سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی معاون هماهنگکننده پلیس راهور پایتخت در استودیو«شهرامن» در خصوص تردد خودروهای دودزا اظهار داشت: با توجه به افزایش میزان غلظت آلاینده ها در هوا بخشی از این آلودگی به تردد خودروها در سطح شهر مرتبط بوده و بر این اساس خودروها باید دارای معاینه فنی باشند.
وی گفت: اگر خودرویی دارای معاینه فنی نباشد نباید در سطح شهر تردد داشته باشند؛ از طرفی خودروهای دودزا به محض رویت توسط مأموران پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.
معاون هماهنگکننده پلیس راهور تهران با بیان اینکه یکی از اولویتهای پلیس راهور تهران بزرگ برخورد با وسایل نقلیه دودزا است، تصریح کرد: در صورت مشاهده خودروهای دارای نقص فنی برخورد صورت گرفته و پس از توقف و اعمال قانون خودروهای آلاینده، پلاک خودرو اخذ خواهد شد.
سرهنگ بهرام آبادی افزود: پس از اخذ پلاک و دادن پلاک اعزام به تعمیرگاه، پلیس راننده را ملزم به رفتن به تعمیرگاه کرده و راننده مکلف است که در اولین فرصت به تعمیرگاه مراجعه کرده و نسبت به رفع نواقص خودرو از جمله آلایندگی اقدام کند.
وی گفت: بعد از رفع نقص راننده می تواند جهت دریافت پلاک خود به اداره اجراییات پلیس راهور تهران بزرگ مراجعه و بعد از آنکه رفع نقص خودرو به تایید کارشناسان پلیس راهور رسید و سلامت آن از نظر زیست محیطی و نقص تایید شد پلاک به راننده تحویل داده خواهد شد.
سرهنگ بهرام آبادی گفت: راننده با پلاک اعزامی به تعمیرگاه نمی تواند به صورت روزانه در سطح شهر تردد کند؛ بنابراین باید بعد از دریافت پلاک به تعمیرگاه مراجعه و نسبت به رفع نواقص خودرویی اقدام نماید.
معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به بسترهایی که فراهم شده است خودروهای فاقد معاینه فنی به صورت مکانیزه توسط دوربین ها اعمال قانون شده و به مبلغ ۵۰ هزار تومان جریمه میشوند.
وی ادامه داد: در مجموع همه خودروهاو موتورسیکلت ها که به هر شکلی آلاینده هستند و در بحث آلودگی شهر تهران و محیط زیست تاثیر و نقش دارند حتما توسط پلیس کنترل می شوند که خودروهای سنگین در این طرح بیشتر هستند چراکه بیشتر آلودگی هوا را موجب شده و به همین سبب طبق نظر کمیته کاهش آلودگی هوا از هفته گذشته تاکنون تردد خودروهای سنگین را به صورت شبانه روزی محدود شده و نمی توانند در شهر تهران تردد کنند.
وی گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۱۸ هزار خودروی دودزا در سطح شهر تهران شناسایی و مورد اعمال قانون قرار گرفته اند.
سرهنگ بهرام آبادی گفت : هدف از طرح موتوریار جنبه آموزشی آن است که در ۶۰ نقطه با استفاده از طرفیت رانندگان موتورسیکلتی که مرتکب تخلف می شوند اجرا میشود.
ویخاطرنشان کرد: در این طرح موتورسواران متخلف با تجهیزاتی که در اختیار آنها قرار می گیرد به پلیس کمک کرده و به دیگر راکبین موتورسیکلت تذکر می دهند.