احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در جریان حضور در جلسه بازگشایی پاکات مزایده عمومی محدودههای اکتشافی، مجوز برداشت، گواهی کشف و پروانههای بهرهبرداری معادن سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: مهمترین مزیت سیستان و بلوچستان ترانزیت و تجارت و دومین مزیت آن معدن است که در زمینه معادن رشد و توسعه در همه ابعاد طی سالهای اخیر شتاب بیشتری گرفته و امسال به ظهور رسیده است.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بخشی از معادن سیستان و بلوچستان در کشور و در دنیا نقشآفرینی خواهند کرد، مانند معادن مسی که در استان شناسایی شده که به زودی رونمایی خواهد شد. یک معدن طلا در استان به نتیجه رسیده که دارای پروانه بهرهبرداری است و عملیات استخراج آن آغاز شده که تاکنون 400 میلیارد ریال سرمایهگذاری در این معدن انجام شده و نهایتاً بیش از سه هزار میلیارد ریال در این معدن سرمایهگذاری خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، وی بیان کرد: با مطالعاتی که صورت گرفته، سیستان و بلوچستان دارای معادن غنی طلا در مناطق مختلف از جمله در اطراف کوههای تفتان و بزمان است؛ یکی از معادن که در منطقه تفتان توسط شرکت شستا به بهره برداری رسیده که با برآوردهای انجام شده 25 تن طلای خالص میتوان از آن استخراج کرد؛ البته با اضافه شدن ذخیره طلای این معدن به دخایر طلای کل استان، تاکنون ذخایر طلای کشف شده استان به 38 تن افزایش پیدا کرده است.
موهبتی اضافه کرد: امیدواریم سال آینده معادن دیگری هم که مطالعات آن انجام شده به نتیجه برسد و انشاءالله سال 1400 سال طلایی استان سیستان و بلوچستان خواهد بود. سایر معادن فلزی نیز در استان شناسایی شده و سرمایهگذارن مختلفی در این ارتباط جذب شدهاند و مجموعههای شناخته شدهای از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره )، مس سرچشمه و شستا در بحث سرمایهگذاری در معادن استان تفاهمنامههایی امضاء کردهاند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با سرمایهگذاریهای چند هزار میلیارد تومانی که سازمانها و شرکتهای معتبر در استان در بخش معدن انجام میدهند، مطمئن هستیم که سال 1400 سالی خوب برای بخش معادن در استان است. در حوزه جذب سرمایهگذاری در استان باید به پیوست اجتماعی هم توجه شود که در این زمینه نگرانی نداریم چرا که سرمایهگذاران به این موضوع توجه میکنند.
البته من کرمانشاهی هستم
من سیستانی نیستم ولی میخواهم خرج خودشان بشه
خرج بشه چون وضعیت مالی این شهر خیلی بد است و معادن در همین شهر است چرا باید در شهر دیگری خرج شود؟
با احترام موسوی از گرگان
مثل خوزستان که نفتش خرج خودش نمی شه
دوتا استان ثروتمند و مظلوم
تمام جا رفتم تو تمام جاها و هر جا رفتم
ب جایی نرسیدم طلا باشه بلوچ همان بدبخته
هر چند ایلامی هستم
التماس تدبر
حالا هم با کشف این گنج ؛ گرانی های بیشتری برای مردم به ارمغان خواهد آورد
شک نکنید تجربه نشان داده
این استان و کشور اگه کلش پر از معدن طلا باشه هیچ کس به فکر مردم نیست فقط به فکر چپاول و جیب و ماشین آخرین مدل آقا زاده ها هستن زابل که نسبت به بلوچستان خیلی بهتر و اباد تره اما هم وطنای بلوچمون دارن اونجا با هزار مکافات زندگی میکنن حق اونا خوردن نداره ای کاش میشد خرج هم وطنامون بشه اما طبق روال همیشگی
و ملت مظلوم مستضعف ایران فقیرتر میشوند و پدر و مادران بیشتری شرمنده خانواده میشوند !!!!!!!
شما ببینید چه سازمان و نهادهایی دست گذاشتهاند بر روی این معادن طلای استان سیستان و بلوچستان بعد قضاوت کنید ؟؟؟؟؟