آمده در خصوص تابلو خیابان استاد شجریان نوشت: "خود من فرزند شهید هستم و می توانم احساسات و عواطف پدر شهیداحمدی روشن را درک کنم؛ گلایه از آنان است که با تحریک احساسات پدر داغدیده این شهید عزیز، دوقطبی "شهدا-شجریان" ایجاد کرده اند."
"اسفبارتر از عمل فیزیکی مخدوش کردن تابلوی شجریان، کار کسانی است که به چنین تقابلهای دوتایی و دوقطبیسازیها دامن میزنند و عواطف و احساسات برخی را تحریک میکنند و شکافهای اجتماعی جعل می کنند."
"کدام ارزش به اندازه نام و یاد شهدا، مورد وفاق همه ایرانیان است؟و نیز کدام هنرمند محبوبیتی همچون شجریان در میان درصد بالایی از ایرانیان دارد؟ دوگانه شهدا یا شجریان، دوگانهای غیرواقعی و جعلی است. به عنوان نماینده همه مردم تهران در شورا، درخواست دارم ضمن پایبندی به مصوبه شورا و احترام به اقدام شهرداری بر مبنای تصمیم شورا، به تقابل ها و دوقطبی ها دامن زده نشود."