مردم آزاده جهان - پس از سلام و تحيت:
انفجاراتی که پيوسته در کشورهای عراق، افغانستان، يمن، اسپانيا، کنيا و ساير کشورها و اخيرا در شهر لندن انجام شده و موجب کشته و زخمی شدن بسياری از انسانهای بیگناه شده است به طور قطع با هيچ منطق انسانی و با هيچ دين و آيين آسمانی سازگار نيست و مورد انزجار و نفرت هر انسان با وجدان و منصف قرار میگيرد.
اينکه صدها زن و مرد و کودک بیگناه هدف خشم و کينه عدهای از خدا بیخبر واقع و ناجوانمردانه به خاک و خون کشيده شوند، از صحنههای تلخ تاريخ بشريت است که متاسفانه در طول تاريخ بارها تکرار شده است.
از اين مصيبت تاسفبارتر اينکه اين جنايات هولناک به نام اسلام عزيز - دين رحمت و عطوفت - انجام میشود و در اثر آنها امروز جهان اسلام در معرض اتهامی بزرگ قرار گرفته است و افراد و گروههايی که روزگاری آلت دست بعضی قدرتها بودند با سوءاستفاده از مقدسات اسلام، چهره اين دين را - که پيامبرش در قرآن (رحمتللعالمين) (سوره انبيا، آيه ۱۰۷) معرفی شده و يکصد و سيزده سوره قرآن با (بسمالله الرحمن الرحيم) شروع گرديده است - به صورت يک دين خشن و خونريز معرفی میکنند.
اين جانب همانگونه که کرارا يادآور شدهام اکنون نيز رسما اعلام میکنم: اسلام با اينگونه خشونتها و کشتارهای وحشيانه صددرصد مخالف است و عموم مسلمانان جهان از اين جنايات متنفر و بيزار میباشند. اساسا در اسلام ترور محکوم است و براساس حديثی معتبر پيامبر اکرم (ص) از آن با صراحت نهی کردهاند: «نهی رسول الله عن الفتک» و امام صادق (ع) فرمودند: «الاسلام قيد الفتک». (کافی، ج ۷ ، ص ۳۷۵)
کرامت همه انسانها مورد تاکيد قرآن و پيشوايان اسلام قرار گرفته است، در قرآن کريم میخوانيم: «ولقد کرمنا بنی آدم...» (سوره اسراء، آيه ۷۰) و حضرت علی (ع) هنگام گماردن مالک اشتر به حکومت مصر بر حقوق همنوعان غيرمسلمان در حکومت اسلامی نيز تاکيد کرده و فرموده است: «واشعر قلبک الرحمه للرعيه، و المحبه لهم و اللطف بهم... فانهم صنفان: اما اخ لک فی الدين او نظير لک فی الخلق» رحمت و محبت و لطف نسبت به مردم را در عمق دل خود قرار بده، زيرا مردم يا همکيش تو هستند و يا هم نوع تو (نهجالبلاغه عبده، نامه ۵۳).
اين جانب به ملت انگلستان و ساير ملتها يادآور میشوم؛ مبادا در دامی گرفتار شوند که دشمنان اسلام برای تخريب چهره واقعی اسلام و مسلمانان و ايجاد فشار بر مسلمانان ساکن اروپا و آمريکا درست کردهاند و اين جنايات را به نام اسلام و مسلمانان تلقی نمايند. «ولا يجر منکم شنئان قوم علی ان لا تعدلوا، اعدلوا هو اقرب للتقوی» (سوره مائده، آيه ۸) «مبادا پستی و دنائت گروهی شما را به بیعدالتی سوق دهد، عدالت پيشه کنيد که آن به پرهيزکاری نزديکتر است.» نبايد جنايات گروهی مشکوک موجب خروج از مرز عدالت در مورد ديگران شود، همانگونه که ما مسلمانان جنايت برخی از حاکمان مسيحی در طول تاريخ را نسبت به مسلمانان و انسانهای بیگناه، يا جنايات صهيونيستها نسبت به زنان و کودکان فلسطينی را به حساب اديان مسيحيت و يهود نمیگذاريم و اين دو دين آسمانی و پيروان آنها را از اين جنايات مبرا میدانيم، انتظار نداريم پيروان اين اديان رفتار عدهای کجانديش و جنايتکار را به نام اسلام تلقی کنند و مسلمانان بیگناه را هدف انتقام خود قرار دهند.
با وضعيت ناگواری که امروزه تروريسم پيش آورده است و هر روز بیگناهانی را در عراق و افغانستان و آمريکا و اروپا و ساير مناطق به خاک و خون میکشد و ضربههای پیدرپی بر چهره اسلام وارد میسازد، انتظار میرود علمای اعلام و نخبگان کشورها و سازمان کنفرانس اسلامی چارهای بيانديشند و به صرف محکوم کردن لفظی قناعت نکنند و مهمتر از هر اقدامی بايد با يک حرکت عميق، ريشههای تفکری که اسلام و ساير اديان الهی را ابزار خشونت و پايمال کردن حقوق انسانی معرفی میکند خشکاند، و اديان آسمانی را از اين قرائت انحرافی که مشتی جاهل يا مزدور به آن تمسک میکنند نجات داد.
اينجانب ضمن همدردی با خانوادههايی که در اثر اين گونه اعمال تروريستی عزيزان خود را از دست دادهاند از خداوند قادر متعال برای همه ملتهای جهان صلح و آرامش و امنيت و همبستگی را مسالت مینمايم.