خبرنگار روزنامه "فایننشال تایمز" در گزارشی با اشاره به رونق گرفتن کار عطاریها در دوران شیوع کرونا مینویسد: "احمد کربلایی" عطاریای را اداره میکند که ۲۰۰ سال سابقه دارد و گیاهان دارویی میفروشد. یکی از گیاهان دارویی او "امام کاظم" نام دارد که برگرفته از نام یکی از امامان شیعه است. این داروی گیاهی شامل رازیانه است که با عسل مخلوط شده است. در این دارو آویشن نیز وجود دارد که از قرن دهم میلادی در طب سنتی مورد استفاده قرار دارد.
به گزارش آفتابنیوز؛ آقای "کربلایی" میگوید روزانه در حدود ۵۰ مشتری به عطاری او میروند و داروی امام کاظم را خریداری میکنند. او نوعی از آویشن را نیز میفروشد که میگوید برای درمان بیماری آسم مفید است.
او میگوید اکنون این آویشن را به بیماران مبتلا به کرونا میفروشد.
دکتر "رژا رحیمی" که در زمینه طب سنتی در دانشگاه تهران فعالیت میکند میگوید طب سنتی ریشه در فرهنگ ایرانی دارد و از کودکی هر فرد ایرانی داروهای گیاهی را در کنار داروهای شیمیایی مصرف کرده است".
"فایننشال تایمز" در ادامه مینویسد: "طب سنتی به گرمی و سردی مزاج و گرمی و سردی عناصر مرتبط است. اکنون با شیوع کرونا فروش داروها و گیاهان سنتی گرم افزایش یافته است. با این حال، این موضوعی چالشبرانگیز است.
اخیرا یک فرد روحانی تجویزی را درباره روغن بنفشه انجام داده است. برخی رد کردن علوم درمانی غربی از سوی او را ناشی از تعصب این فرد میدانند.
"نسرین" یک شهروند بازنشسته ۵۵ ساله میگوید: "حرفهای او درباره روغن بنفشه مضحک هستند".
با این وجود، عدهای دیگر از مردم نیز معتقدند که طب مدرن و داروهای شیمیایی موثر نیستند و به همین خاطر به عطاریها روی آوردهاند.
دکتر "مهرداد کریمی" معتقد است که طب سنتی باید به طور اصولی و آکادمیک آموخته شود. او معتقد است طب سنتی پارسی، چینی و هندی در این صورت میتوانند کارآمد باشند".