محسن حسنی با اشاره به حمله اخیر ملخها به اراضی کشاورزی استان خوزستان اظهار کرد: اولین ریزش ملخها در خوزستان، در ۹ آذرماه سال گذشته در منطقه اروندکنار آبادان به صورت پراکنده و کم اتفاق افتاد که منجر به مبارزه نشد. دومین ریزش ملخها در استان در ۵ فروردینماه ۱۴۰۰ از شهرستان هندیجان گزارش شده است.
وی افزود: شهرستانهای رامشیر، هندیجان، رامهرمز، لالی و دزفول ریزش شدید ملخ داشتهاند و اهواز، ماهشهر، کارون، شادگان، شوشتر، خرمشهر و شوش نیز ریزش پراکنده ملخها را داشتهاند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: با توجه به وجود دستههای ملخ در کشورهای شاخ آفریقا، عربستان و کویت ریزش ملخها ادامه خواهد داشت و احتمالا دو سه ریزش دیگر از دستههای ملخ در فروردینماه و اردیبهشتماه خواهیم داشت.
حسنی با اشاره به اینکه حمله ملخها در استان بوشهر نیز رخ داده است، گفت: شهرهای دیلم و گناوه درگیر مبارزه با ملخ شدهاند اما سطح مبارزه آنها نسبت به استان خوزستان، بسیار کمتر بوده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان درباره میزان زمینهای درگیر با حمله ملخها تصریح کرد: از یک میلیون و ۵۷۰ هزار هکتار اراضی که تا روز ۶ فروردینماه در سطح استان خوزستان عملیات دیدبانی و ردیابی ملخها در آنها انجام شده است، مبارزه با ملخها در یک هزار و ۳۸۰ هکتار زمین با تمامی روشهای موجود اجرا شده و همچنان نیز در حال اجرا است.