آفتابنیوز : سایت اسلام آن لاین نیز به بررسی ابعاد این حادثه پرداخت که بخشی از آن را در زیر می خوانید:
چرا بمب گذاری های لندن درست در اولین روز تشکیل اجلاس گروه هشت در اسکاتلند رخ داد. درست در روزی که مسائل مربوط به اقتصاد جهانی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گرفتند.
چرا تونی بلر در انتخابات انگلیس مجددا انتخاب شد؟
چرا جورج بوش با تمامی انتقادهایی که از وی می شد، توانست حمایت مردمی را مجدا پشت سر خود قرار دهد؟
چرا انگلیس در حمله ایالات متحده به عراق از این کشور حمایت کرد؟
حملات تروریستی انجام گرفته همگی این مسائل را توجیه می کنند.
اما برنده این حملات چه کسی بود؟ مسلمانگرایان افراط گرا.
و بازنده چه کسی بود؟ مسلمانان ساکن انگلیس،
حتی در اولین روز این حادثه و زمانی که دولت انگلیس بارها تأکید کرده بود که هیچ گونه ردپایی از عاملان این بمب گذاری ها پیدا نکرده است، بین 3 تا 4 هزار پیام های تهدیدآمیز و حملات جزئی به مساجد و مقر مسلمانان در لندن فرستاده شد. مسلمانان حتی زمانی که در خیابان راه می رفتند نیز مورد توهین و ناسزاهای لفظی قرار می گرفتند. در یازدهم سپتامبر نیز برخی حوادث مشابه نیز رخ داد. در خیابان روسری زنان از روی سرشان کشیده می شد و حتی علیه مسلمانان نیز حملاتی انجام گرفت. این بار و با حوادث لندن اتفاقات وحشتناک تری نیز می توانست پیش بیاید. پیش از این قرار بود افراطیون راست گرای انگلیسی تظاهراتی را در روز هفدهم جولای علیه دولت برپا کنند.
حتی برخی از مسلمانان بیم این را دارند که این قبیل اتفاق های تروریستی باعث تحریک ایالات متحده و انگلیس برای حمله به سایر کشورهای مسلمان شود.
نگاهی کوتاه به مکان هایی که در آن این بمب گذاری ها انجام شده است ما را به یک نتیجه واحد می رساند. یکی از این بمب ها دقیقا در خیابانی رخ می دهد که حدود 90 درصد افرادی که در آن زندگی می کنند مسلمانان هستند. اما سؤال این جاست که اگر اسلام گرایان افراطی در این بمب گذاری ها نقش دارند، پس چرا این اتفاقات در محلات مسلمان نشین رخ می دهد؟
نکته جالب تر از همه این است که این اتفاقات درست زمانی رخ می دهد که انگلیس قصد دارد تعداد نیروهای خود در عراق را کاهش دهد! برندگان این اتفاقات، بی شک جنگ افروزان جهان هستند. بوش و بلر همان دو رفیق قافله ای که همگان تصور می کردند در حمله به عراق دچار اشتباه شده اند. درست در همین فاصله زمانی، توجه رسانه ها و مطبوعات جهان دقیقا به نقطه دیگری که مورد نظر این دو است معطوف می شود.