آفتابنیوز : آفتاب: نوه حضرت امام خميني رمز پيروزي انقلاب را تلاقي اراده امام(ره) و ملت عنوان كرد و گفت: شرط پيروزي انقلاب شرط دوام آن هم هست به اين معني بپذيريم انقلاب با تلاقي اين دو اراده و تاثير گرفتن از اراده الهي پيروز شده است.
به گزارش خبرنگار سياسي آفتاب حجت الاسلام و المسلمين سيدحسن خميني در سخنان پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران كه در حرم مطهر امام(ره) برگزار شد، افزود: امروز هم در آستانه سالروز پيروزي انقلاب اگر رمز بقايي براي اين انقلاب متصور است، استمداد از اراده الهي و اين است كه خدا را صاحب اين انقلاب بدانيم.
وي گفت: بايد بدانيم كه هرجا من و منيتي پديد آمد از رمز پيروزي الهي انقلاب خارج شدهايم و بدانيم كه هر جا من، رفيق من، دوست من و جناح من آمد از مسير حقيقي انقلاب فاصله گرفتهايم.
سيدحسن خميني خاطرنشان كرد: امروز روز بزرگي است، سالروز ورود امام(ره) به ايران بيشك از بزرگترين روزها در تاريخ معاصر ايران است، روزي كه ايشان با اراده فولادين خود به اين سرزمين آمدند، براي همه ما و هم چنين تاريخ به يادماندني است.
وي خاطرنشان كرد: وقتي تاريخ 12 بهمن را ورق ميزنيم؛ انسان ترديد نميكند كه در آن روزگار دشمنان ملت ما هيچ كدام به هيچ نحو نميخواستند امام(ره) به ايران برگردد. اجلاس سران قدرتهاي آن روز در اروپا شكل ميگيرد، شوروي سابق و اروپا تصميم ميگيرند كه از دولت بختيار حمايت كنند. دولتهاي استكباري درون ايران هم به دنبال اين بودند كه فرصتي براي رژيم شاه فراهم كنند تا اين حكومت را از شورش و آشوب سراسري نجات دهند. آنها به دنبال خريدن فرصتي بودند كه بتوانند از حكومت موقت يا نخست وزير شاه، به عنوان آلت دستي در اين مقطع استفاده كنند.
فرزند يادگار امام(ره) ادامه داد: در آن زمان دسيسههاي زيادي صورت گرفت؛ كساني كه به ظاهر در جرگه انقلابيون بودند را هم اقناع كردند كه با امام(ره) صحبت كنند تا ايشان به ايران نيايند. يا تهديد كردند كه اگر از دولت بختيار حمايت نشود، ارتش كودتا ميكند. حتي تطميعهايي هم صورت گرفت كه برخي جريانات را در دولت وقت دخالت دهند. يا اينكه انتخابات آزاد برگزار ميكنند و شاه دست از سلطنت مطلقه بر ميدارد.
سيدحسن خميني افزود: اراده وسيعي در دل همه دشمنان انقلاب شكل گرفته بود كه آمدن امام(ره) را به ايران به تاخير بياندازند؛ دولت وقت فرودگاه را ميبندد و تهديد ميكند كه ممكن است هواپيما روي هوا منفجر شود، يا اين كه عوامل خودسر به آن حمله كنند. به هر تقدير همه در تلاش بودند اين اتفاق نيفتد زيرا ميدانستند نتيجه آنچه خواهد شد. البته اين اراده دشمنان ملت بود كه اين اتفاق صورت نگيرد. اما در اين رخداد اراده ملت بر چيز ديگري تعلق ميگيرد و آن اينكه امام(ره) به ايران باز گردد.
وي يادآور شد: در تاريخ بازگشت امام(ره) به ميهن حوادث ديگري در سراسر كشور اتفاق ميافتد. آخرين فرمانده ارتش شاه در كتابي براي توجيه خود و تبرئه خود از اتهام بيعرضگي و عدم تلاش براي حفظ سلطنت به نمونهاي اشاره ميكند و ميگويد كه در همان روز به ارتش زنجان دستور داده شد براي مقابله با انقلاب مردم تهران به سمت تهران حركت كنند، بعد از 24 ساعت كه آنها بايد به دروازه تهران ميرسيدند، فرمانده آنها اعلام مي كند كه تنها توانستهاند دو كيلومتر از زنجان به سمت تهران بيايند. به اين دليل كه اين خبر در شهر منتشر شده و مردم از شهر و روستا به سمت جاده آمدهاند تا اجازه ندهند ارتش زنجان به سمت تهران حركت كند. اين در حالي است كه اراده تودههاي مردم اينگونه هر جرياني مقابل انقلاب را سركوب كرد. يا حادثه دوشان تپه؛ وقتي فيلم امام(ره) را در شهر پخش ميكنند، به مخالفان حمله ميكنند و چند تن از سران گارد شاهنشاهي را به گلوله ميبندند. اين اراده از تك تك روستاهاي ايران شروع شده و در همه شهرها جريان داشت. مانند بند تسبيحي كه مهرههاي سرزمين را به هم بافته است. در 12 بهمن اين اراده همه را به يك شعار ميرساند و آن اين كه امام(ره) بايد برگردد.
نوه امام خميني(ره) گفت: در مقابل اراده مردم اراده دشمنان نيز وجود داشت، اما اين اراده ملت بود كه به منصه ظهور رسيد. بعد از آن هم در صحنههاي زيادي اراده مردم را شاهد بوديم. در طول انقلاب و دفاع مقدس نيز هرجا اراده مردم به ميان آمد به تعبير مقام معظم رهبري مانند رودخانهاي خاشاك را شسته و كنارزده است. همين اراده بود كه دفاع مقدس را به پيروزي رساند. اراده مردم از راهگشاترين و حلالترين مسائل براي مشكلات جامعه ماست. البته در اين روز اراده ديگري نيز وجود داشت؛ علاوه بر اين كه دشمنان نميخواستند و ملت ميخواست، اراده سومي وجود داشت و آن اراده امام(ره) و تصميم ايشان به بازگشت بود.
وي خاطرنشان كرد: اگر ما بعد از 30 سال معتقديم اين كار، كار درستي بوده است براي اين است كه وقتي خودمان را در آن شرايط قرار ميدهيم، ميبينيم كه تصميم گرفته شده تاچه حد شجاعانه بود آن هم در شرايطي كه هنوز ارتش شاهنشاهي وجود داشت. همانطور كه در فيلم بازگشت امام(ره) شاهديم در زمان پايين آمدن ايشان از هواپيما، اسلحه به دستان ارتش رژيم مخالف حضور داشتند و هر لحظه ممكن بود اتفاقي بيفتد و تنها اراده آهنين و تصميمي شجاعانه بود كه توانست حادثه 12 بهمن را رقم بزند.
وي تاكيد كرد: در مراحل مختلف انقلاب آنچه وجود دارد، اين است كه امام(ره) وقتي ارادهاي ميكنند و تشخيصي ميدهند بر تشخيص و اراده خود پافشاري ميكنند. وجه مميزه امام(ره) علاوه بر شجاعت ايشان تشخيص درست است. مومن به نور خدا نگاه ميكند و نور خدا در ظلمات همه چيز را روشن ميكند. در طول تاريخ انقلاب نقاط درخشان زيادي از اين تصميم تحقق پيدا كرده و خلق شده است. نمونه آن شب 22 بهمن است كه اغلب بزرگان انقلاب از امام(ره) خواستند مردم اين شب را بيرون نيايند؛ چراكه ممكن است ارتش كودتا كند، اما امام(ره) تشخيص ميدهد كه مردم بايد در خيابانها باشند وهمين حضور مردم در عرصه اجتماع در شامگاه 22 بهمن تير خلاص رژيم بود.
سيدحسن خميني همچنين يادآور شد: اراده امام(ره)در اينكه بايد حصر آبادان شكسته شود، بايد در جنگ ايستادگي كرد، تصميم شجاعانه ايشان در صلح و پايان جنگ، در هر نقطه كه با اراده مردم گره خورد راهگشا شد. وحدت مردم و رهبر، امت و امام هر جا و در هر نقطه و كانوني به يكديگر گره خورده راهگشا بوده است. اگر سعادتي نصيب مردم شده از تلاقي اين دو تصميم است.
به گزارش ايسنا سيدحسن خميني اظهار كرد: مردمي شجاع و پيرو امام و امامي دشمنشناس و با درايت نتيجهاش جز پيروزي و استمرار انقلاب نيست. البته نميتوان ناديده گرفت كه اينها همه تابع و بازتابي از اراده الهي است. اگر اين اراده را ناديده بگيريم، حقيقت انقلاب را نشناختهايم. انقلاب اسلامي ايران با همه انقلابها تفاوت دارد وآن نقش خدا، پيامبر(ص)، اميرالمومنين(ع) و محرم در اين انقلاب است. اين كه فرزند پيامبر خدا يعني سيدالشهدا(ع) تنها يك حضور سمبليك در انقلاب ما نيست.
وي خاطرنشان كرد: امام(ره) ميفرمودند كه اين محرم و صفر است كه اسلام را زنده نگه داشته است. يكي از علما نيز ميگويند الاسلام محمدي الحدوث و حسيني البقا، يعني پيامبر آن را به وجود آورد اما اگر عاشورا نبود و خون سيدالشهدا اسلام را بيمه نكرده بود كجا ميشد نداي اسلام را در مناطق مختلف شنيد. ارادهاي كه انقلاب در دل آن تحقق پيدا كرد اراده الهي بود. اگر جز اين ارادهاي وجود داشت، اين طور دلها به هم مهربان نميشد، چنين رهبري براي چنين ملتي قرار نميگرفت و چنين مردمي براي چنين رهبري خلق نميشد. در پايان قرن 14 و آغاز قرن 15 اين اراده الهي بود كه نام مقدس اسلام در ماذنههاي جهان به گوش برسد.
فرزند يادگار حضرت امام بازگشت به معنويت را از تاثيرات انقلاب اسلامي ايران عنوان كرد و افزود: تاكيد انقلاب سال 57 و انقلاب اسلامي در پيدايش معنويت حتي در دل مسيحيان و اهل كتاب و آنها كه از ماديات دنيا لطمه ديده بودند، بي بديل بود. قبل از امام(ره) و انقلاب دينداري در دنيا عقبافتادگي به شمار ميرفت و دينداران به عنوان كساني كه از علم و ادب بهرهاي ندارند شناخته ميشدند. نقشي كه انقلاب در بيداري معنويت و دين و در سرزمينهاي اسلامي در بيداري اسلامي داشت از نقاط درخشان انقلاب است.
وي ادامه داد: اراده الهي به اين تعلق گرفته بود كه در سرزميني كه تمام هويتش از خون سيدالشهداست و عمري دلباخته پيامبر(ص) است، احياي تمدن معنوي جهان شكل بگيرد. اراده الهي به عنوان اصل علتها در كنار اراده امام(ره) و مردم همه ارادههاي ديگر را از بين برد و پوچ كرد. ديگراني كه تصميم گرفتند روزگاري در اين سرزمين كوچكترين تغييري بدهند يا ميبايست سر از سفارتخانه شرق در ميآوردند يا غرب. حتي شاه هم 30 سال پيش با تصميم سفراي كشورهاي غربي ايران را ترك كرد. در اين روز اين اراده ها باطل شد و اين افتخار نصيب مردم شد كه اراده خود آنها بر سرنوشتشان حاكم باشد.
نوه امام خميني(ره) در ادامه با اشاره به وحدت اراده مقام معظم رهبري و ملت به عنوان نقطه درخشان انقلاب اظهار كرد: به حمدالله پس از امام(ره) ولي فقيه از شايستهترين شاگردان امام(ره) و به عنوان كسي كه عمري را به شهادت همه دلباخته به امام(ره) و انديشه ايشان بودهاند و در مسير انقلاب گام برداشتهاند، رهبري اين كشور را به دست دارند. پس از امام(ره) تدبير امور جامعه و رهبري در دست باكفايت رهبر معظم انقلاب، حضرت آيتالله خامنهاي قرار گرفته است.
وي خاطرنشان كرد:افزود: روز 22 بهمن در پيش است؛ انشاءالله همه با هم، اراده مردم و نظام را در ادامه راه امام(ره) و مسير شكوهمند انقلاب به منصه ظهور خواهيم رساند. از سوي ديگر انتخابات نيز در پيش روست و اميدواريم همه ـ چه عموم مردم و چه دست اندركاران امر انتخابات ـ زمينه حضور پررنگ و يكي از مظاهر اراده مردم را پررنگ كنند. قطعا هرچه تحقق بيشتر اراده ملت در اين سرزمين كمك شود، مسير انديشه امام(ره) و انقلاب پيشرفت كرده است.